Eλέvη Μενεγάκη: Η Aποκάλυψη Για Tην Eγκυμοσύvη Tης Δέσποιvας Bανδή

0
2798

Eλέvη Μενεγάκη: Η Aποκάλυψη Για Tην Eγκυμοσύvη Tης Δέσποιvας Bανδή

Aπίστευτη η αποκάλυψη της Μενεγάκη…

Λίγο μετά την έναρξη της εκπομπής της η Ελένη Μενεγάκη μοιράστηκε στον αέρα λίγες σκέψεις της γύρω από την ανάρτηση που έκανε η Δέσποινα Βανδή για τα γενέθλια της κόρης της Μελίνας. Δείτε το βίντεο που ακολουθεί…

Λίγο μετά την έναρξη της εκπομπής της η Ελένη Μενεγάκη μοιράστηκε στον αέρα λίγες

σκέψεις της γύρω από την ανάρτηση που έκανε η Δέσποινα Βανδή για τα γενέθλια της κόρης της Μελίνας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Λίτσα Πατέρα Προειδoποιεί για Απρiλιο! Αvέλπιστη Tύχη σε Epwτικά-Οικοvομικά γι’ Aυτά τα 4 Ζώδια

Τι θυμάται η παρουσιάστρια από εκείνη την περίοδο;

«Πολύ μου άρεσε διαβάζοντας τα λόγια που έγραψε η Δέσποινα Βανδή για το πρώτο της παιδί, για την κόρη της Μελίνα που στις 8 που εννοείται θα το θυμάμαι πάντα γιατί είναι μαζί με την κόρη μου γιατί έχει μια μέρα και ένα χρόνο διαφορά, στις 8 Φεβρουαρίου έκλεισε τα 15 της.

Θυμάμαι τόσο έντονα την εγκυμοσύνη αυτή της Δέσποινας, την πρώτη της εγκυμοσύνη, πρώτον γιατί τη χρονιά που γέννησε η Δέσποινα ήμασταν στο ίδιο κανάλι, την έβλεπα πάρα πολύ συχνά, είχα νιώσει όλο τον ενθουσιασμό του πρώτου παιδιού. Θυμάμαι ακόμα τη συναυλία που είχα πάει κι εγώ στον Λυκαβηττό και ήταν έγκυος στη Μελίνα και κάτι είχε γράψει στην κοιλιά της δεν θυμάμαι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Mαμά & Kόρη Πήγαv στη Σκορδά & Zήτησαν να τις «Φτιάξει»! Παραμiλησε η Φαiη Mόλις Eίδε την Aλλαγή τους

Την θυμάμαι αυτή την περίοδο, ήταν πραγματικά πολύ ευτυχισμένη η Δέσποινα.

Τα λόγια που διαβάζω σήμερα για το παιδί της, ακουμπάνε την καρδιά μου και ξέρω πόσο αληθινά είναι», ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη διαβάζοντας στον αέρα την ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή για την κόρη της Μελίνα», είπε η Ελένη Μενεγάκη και στη συνέχεια διάβασε όσα έγραψε η Βανδή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Δούκισσα Νομικoύ: Μας Δείχvει Πρώτη Φoρά την Φoυσκωμένη Κοιλiτσα της

«Η Μελίνα ήταν ένα δύσκολο μωρό! Δεν κοιμόταν καλά το βράδυ ήθελε μόνο τη μαμά της και δεν πήγαινε στην αγκαλιά κανενός! Είχαμε ένα απίστευτο δέσιμο από το πρώτο λεπτό! Εγώ ανακάλυπτα τη μητρότητα κι εκείνη τον κόσμο! Θυμάμαι το Γεια να κατακτά πρωτιές σε όλα τα charts του κόσμου,να με τρέχει η τότε δισκογραφική μου εταιρεία ,Ministry of Sound ,από χώρα σε χώρα -Ρωσία,Αμερική,Ισπανία,Γερμανία,Πορτογαλία,Γαλλία,Σουηδία-κι εγώ να γυρίζω στο δωμάτιο εξαντλημένη κλαίγοντας για το πόσο λάθος στιγμή γινόταν όλο αυτό γιατί δεν ήμουν στην Αθήνα να την δω να βγάζει το πρώτο της δόντι!

Επαγγελματικά συνέβαινε κάτι που ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα θα μπορούσα να φανταστώ αλλά δεν το χαιρόμουν! Ήθελα να είμαι συνεχώς δίπλα της,να μη χάσω καμία λεπτομέρεια της ζωής της!Στην Αμερική θυμάμαι 12 μέρες που ήμουν για το promo εκεί 12 μέρες γυρνούσα στο δωμάτιο και έκλαιγα! Ήμουν στο Billboard στο νούμερο 1 και όλο αυτό δε με συγκινούσε καθόλου… Είχα γίνει μάνα!Και ήταν το μόνο που με ένοιαζε! Δεν το μετάνιωσα ποτέ! Χθες το παιδί μου έγινε 15!Είναι ένα σπουδαίο κορίτσι!Έχουμε μια υπέροχη σχέση και κάθε φορά που την κοιτάζω σκέφτομαι «καλά έκανα»!!!», είχε γράψει η Δέσποινα Βανδή…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Eπιτέλoυς Αλλάζoυν ΟΛΑ το 2O19!! Τα 4 Ζώδια που θα Συvαvτήσoυν Φέτoς τov Έpwτα της Zωής τoυς

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η παρουσιάστρια:

Η ανάρτηση που είχε κάνει η Δέσποινα Βανδή

πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...