Είvαι Οριστικό: Aπώλεια-Oλεθρος! Αποχωρεί Bασικός Xαρακτήρας Aπό το «Kαφέ της Xαράς»

0
515

Είvαι Οριστικό: Aπώλεια-Oλεθρος! Αποχωρεί Bασικός Xαρακτήρας Aπό το «Kαφέ της Xαράς»

Ποια απουσία θα δούμε στο Nέο Kαφέ της Χαράς;

Είvαι Οριστικό: Συνεχίζεται η επιτυχία για το «Καφέ της Χαράς» με την τηλεθέαση -για κακή τύχη των αντιπάλων του- να μην λέει να υποχωρήσει. Λίγο πριν την προβολή του τέταρτου επεισοδίου, βασικός χαρακτήρας της σειράς…

Συνεχίζεται η επιτυχία για το «Καφέ της Χαράς»

-για κακή τύχη των αντιπάλων του- να μην λέει να υποχωρήσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Λίτσα Πατέρα ΜΑΣ Πρoειδοπoιεί! Εβδoμάδα Θετικών «Aλλαγών» Γι’ Aυτά τα 3 Ζώδια

Λίγο πριν την προβολή του τέταρτου επεισοδίου, βασικός χαρακτήρας της σειράς ανακοίνωσε επίσημα την αποχώρησή του από τη λατρεμένη σειρά, καθώς οι υποχρεώσεις του σε αντίπαλο στρατόπεδο δεν του επιτρέπουν να συνεχίσει.

Μια αποκάλυψη -που ομολογουμένως μας ξάφνιασε- μιας και σίγουρα οι φανατικοί τηλεθεατές του “Καφέ της Χαράς” θα τον ήθελαν για πολλά περισσότερα επεισόδια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Eπαvασύνδεση ‘Express’ Στην Ελληvική showbiz: 2η Ευκαρiα Στο Γάμo Tους Λiγους Μήvες Mετά τον Xωρισμό

Mιλώντας στην κάμερα στην εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» ανακοίνωσε πως

το επεισόδιο που θα δούμε την ερχόμενη Παρασκευή θα είναι και το τελευταίο στον οποίο θα τον απολαύσουμε, o Χάρη Γρηγορόπουλος,  τηλεοπτικός Τρελαντώνης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Έμειvε Mισή: Το «ΠPΙΝ & το MΕΤΑ» Του Κοpμιού της Σiσσυς Χριστίδου Mετά τη Δiαιτα! Φωτό

«Στο ‘Καφέ της Χαράς’ θα είμαι μόνο σε τέσσερα επεισόδια. Λόγω του ‘Έλα στη θέση μου’ δεν μπορούσα να κάνω παραπάνω. Στον ALPHA θεωρούν πως είναι ανταγωνιστικά προϊόντα. Kαι είναι. Δεν χάρηκαν και πολύ. Με το ζόρι με άφησαν να κάνω τέσσερα επεισόδια.

Αλλά δε γινόταν να μην κάνω. Έπρεπε να γίνει μια σύνδεση γιατί είναι πολύ βασικός και αγαπημένος ήρωας ο Τρελαντώνης», είπε χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Epwτικές Πρoβλέψεις Νέας Εβδομάδας!! Το Παρελθόv «Xτυπάει» Δυvατά την Πόpτα σε 5 Ζώδια

Το μόνο σίγουρο είναι πως το δίδυμο Ρώμας – Χατζησοφιά δεν θα αφήσουν τους τηλεθεατές να καταλάβουν την απώλεια, καθώς νέοι χαρακτήρες ετοιμάζονται να κάνουν την εμφάνισή τους….πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...