Επίθεση Kαλλιθέα: Τέpμα Τα Ψέματα Για Μαυροφορεμέvη! Nέο Στοιχεiο Πoυ «Kαiει» Την 35χροvη

0
842

Επίθεση Kαλλιθέα: Τέpμα Τα Ψέματα Για Μαυροφορεμέvη! Nέο Στοιχεiο Πoυ «Kαiει» Την 35χροvη

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υπόθεση.

Επίθεση με βιτριόλι – Νέα εξέλιξη στην υπόθεση: Ένα νέο στοιχείο ανακάλυψε η αστυνομία και αυτό «καίει» την 35χρονη κατηγορούμενη με την επίθεση με βιτριόλι που συγκλόνισε πριν από λίγο καιρό όλη την Ελλάδα.

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υπόθεση.

Ένα νέο στοιχείο ανακάλυψε η αστυνομία και αυτό «καίει» την 35χρονη κατηγορούμενη με την επίθεση με βιτριόλι που συγκλόνισε πριν από λίγο καιρό όλη την Ελλάδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Εpwτικές Πρoβλέψεις Toυ Σαββάτου: Παλιές Aγάπες «Σπάvε» Kαταστάσεις Σε 4 Ζώδια

Οι ειδικοί της ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζουν να εργάζονται πάνω στην υπόθεση, την ώρα που η κατηγορούμενη βρίσκεται προφυλακισμένη στις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα Θηβών.

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την επίθεση με βιτριόλι, που σημειώθηκε τον Μάιο σε γραφεία εταιρείας στην Καλλιθέα, με θύμα μία γυναίκα 34 ετών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Πως Aντιδρoύν Tα 12 Ζώδια Όταv «Δαγκώσoυv» Τη Λαμαρivα? Για Toν Zυγό ΔEN Tο Πεpιμέvαμε

Πιο συγκεκριμένα, μετά την ολοκλήρωση των εργαστηριακών εξετάσεων στα

ρούχα, στο κινητό και στον φορητό υπολογιστή της γυναίκας που κατηγορείται ότι πραγματοποίησε την επίθεση εναντίον της 34χρονης Ιωάννας, εντοπίστηκαν ίχνη του καυστικού υγρού στην καπαρντίνα της, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Eφιάλτης- Σκηvές Aρχαiας Τpαγωδίας: Η Ιωάvvα Εiδε Το Πρόσωπο Της Στoν Καθpέφτη

Η συγκεκριμένη καμπαρντίνα είχε εντοπιστεί στο διαμέρισμά της κατηγορούμενης και είχε σταλεί για εξέταση μαζί με άλλα αντικείμενα. Το συγκεκριμένο ρούχο φέρεται να φορούσε η κατηγορούμενη 35χρονη γυναίκα κατά την ημέρα της επίθεσης.

Τα αποτελέσματα δόθηκαν στο αρμόδιο τμήμα της ΕΛ ΑΣ πριν δύο ημέρες, φανερώνοντας

ίχνη από το καυστικό υγρό με το οποίο πραγματοποιήθηκε η επίθεση. Οι ειδικοί της ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζουν να εργάζονται πάνω στην υπόθεση, την ώρα που η κατηγορούμενη βρίσκεται προφυλακισμένη στις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα Θηβών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Nέα Παvσέληvος Σεπτεμβpiου Φέρvει Ανατρoπές: Kάθετες Οι «Aλλαγές» Σε Έpwτα-Χpήμα Γι’ Aυτά Τα 6 Ζώδια

H κατηγορούμενη συνελήφθη τον Ιούνιο και τηρώντας το δικαίωμά της στη σιωπή δεν είπε τίποτα κατά τη διάρκεια της ανάκρισης.

«Η εντολέας μου, λόγω της σωματικής και ψυχολογικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται,

δεν ήταν σε θέση να απολογηθεί. Έκανε χρήση του δικαιώματος της σιωπής και ζήτησε να απολογηθεί σε επόμενο χρόνο», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων ο δικηγόρος της, Σάκης Κεχαγίογλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Λέvε «Aντio» Στην Μοvαξιά Το Φετιvό Φθιvόπωρο: Τα 4 Tυχερά Ζώδια Πoυ Βpίσκουν Το Mεγάλο Έpwτα

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του θύματος, είχε κάνει λόγο για πάρα πολλά στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν πως η συγκεκριμένη γυναίκα είναι εκείνη που πραγματοποίησε την επίθεση, ενώ εκτίμησε ότι η σιωπή της αποτελεί έμμεση παραδοχή.

«Η Ιωάννα δεν είχε καταλάβει απολύτως τίποτε, γι’ αυτό και δεν πήγε ποτέ το μυαλό της στη συγκεκριμένη, από την πρώτη στιγμή έλεγε ότι δεν έχει με κανέναν καμία διαφορά και δεν είχε αντιμετωπίσει καμία απειλή», είχε δηλώσει ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας…πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...