Επιβεβαιώθηκε Ο Χειpότερος Φόβoς Τoυ ΣΚAΪ: Έγιvε ‘AΥΤΟ’ Πoυ Δεν Ήθελαν Με Το Big Brother! (Ρics)

0
13141

Επιβεβαιώθηκε Ο Χειpότερος Φόβoς Τoυ ΣΚAΪ: Έγιvε ‘AΥΤΟ’ Πoυ Δεν Ήθελαν Με Το Big Brother! (Ρics)

Επιβεβαιώθηκε το χειρότερο σενάριο για το κανάλι.

Ασύλληπτες διαστάσεις, δείχνει να παίρνει ο θόρυβος που έχει ξεσπάσει, μετά το εμετικό σχόλιο που έκανε ο Αντώνης Αλεξανδρίδης στο Big Brother και το οποίο μεταδόθηκε στο live streaming του site του ΣΚΑΪ.

Επιβεβαιώθηκε το χειρότερο σενάριο για το κανάλι.

H “ζημιά” σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δείχνει να είναι τεράστια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η «Σιλβή» Πάχυvε & Είvαι Θεά: Το Nέο Σώμα Της Παvαγιώτας Bλαvτή Mε Mαγιώ Είvαι Ό,Τι Πιo Tέλειο Εiδαμε! (Pics)

Ασύλληπτες διαστάσεις δείχνει να παίρνει ο θόρυβος που έχει ξεσπάσει μετά το εμετικό σχόλιο που έκανε ο Αντώνης Αλεξανδρίδης στο Big Brother και το οποίο μεταδόθηκε στο live streaming του site του ΣΚΑΪ.

Σάλος στα social media, με τους χρήστες να ζητούν άμεσα τη διακοπή του παιχνιδιού, αλλά και πολιτική παρέμβαση προκάλεσε η χυδαία δήλωση-ντροπή παίκτη του Big Brother, ο οποίος βρέθηκε αμέσως εκτός παιχνιδιού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Nέα Σελήvη Σεπτεμβpiου Aύριο ΜΑΣ Φέpνει Ανατρoπές: Γυρiζει Ο «Tρoχός» Σε Εpwτα-Xpήμα Γι’ Aυτά Τα 3 Ζώδια

Nα λοιπόν, που η βαρύτητα του περιστατικού με το σχόλιο περί βι@σμού προκάλεσε

σημαντικές απώλειες εσόδων και μαζική αποχώρηση διαφημιζομένων από το ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Αγγελική Δαλιάvη-Μάvος Παπαγιάvvης: Αvακοίvωσαν Τα Ευχάpιστα & Eπεσαν «Bρoχή» Οι Eυχές! Φωτo

Mαζική αποχώρηση διαφημιζομένων από το ριάλιτι

Σύμφωνα με τη Reallife, πηγές από το κανάλι κάνουν λόγο για «οικονομική καταστροφή», καθώς τα διαφημιστικά διαλείμματα του «Μεγάλου Αδελφού» μειώθηκαν κατακόρυφα, περιορίζοντας σημαντικά τα έσοδα.

Οι συμφωνίες για τοποθετήσεις προϊόντων στο πρόγραμμα με τρεις μεγάλες εταιρείες

ανεστάλησαν, ενώ και από τους τίτλους τέλους του προγράμματος αποχώρησαν συνολικά 21 επιχειρήσεις που έκαναν χορηγίες στο «Big Brother».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Διεκόπη Ξαφvικά Το live Τoυ Big Brother: Το Πλάvο Πoυ ΔΕΝ Περiμεvε Καvείς Να Δει! Φωτo

Ενδεικτικό είναι ότι την περασμένη Τετάρτη, σε επεισόδιο δύο ωρών, έγιναν μόνο δύο διαφημιστικά διαλείμματα, συνολικής διάρκειας μόλις 9 λεπτών, στα οποία, μάλιστα, δύο-τρία σποτ δεν ήταν διαφημίσεις αλλά τρέιλερ εκπομπών του σταθμού.

Η απώλεια εσόδων μπορεί να αγγίζει τα 250.000 ευρώ την εβδομάδα.

Την ίδια στιγμή, το σενάριο της διακοπής του «Big Brother» που εξετάστηκε έστω στιγμιαία από την πλευρά του σταθμού απορρίφθηκε για οικονομικούς λόγους, καθώς, από τα συνολικά 4 εκατομμύρια που κοστίζει το πρόγραμμα, σχεδόν τα 3 εκατομμύρια έχουν ήδη ξοδευτεί και καθιστούν οικονομικά «αυτοκτονική» για τον ΣΚΑΪ την πρόωρη λήξη του «Μεγάλου Αδελφού» χωρίς δυνατότητα απόσβεσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Aδιαvόητη Εικόνα: Το Nέο Απαpάδεκτο «Πλάvο» Παiκτριας Τoυ Big Brother Πoυ Eπαιξε Στoν Αέpα Τoυ ΣΚAΪ (Pics)

Πηγές από τον ΣΚΑΪ κάνουν λόγο για «πόλεμο» με επίκεντρο τα εμπορικά έσοδα και καταγγέλλουν συντονισμένη επίθεση από αντίπαλους σταθμούς και πιέσεις σε μεγάλες διαφημιστικές εταιρείες για να αποσύρουν τα διαφημιστικά τους πακέτα από το σταθμό του Φαλήρου…πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...