Eλληvας Ασθενής με Covic-19: «Έχω Τpέξει Mαpαθώνιους, ΔΕΝ Κάπvισα Πoτέ & Έχω 1 Μήvυμα Πoυ Πpέπει Όλoι ν’ Ακoύσετε»

0
336

Eλληvας Ασθενής με Covic-19: «Έχω Τpέξει Mαpαθώνιους, ΔΕΝ Κάπvισα Πoτέ & Έχω 1 Μήvυμα Πoυ Πpέπει Όλoι ν’ Ακoύσετε»

Συγκλονίζει και καλεί να τον ακούσουμε ο έλληνας ασθενής.

Όπως περιέγραψε ο ίδιος, η περιπέτειά του ξεκίνησε με πυρετό και χωρίς άλλα συμπτώματα. Καθώς δεν υποχωρούσε, επισκέφθηκε ιδιωτικό νοσοκομείο, όπου διαγνώστηκε με πνευμονία…

Συγκλονίζει & καλεί να τον ακούσουμε ο έλληνας ασθενής


Ο Αλέξης Αλεξίου στέλνει ένα δυνατό μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται με γρίπη τύπου Β, πνευμονία και κορονοϊό, τις τελευταίες 15 ημέρες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Βiκη Παγιατάκη: Η Παvδημία Του Κoρωvοϊού θα Έχει «Tελειώσει» Mέχρι Τις Αpχές τoυ…

Όπως υπογράμμισε ο ιδρυτής του Fly Greece Drone, μιλώντας στην ΕΡΤ, «ο ιός δεν κάνει διακρίσεις, δεν χωράνε μαγκιές» και ζήτησε από όλους να προσέχουν τον εαυτό τους και τους γύρω τους.

Αλέξης Αλεξίου: Είχε πυρετό χωρίς άλλα συμπτώματα

Όπως περιέγραψε ο κ. Αλεξίου, η περιπέτειά του ξεκίνησε με πυρετό και χωρίς

άλλα συμπτώματα. Καθώς δεν υποχωρούσε, επισκέφθηκε ιδιωτικό νοσοκομείο, όπου διαγνώστηκε με πνευμονία και του έγινε και εξέταση για κορονοϊό. Όταν το αποτέλεσμα βγήκε θετικό, τον μετέφεραν με ασθενοφόρο στο Θριάσιο, όπου και νοσηλεύεται εδώ και μία εβδομάδα.

Αλέξης Αλεξίου: Συγκινητική η αυταπάρνηση νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Κοpωνoϊός-COVID 19: Mόλις Aνακοιvώθηκε! Εγκpίθηκε Το Φάpμακο Για Την Αντιμετώπιση Τoυ Iού

Ο κ. Αλεξίου έκανε ειδική αναφορά στο νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό, λέγοντας: «Είναι πολύ συγκινητικό, η αυταπάρνηση του νοσηλευτικού και του ιατρικού προσωπικού, ρισκάρουν τη ζωή τους μπαίνοντας στον θάλαμο για να μας περιποιηθούν».

Ο πυρετός έπεσε πριν από δύο ημέρες, όπως αφηγήθηκε ο κ. Αλεξίου, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όταν είδα το θερμόμετρο να πέφτει κάτω από το 37 έκλαψα με λυγμούς, μου έδωσε μια ελπίδα από εκεί που ήμουν μέσα στα σκοτάδια και στη μαυρίλα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ανατpιχiλα- & Oμως Iσχύει: Δεiτε TI Εiχε Πει η Πυθία Για το Mέλλov της Eλλάδoς

Αλέξης Αλεξίου: Ο ιός δεν κάνει διακρίσεις

Το μήνυμά του στον κόσμο είναι πως ο ιός δεν κάνει διακρίσεις. «Έχω τρέξει πάνω από 10 μαραθώνιους, δεν έχω καπνίσει ποτέ, ίσως αυτό με έσωσε, μπορεί να συμβεί στον οποιονδήποτε. Συνιστώ στον κόσμο πολλή προσοχή, μένουμε σπίτι, τώρα είναι και αναγκαστικό, προσέχουμε τον εαυτό μας και τους γύρω μας. Δεν χωράνε μαγκιές σε αυτό το πράγμα».

Αλέξης Αλεξίου: Ο ιός χτυπάει τη νύχτα λες και είναι νυχτόβιος

Παρά την ισχυρή φαρμακευτική αγωγή, αν και με οξυγόνο, οι νύχτες του ήταν εφιαλτικές. «Μετά από 12-13 μέρες σταμάτησε ο πυρετός. Γενικά τη νύχτα, δεν ξέρω, για κάποιο λόγο, ο ιός ο συγκεκριμένος χτυπάει τη νύχτα λες και είναι νυχτόβιος.

Δηλαδή μπορεί όλη την ημέρα να σε έχει ήρεμο και ξαφνικά μέσα στη νύχτα να σου κάνει 39αρια», υπογράμμισε ο 55χρονος, επισημαίνοντας ότι «στην αρχή ήταν μία μαυρίλα. Μόνο τα δύο τελευταία 24ωρα έχω αρχίσει και βλέπω κάποιο φως γιατί πρώτα απ’ όλα έπεσε ο πυρετός, ο οποίος με είχε αποδεκατίσει».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Αδιαvόητο: Μετά τον Kοροvοϊό Ήpθε ο Xαvτοϊός! Νέος Iός Από τη Κίvα Πoυ Mεταδόθηκε Από Ποvτίκια σε άvθρωπο! Βίντεο

«Παίρνω πάρα πολύ ισχυρά φάρμακα, είμαι συνέχεια με οξυγόνο αλλά πιστεύω ότι θα τα καταφέρω. Είμαι 55 ετών, ανήμερα των γενεθλίων μου ήταν και η ημέρα που μπήκα στο νοσοκομείο με την πνευμονία», πρόσθεσε.

Αλέξης Αλεξίου: Μένουμε σπίτι είναι το μήνυμά του

Τέλος, ο 55χρονος θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα σε όλους τους πολίτες και να μείνουν στο σπίτι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Cοvid-19: Αγγελούδι, 5 Eτών, Nοσηλεύτηκε Mε 42 Πυpετό σε Nοσoκομεiο! Φωτo

«Βλέπω ότι ο κόσμος εξακολουθεί και δεν έχει πάρει στα σοβαρά αυτό το οποίο συμβαίνει και θα ήθελα να πω, νομίζω ότι πρέπει να το δούνε λιγάκι πιο σοβαρά οι άνθρωποι και πραγματικά να μείνουν σπίτι γιατί κανείς δεν θέλω να περάσει πρώτα από όλο αυτό που πέρασε εγώ και να το μεταδώσει σε άλλους, σε μεγαλύτερους ανθρώπους πιο ευάλωτους. Το μήνυμά μου είναι σπίτι», ανέφερε ο κ. Αλεξίου…πηγή

Δείτε όλα όσα είπε στο παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...