Αισθηματικές Πρoβλέψεις Tης Κυριακής: Παλιoi Έpwτες «Χτυπoύν» Πάλι Την Πόpτα Σε 4 Ζώδια

0
10218

Αισθηματικές Πρoβλέψεις Tης Κυριακής: Παλιoi Έpwτες «Χτυπoύν» Πάλι Την Πόpτα Σε 4 Ζώδια

Δείτε τώρα τι λέει για το ζώδιο σας…Τι λένε οι αισθηματικές προβλέψεις της Κυριακής;

Tο εξάγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Κριό με το Δία που βρίσκεται στον Υδροχόο, φέρνει ξαφνικές συναντήσεις. Απροσδόκητες και μοιραίες καταστάσεις ταράζουν τα εpwτικά νερά σε κάποια ζώδια…

Η επικοινωνιακή διάθεση θα είναι έκδηλη σήμερα και θα σε βοηθήσει σίγουρα

στα αισθηματικά ζητήματα. Κάποιες αλλαγές στα σχέδιά σου ίσως προκαλέσουν εκνευρισμό, προσπάθησε να κρατήσεις μία θετική στάση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Aυτά Eίναι Tα 4 Zευγάρια Ζωδίων, Πoυ ΔEN «Πpόκειται» Nα Tα Xωρiσει Kαvείς

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ είναι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι.

Oι προβλέψεις για τα αισθηματικά της Κυριακής 11/4/2021

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, θα αναζητήσετε δημιουργικό αποτέλεσμα, σοβαρότητα θα έχουν οι επιθυμίες σας και οι βλέψεις σας.

Το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα σας βοηθήσει να νιώσετε πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ανοιχτείτε και να προσπαθήσετε να δώσετε ουσιαστικά αποτελέσματα στη σχέση σας ή γενικότερα στις επαφές σας. Για τους ελεύθερους θα δοθεί ευκαιρία νέας γνωριμίας, το ελκυστικό σας παρουσιαστικό δε θα περάσει απαρατήρητο!

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, θα σας κυριεύουν έντονα συναισθήματα, σήμερα θα έχετε τη διάθεση να απελευθερώσετε το πάθος σας.

Οι διαθέσεις σας θα είναι τολμηρές ίσως και κάπως ρομαντικές, δεν πρόκειται να βάλετε φρένο στις διεκδικήσεις σας. Σε περίπτωση που νιώσετε έντονη ανάγκη να επανασυνδεθείτε με πρώην ταίρι σας, σας δίνω την συμβουλή να σκεφτείτε παρά πολύ καλά πριν περάσετε σε δραστικές ενέργειες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Κάμερες «Tσάκωσαv» Τους Eκτελεστές Του Γιώργoυ Kαραϊβάζ- Το Πρώτo Βivτεο Ντoκουμέvτο (Vid)

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, προσοχή στον τρόπο σκέψης σας, καλό θα είναι να αποφύγετε να προσκολληθείτε σε καταστάσεις που το μόνο που κάνουν είναι να φθείρουν την αντοχή σας και να ρίχνουν την ψυχολογία σας.

Περιορίστε τάσεις αρνητικότητας ή πεσιμισμού. Για εσάς του ελεύθερους, ένα ραντεβού θα σας ανοίξει δρόμο σχέσης, το πρόσωπο που θα συναντήσετε θα τονώσει τον αισθησιασμό σας, η έλξη σας θα είναι δυνατή και αμοιβαία.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, δεν αποκλείεται να φανείτε κάπως κτητικοί, έντονη θα είναι η επιθυμία σας να περάσει οπωσδήποτε το δικό σας, τα αισθήματα σας ίσως να είναι κάπως μπερδεμένα.

Ευχάριστο γεγονός θα σας φέρει πολύ κοντά με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, θα σας δώσω τη συμβουλή να μην αγνοήσετε τα υπονοημένα που θα σας ρίξει. Φιλικά λόγια θα μετατραπούν σε προσωπικές εξομολογήσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Έpχovται Μεγάλες «Φουpτούvες» MEΣΑ Στov Aπρiλιo: Γι’ Aυτά Τα Ζώδια Θα Eivαι Ο Δυσκoλότεpoς Μήvας Της Χpοvιάς

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, θα εμφανιστείτε συναισθηματικά ήρεμοι και κατασταλαγμένοι. Ένα γεγονός που θα προκύψει ύστερα απ μια απρογραμμάτιστη συνάντηση θα διαλύσει τις αρνητικές εντυπώσεις που έχετε για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο αισθηματικού ενδιαφέροντος,

θα σας εκπλήξει το πόσο λάθος εκτιμήσατε τα αισθήματα που τρέφει για εσάς. Ουσιαστικά θα προκύψει ένα είδος ερωτικής εξομολόγησης που θα βάλει τα πράγματα σε τάξη ανοίγοντας πορεία δεσμού.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, εναλλαγές θα σημειωθούν στις διαθέσεις σας, κυκλοθυμική θα είναι η στάση σας, λόγια και σκέψεις ίσως να μην έχουν σταθερό οπτικό πεδίο.

Σας συμβουλεύω να αφήσετε στην άκρη αρνητισμούς και φοβίες, προσπαθήστε να αναζητήσετε αιτίες και αποτελέσματα χωρίς την παρέμβαση των ψευδαισθήσεων σας. Εσείς οι ελεύθεροι θα έχετε τη δυνατότητα νέας γνωριμίας, ανοίγεται προοπτική σταθερής σχέσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Γέροντας Παΐσιoς Για Άσχημα Όvειρα: «Όταv Bλέπεις Άσχημο Όvειρo, ΠOTE Nα Mηv…»

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, οι πλανητικές όψεις της ημέρας ίσως να βγάλουν στην επιφάνεια το αντιδραστικό σας πείσμα. Ανυποχώρητη θα είναι η στάση σας, θα εμφανιστείτε επίμονοι, προσκολλημένοι στο παρελθόν.

Εσάς που είστε σε σχέση σας δίνω τη συμβουλή να χαλιναγωγήσετε τάσεις ισχυρογνωμοσύνης, προτιμήστε την διαλλακτικότητα, δώστε στο ταίρι σας περιθώριο συνεννόησης. Σήμερα ένα πρόσωπο θα κάνει το βήμα να σας πλησιάσει, αυτή η νέα γνωριμία θα έχει θετική εξέλιξη.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, είναι πολύ πιθανόν στα λόγια σας ή στις βλέψεις σας να φάσκετε και να αντιφάσκετε.

Καλό θα είναι να αποφύγετε συζητήσεις για θέματα που απαιτούν δεσμεύσεις ή τελεσίδικα αποτελέσματα. Θα καταφέρετε να σταθεροποιήσετε τα συναισθήματα σας, θα βρει τον δρόμο της η καρδιά σας. Το καινούργιο πρόσωπο που θα σας συστήσουν θα ανανεώσει τις διαθέσεις σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Το Εξάγωvο Eρμή Με Κρόvο MAΣ Kρύβει Eκπλήξεις! Kαρμικές Συvαντήσεις & Eπανασυvδέσεις Για 5 Ζώδια

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, θα υπάρξουν συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, ωστόσο η σημερινή μέρα θα σας βοηθήσει να ισορροπήσετε.

Θα υπάρξει μια μικρή κυκλοθυμία στην καρδιά σας, ίσως να θυμηθείτε αρνητικές καταστάσεις του παρελθόντος, όμως μια ευχάριστη συνάντηση θα ανεβάσει την ψυχολογία σας. Την εμφάνιση του θα κάνει πρόσωπο με μια ευχάριστη πρόταση.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, με το ελκυστικό σας στυλ θα καταφέρετε να τραβήξετε τα βλέμματα, ιδιαιτέρως γοητευτικοί θα φανείτε στο αντίθετο φύλο. Θα κερδίσετε την προσοχή ενός συγκεκριμένου ατόμου, η προσέγγιση του θα είναι άμεση.

Για εσάς που είστε σε σχέση, η σημερινή μέρα θα σας φέρει ανοίγματα σχετικά με τη μελλοντική πορεία του δεσμού σας. Εσείς οι χωρισμένοι ίσως να αλλάξετε γνώμη για το θέμα της επανασύνδεσης.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, προσοχή να μην εγκλωβιστείτε σε ανασφάλειες. Αντιφάσεις και αντιθέσεις θα υπάρξουν στην επικοινωνιακή σας συμπεριφορά, ίσως να εμφανιστούν αναστολές και επιφυλάξεις.

Θα υπάρξουν ευνοϊκά γεγονότα που θα φέρουν αισιόδοξα ανοίγματα. Η σημερινή μέρα θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα πιο ανέμελο και πιο ρομαντικό κλίμα μέσα στη σχέση σας.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, ίσως να κάνουν την εμφάνιση τους αρνητικές παρελθοντικές καταστάσεις ή σχέσεις. Ένα συγκεκριμένο ελκυστικό πρόσωπο θα τονώσει το ενδιαφέρον σας, θα σας κάνει να αλλάξετε τρόπο σκέψης και έκφρασης.

Σήμερα θα σημειωθεί απρόοπτο συμβάν που θα ενισχύσει τον αισθησιασμό και τη δυναμικότητα σας. Ανοίξτε την καρδιά σας στο πρόσωπο που επιθυμείτε εpwτικά, θα καταφέρετε να το διασφαλίσετε δίπλα σας…

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...