Στην Πρεμιέρα Του MasterChef Με ΒIΔEΣ Στο Πόδι: Ο Ηλiας Ο «Pόμποκοπ» Με Τα Φpικτά Τpοχαία Που Mάγεψε & Έγινε Viral (Pics)

0
2988

Στην Πρεμιέρα Του MasterChef Με ΒIΔEΣ Στο Πόδι: Ο Ηλiας Ο «Pόμποκοπ» Με Τα Φpικτά Τpοχαία Που Mάγεψε & Έγινε Viral (Pics)

Δεν πίστευαν στα αυτιά τους οι κριτές.

Ο Λιάκος -όπως τον αποκάλεσαν οι κριτές- έκανε τη διαφορά. Πρεμιέρα χθες βράδυ για το MasterChef με νέους, επίδοξους σεφ να κάνουν την εμφάνισή τους στο πλατό των Σωτήρη Κοντιζά, Λεωνίδα Κουτσόπουλου…

Δεν πίστευαν στα αυτιά τους οι κριτές.

Ο Λιάκος -όπως τον αποκάλεσαν οι κριτές- έκανε τη διαφορά.

Πρεμιέρα χθες βράδυ για το MasterChef με νέους, επίδοξους σεφ να κάνουν την εμφάνισή τους στο πλατό των Σωτήρη Κοντιζά, Λεωνίδα Κουτσόπουλου και Πάνου Ιωαννίδη και να κεντρίζουν το ενδιαφέρον των χρηστών του διαδικτύου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ερwτικές Προβλέψεις Tης Τρίτης: Παλιά Ερwτικά Πάθη «Aλλάζουv» Το Παρώv Σε 4 Ζώδια

Ένας εξ’ αυτών που κατάφερε να συζητηθεί πολύ στα social media είναι και ο «ράπερ – Ρόμποκοπ» -λόγω εμφάνισης και… γύψου- 34χρονος Ηλίας, ο οποίος μπορεί τελικά να πήρε την πολυπόθητη ποδιά για το bootcamp.

Ωστόσο, δεν συζητήθηκε, τόσο για τις μαγειρικές του ικανότητες όσο για το γεγονός πως…

δεν λέει να βάλει μυαλό μετά από τόσα τροχαία στα οποία έχει εμπλακεί και εξακολουθεί να οδηγεί μηχανή.

Ο ίδιος, μάλιστα, φαίνεται πως έχει έφεση σε κάθε λογής ατύχημα, μιας και εμφανίστηκε με το πόδι στον γύψο και με βίδες στα κόκκαλο, καθώς λίγο πριν το MasterChef έπεσε από τις σκάλες και χτύπησε! Επιπλέον, παραδέχτηκε πως από ατύχημα είχε πάθει και ολική αμνησία!
Συνολικά, ο ίδιος ανέφερε πάνω από 8 τροχαία στα οποία έχει σπάσει πολλά κόκκαλα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Δύvαμη Ψυχής Από Την Ιωάvvα Παλιoσπύρου: Πέταξε Τη Μάσκα Και MAΣ Δείχvει Το Πρόσωπo Tης (Pic)

Φυσικά, οι περιπέτειές του στην άσφαλτο δεν έμειναν ασχολίαστες από τους χρήστες του διαδικτύου, καθώς κατά τη διάρκεια της μετάδοσης της audition του επικράτησε ένας μικρός χαμός στο Twitter… πηγή

Πάρτε μια γεύση στις παρακάτω φωτό: