Επίθεση Με Βιτpιόλι: Aποκαλύψεις Από Nικoλούλη! Το Κιvητό της Ιωάvvας και ο Ύπoπτος λογαpιασμός

0
367

Επίθεση Με Βιτpιόλι: Aποκαλύψεις Από Nικoλούλη! Το Κιvητό της Ιωάvvας και ο Ύπoπτος λογαpιασμός

Ραγδαίες εξελίξεις για την επίθεση με βιτριόλη.

Το κινητό της 34χρονης Ιωάννας αλλά και τα social media, και μάλιστα κάποια σχόλια που γράφτηκαν και μετά την επίθεση, αξιοποιεί η Αστυνομία για την διαλεύκανση της υπόθεσης που έχει σοκάρει…

Ραγδαίες εξελίξεις για την επίθεση με βιτριόλη.

Το κινητό της 34χρονης Ιωάννας αλλά και τα social media, και μάλιστα κάποια σχόλια που γράφτηκαν και μετά την επίθεση, αξιοποιεί η Αστυνομία για την διαλεύκανση της υπόθεσης που έχει σοκάρει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Εpwτικές Προβλέψεις Σαββατοκύριακου! Ξαφvική Επαvασύνδεση «Avατρέπει» Καvόνες σε 5 Ζώδια

Eν αναμονή των αποτελεσμάτων από την εξέταση του κινητού τηλεφώνου της 34χρονης Ιωάννας (που δέχθηκε την επίθεση με βιτριόλι) βρίσκονται συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι αφού όλοι περιμένουν να μάθουν την ταυτότητα του προσώπου εκείνου που θέλησε να στιγματίσει για πάντα την όμορφη κοπέλα από την Αμφιλοχία.

Δείτε το βίντεο: 

Την Παρασκευή το μεσημέρι υποβλήθηκε σε τρίωρο χειρουργείο, για την αφαίρεση του καμένου δέρματος από το πρόσωπο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Επίθεση με Bιτpιόλι Kαλλιθέα: Tpαγική «Ειρωvεία» η Tελευταία Αvάρτηση της 34χροvης! Φωτo

Η κατάσταση της υγείας της σε συνδυασμό με το χειρουργείο δεν επέτρεψαν στους αστυνομικούς να την επισκεφθούν στο Θριάσιο για κατάθεση, όμως μίλησαν για λίγο μαζί της τηλεφωνικά.

Δείτε το βίντεο:

Σύμφωνα με πληροφορίες η 34χρονη δεν έδωσε κάποιο σημαντικό στοιχείο ακόμη, λέγοντας πως δεν γνώριζε το πρόσωπο που της επιτέθηκε, αναφέροντας ότι δεν κατανοεί ποιος και γιατί ήθελε να της κάνει τόσο μεγάλο κακό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> «Λύγισε» η Nατάσα Θεοδωpίδου: Δεν Άvτεξε & Ξέσπασε σε Δάκpυα η Τραγoυδίστpια! Bivτεο

Οι Αρχές σύμφωνα με πληροφορίες θεωρούν πως το κίνητρο είναι προσωπικό, ενώ εξετάζουν το ενδεχόμενο να υπάρχει και συνεργός, ο οποίος λειτουργεί ως ο ηθικός αυτουργός.

Aποκαλύψεις από Αγγελική Nικoλούλη

Οι αστυνομικοί επικεντρώνουν τις έρευνες σε μαρτυρίες και στο υλικό από τις κάμερες στην περιοχή της επίθεσης, αλλά και στο κινητό της 34χρονης, εκτιμώντας ότι μπορεί τα ίχνη του δράστη να βρεθούν μέσα από τις επαφές και τις επικοινωνίες της κοπέλας. Επίσης τα ξημερώματα στην εκπομπή της η Αγγελική Νικολούλη παρουσίασε κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία που αξιοποιεί η ΕΛΑΣ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Αvάδρομη Αφρoδίτη Aύριο Φέρvει Eκπλήξεις: Τα 4 Ζώδια Πoυ Έχoυν Εpwτικές Επιστρoφές

Συγκεκριμένα αφού έδειξε μια παλαιότερη φωτογραφία του θύματος όπου φαίνεται να κρατά μία ακριβή τσάντα επισήμανε την ύπαρξη ενός λογαριασμού στο facebook με άβαταρ ακριβώς αυτή την τσάντα. Από αυτό τον λογαριασμό ο οποίος στην συνέχεια «σβήστηκε» από τον ιδιοκτήτη του, γράφτηκαν…”βιτριολικά σχόλια” στον τοίχο της κοπέλας την επομένη της επίθεση.

Σχόλια, εντελώς διαφορετικού ύφους από τα σχόλια συμπαράστασης που κατέκλυσαν τα social media της άτυχης κοπέλας….πηγή

Δείτε το στοιχείο στο 24.05 στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...