Έρχoνται Mεγάλες «Φουρτoύvες» Mέσα Στoν Σεπτέμβpιο: Γι’ Aυτά Τα Ζώδια Θα Είvαι Ο Δυσκoλότερoς Mήνας

0
90429

Έρχoνται Mεγάλες «Φουρτoύvες» Mέσα Στoν Σεπτέμβpιο: Γι’ Aυτά Τα Ζώδια Θα Είvαι Ο Δυσκoλότερoς Mήνας

Ποια ζώδια θα δυσκολευτούν τελικά μέσα στον μήνα;

Παρά το γεγονός ότι το καλοκαίρι φτάνει επισήμως στο τέλος του, ο Σεπτέμβριος θα είναι ιδιαίτερα θερμός μήνας και όχι τόσο από άποψη θερμοκρασίας, αλλά από περιστατικά και εξελίξεις που θα δυσαρεστήσουν κάποια…

Ποια ζώδια θα δυσκολευτούν τελικά μέσα στον μήνα;

Παρά το γεγονός ότι το καλοκαίρι φτάνει επισήμως στο τέλος του, ο Σεπτέμβριος θα είναι ιδιαίτερα θερμός μήνας και όχι τόσο από άποψη θερμοκρασίας, αλλά από περιστατικά και εξελίξεις που θα δυσαρεστήσουν συγκεκριμένα κάποια ζώδια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Epwτικές Πρoβλέψεις Tης Δευτέρας: Συνάvτηση Με Παλιo Έpwτα «Zωνταvεύει» Πάθη Σε 4 Ζώδια

Αν ανήκετε σε κάποιο από τα παρακάτω ζώδια, δε χρειάζεται βέβαια να πανικοβάλλεστε, αλλά να προσέχετε λίγο περισσότερο και να είστε προετοιμασμένοι να διαχειριστείτε τα όποια ζητήματα ανακύψουν, με ψυχραιμία και αισιοδοξία.

Τα ζώδια λοιπόν που θα ζοριστούν τον Σεπτέμβριο είναι:

Κριός, Ζυγός, Καρκίνος, Αιγόκερως: Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης

Ο Άρης, όχι μόνο θα παραμείνει στον Κριό, αλλά προς απογοήτευσή σας, θα γυρίσει ανάδρομος στις 11 του μήνα, οπότε, αν νομίζατε κάποιοι ότι έφυγε από πάνω σας (εσείς του γ’ δεκαημέρου), πλανάστε!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Kώστας Λεφάκης Για Mετά Την Πανσέληvο Σεπτεμβρioυ: Αλλάζoυν «Όλα» Σε Εpwτικά και Xρήμα Για 4 Ζώδια

Αντίθετα, πηγαίνοντας με την… όπισθεν θα σας ξαναφτάσει και θα φέρει μαζί του παλιά και καινούργια προβλήματα, αντιπαλότητες, έχθρες και τσακωμούς με το τσουβάλι, τόσο στη σχέση σας, όσο και στα επαγγελματικά, οικογενειακά σας.

Φτου κι απ’ την αρχή, λοιπόν, αλλά τώρα ίσως έχετε μια μοναδική ευκαιρία

να κόψετε μαχαίρι ή να τελειώσετε μια και καλή με ό,τι σας ταλαιπωρεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Άvτα Λεούση ΜΑΣ Πρoειδοποιεί: Το Εpwτικό Παρελθόv Φέρvει «Aνατρoπές» Σε 4 Ζώδια

Δεν αποκλείεται, οι λιγότερο… τολμηροί από σας, που έδιναν τόπο στην οργή, να βρουν το θάρρος να υψώσουν ανάστημα και να τρίξουν τα δόντια σε όποιον/α τους κουνηθεί ή να αποχωρήσουν με το κεφάλι ψηλά.

Πιθανό είναι και να αποδεχτείτε μια ήττα σας και να μην το παλέψετε άλλο. Έχετε και τον Ερμή στον Ζυγό να παίζει ξύλο με Δία, Κρόνο και Πλούτωνα, οπότε θα είστε όλο το μήνα σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Αφρoδίτη Aύριο Στo Λέoντα Θα «Kάψει» Kαρδιές: Kαρμικές Συvαντήσεις & Νέoι Έpwτες Γι’ Aυτά Tα 5 Ζώδια

Παρθένος, Ιχθύες, Δίδυμοι, Τοξότης: Παράπλευρες απώλειες

Το καμπανάκι χτυπά για εσάς του γ’ δεκαημέρου, όπου έχετε να αντιμετωπίσετε τόσο τον Ανάδρομο Άρη στον Κριό, όσο και τον Ερμή στον Ζυγό με τις αρνητικές όψεις του, που ανοίγουν τρύπες στην τσέπη και την καρδιά σας και μάλλον σας καθιστούν “παράπλευρες απώλειες”, αφού δεν αποκλείεται να πληρώσετε ακριβά τη νύφη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Zητoύν Aμεση Ακύpωση Τoυ Big Brother: Η Δήλωση-Eμετός Τoυ Κpητικού Για Τoυς Βι@σμούς «Τελειώvει» Τον ΣΚΑΪ- Bivτεο

Επιπλέον έχετε και τον Ποσειδώνα κόντρα, να σας παρουσιάζει το μαύρο για άσπρο και να σας θολώνει τα νερά τόσο στις προσωπικές, όσο και στις επαγγελματικές ή τις οικογενειακές σας σχέσεις.

Μάστερ της εξαπάτησης και της παραπλάνησης, όλα τα ανακατεύει, τα διαστρεβλώνει

(στην προκειμένη περίπτωση), αφήνοντάς σας να αναρωτιέστε αν είναι ο γιαλός στραβός ή στραβά αρμενίζετε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Epwτικές Πρoβλέψεις Σεπτεμβρioυ 2020: Φτάvουν Kαρμικές Δεσμεύσεις & Eπανασυvδέσεις Για 5 Ζώδια

Από την άλλη, αφ’ ενός η Πανσέληνος, που γίνεται μόλις τη δεύτερη μέρα του μήνα, έχει παρέα την αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα και η Νέα Σελήνη πάει πακετάκι με τον Δία και τον Κρόνο.

Κι αν εσείς οι Παρθένοι τη… βγάλετε καθαρή σε αυτήν, καθώς με τον πρώτο κύριο διατηρείτε άψογες σχέσεις, οι υπόλοιποι είτε θα είστε τυχεροί στην ατυχία σας είτε οι ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν θα καταλήξουν… προβληματικές…πηγή