Επiθεση Mε Bιτριoλι: Tο Μήνυμα της Ιωάvvας Aπό το Nοσοκομεiο! Τα Bivτεο Πoυ «Kαίvε» τη Mαυροφοpεμέvη

0
181

Επiθεση Mε Bιτριoλι: Tο Μήνυμα της Ιωάvvας Aπό το Nοσοκομεiο! Τα Bivτεο Πoυ «Kαίvε» τη Mαυροφοpεμέvη

Τι λέει το μήνυμα της άτυχης Ιωάννας;

Η 34χρονη Iωάννα, το θύμα της επίθεσης με βιτριόλι, στέλνει μέσα από το νοσοκομείο το δικό της μήνυμα – Δύο βίντεο που ίσως οδηγήσουν στην ταυτότητα της γυναίκας που βρίσκεται πίσω από την επίθεση…

Τι λέει το μήνυμα της άτυχης Ιωάννας;

Η 34χρονη Iωάννα, το θύμα της επίθεσης με βιτριόλι, στέλνει μέσα από το νοσοκομείο το δικό της μήνυμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Εpwτικές Προβλέψεις Σαββατοκύριακου! Ξαφvική Επαvασύνδεση «Avατρέπει» Καvόνες σε 5 Ζώδια

Δύο βίντεο που ίσως οδηγήσουν στην ταυτότητα της γυναίκας που βρίσκεται πίσω από την επίθεση με το βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας, έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ.

Την ίδια στιγμή, η Ιωάννα στέλνει μέσα από το νοσοκομείο το δικό της μήνυμα.

«Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου για τα εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης που έχω λάβει. Είναι όλα πολύ συγκινητικά και μου δίνουν κουράγιο και δύναμη για να ανταπεξέλθω σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνω. Και πάλι σας ευχαριστώ», είπε η 34χρονη στο Star.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Επίθεση με Bιτpιόλι Kαλλιθέα: Tpαγική «Ειρωvεία» η Tελευταία Αvάρτηση της 34χροvης! Φωτo

«Αυτή μου έριξε το βιτριόλι στο πρόσωπο»

Όπως αποκάλυψε, ο δικηγόρος της όμορφης Ιωάννας, η οποία δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι έξω από την εργασία της στην Καλλιθέα, η ίδια μέσα από το νοσοκομείο, «έδειξε» τη γυναίκα που της πέταξε το καυστικό υγρό.

Ο κ. Απόστολος Λύτρας σε συνέντευξή του το μεσημέρι του Σαββάτου (23/05) στον ΣΚΑΪ,ωανέφερε ότι το πρωί χτύπησε το τηλέφωνό του, με την μητέρα της Ιωάννας να βρίσκεται στην άλλη γραμμή. Η 34χρονη, που ακόμα βρίσκεται σε σοκ, φαίνεται ότι βρίσκει την άκρη του νήματος, καθώς, όπως είπε ο κ. Λύτρας, σήμερα τον κάλεσε στο νοσοκομείο για να του δώσει πληροφορίες.

Η 34χρονη Ιωάννα εστίασε στο σημείο ότι η γυναίκα που της έριξε το βιτριόλι, ήξερε

πολύ καλά τον χώρο όπου έγινε η επίθεση, δηλαδή την ασφαλιστική εταιρεία στην οποία εργάζεται. «Η Ιωάννα θεωρεί ότι όποιος έκανε την επίθεση γνώριζε πρόσωπα και καταστάσεις μέσα στην εταιρεία» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λύτρας, σημειώνοντας ότι αυτό που έγινε «δείχνει εμμονή που μπορεί να μη σχετίζεται με πραγματικά γεγονότα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Αvάδρομη Αφρoδίτη Aύριο Φέρvει Eκπλήξεις: Τα 4 Ζώδια Πoυ Έχoυν Εpwτικές Επιστρoφές

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό της άλλης γυναίκας και ελέγχει τα βίντεο από τις κάμερες που βρίσκονται γύρω από την καφετέρια, όπου σημειώθηκε η επίθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει καταγγελία ότι οι δύο γυναίκες διαπληκτίστηκαν,

αφήνοντας έτσι ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπήρχε κάποια προσωπική διαφορά μεταξύ τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Επίθεση Με Βιτpιόλι: Aποκαλύψεις Από Nικoλούλη! Το Κιvητό της Ιωάvvας και ο Ύπoπτος λογαpιασμός

Η 34χρονη θα δώσει όλες τις πληροφορίες στην Αστυνομία, καθώς σύμφωνα με τα νέα δεδομένα, η υπόθεση φαίνεται να παίρνει άλλη τροπή.

Υπενθυμίζεται, ότι όλες αυτές τις ημέρες, η Ιωάννα ήταν κατηγορηματική και τόνιζε ότι δεν είχε κάποια εpwτική αντιζηλία με άλλη γυναίκα.

Το προφίλ στο Facebook με τα υβριστικά μηνύματα

Οι αστυνομικοί επικεντρώνουν τις έρευνες σε μαρτυρίες και στο υλικό από τις κάμερες στην περιοχή της επίθεσης, αλλά και στο κινητό της 34χρονης, εκτιμώντας ότι μπορεί τα ίχνη του δράστη να βρεθούν μέσα από τις επαφές και τις επικοινωνίες της κοπέλας. Επίσης τα ξημερώματα στην εκπομπή της η Αγγελική Νικολούλη παρουσίασε κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία που αξιοποιεί η ΕΛΑΣ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Επιτέλoυς Την Εiδαμε: Το Πpαγματικό Κοpμί Της Μαρiας Μπέη Είvαι η «Απάvτηση» Στις Instagrammers! Φωτo

Συγκεκριμένα αφού έδειξε μια παλαιότερη φωτογραφία του θύματος όπου φαίνεται να κρατά μία ακριβή τσάντα επισήμανε την ύπαρξη ενός λογαριασμού στο facebook με άβαταρ ακριβώς αυτή την τσάντα. Από αυτό τον λογαριασμό ο οποίος στην συνέχεια «σβήστηκε» από τον ιδιοκτήτη του, γράφτηκαν…”βιτριολικά σχόλια” στον τοίχο της κοπέλας την επομένη της επίθεση.

Σχόλια, εντελώς διαφορετικού ύφους από τα σχόλια συμπαράστασης που κατέκλυσαν τα social media της άτυχης κοπέλας…

Δείτε το στοιχείο στο 24.05 στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...