«Εiμαι Σίγoυpη, Πως Είvαι η…»: Η Νικολούλη ‘Eλυσε’ Το Μυστήpιο Της Μαυpοφοpεμένης Με το Bιτpιόλι

0
333

«Εiμαι Σίγoυpη, Πως Είvαι η…»: Η Νικολούλη ‘Eλυσε’ Το Μυστήpιο Της Μαυpοφοpεμένης Με το Bιτpιόλι

Νέες αποκαλύψεις από την Αγγελική Νικολούλη.

Νέες αποκαλύψεις- Μέρα με την ημέρα έρχονται στο φως, υπό μορφήν «μαρτυρίου σταγόνας» νέες συγκλονιστικές λεπτομέρειες για το σκοτεινό μυστικό, που κρύβεται πίσω από την επίθεση με το βιτριόλι…

Μέρα με την ημέρα έρχονται στο φως, υπό μορφήν «μαρτυρίου σταγόνας» νέες

συγκλονιστικές λεπτομέρειες για το σκοτεινό μυστικό, που κρύβεται πίσω από την επίθεση με βιτριόλι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Εpwτικές Πρoβλέψεις της Κυριακής: Συvάντηση με Παλιό Έpwτα Αvοίγει Nέα «Kεφάλαια» σε 4 Ζώδια

Με την υπόθεση της 34χρονης που δέχτηκε φρικτή επίθεση με βιτριόλι την περασμένη εβδομάδα ασχολήθηκε η Αγγελική Νικολούλη στην εκπομπή της Παρασκευής.

Η δαιμόνια ρεπόρτερ, μάλιστα -όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο- εμφάνισε ντοκουμέντο από έναν μάρτυρα-κλειδί στην υπόθεση, ο οποίος υποστηρίζει πως είδε την δράστιδα να απομακρύνεται από το σημείο της επίθεσης φανερά ταραγμένη αλλά και να αλλάζει ρούχα μπροστά από παρκαρισμένο αυτοκίνητο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Καλλιθέα: Ταυτoποιήθηκε Eπιτέλoυς η Μαυροvτυμένη Πoυ Έpιξε Βιτpιόλι Στην 34χροvη Ιωάvvα! Βίντεο

Φυσικά, ο ίδιος δεν μπορούσε να γνωρίζει τι είχε συμβεί, ωστόσο παρατήρησε

τη συγκεκριμένη γυναίκα καθώς του έκανε εντύπωση το πόσο ταραγμένη ήταν και ο τρόπος που περπατούσε. Κάπως έτσι, δόθηκε μια πιθανή εξήγηση σχετικά με τον τρόπο που η δράστις κατάφερε να εξαφανιστεί μέσα στο πλήθος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Λίτσα Πατέρα Για Eρμή Στον Καρκίvο: Kαρμικές Συvαντήσεις & Nέοι Έpwτες Για 3 Ζώδια

«Το πρωινό της Τετάρτης 2ο Μαΐου ήμουν στη Θησέως, κοντά στο σημείο της επίθεσης. Είχα ένα ραντεβού στη Θησέως γύρω στις 09:15. Είχα παρκάρει και κατευθυνόμουν στο σημείο συνάντησης. Με τον ντόρο που έγινε μετά την επίθεση θυμήθηκα και μια γυναίκα που μου έκανε εντύπωση. Είχε ένταση και περπατούσε γρήγορα στη Θησέως, κοντά στο σημείο της επίθεσης.

Λέω ‘Αυτή τι έπαθε και πάει έτσι;’. Και γυρνώντας τη βλέπω να σταματάει μπροστά

σε ένα ανοιχτόχρωμο αυτοκίνητο, να βγάζει το μαύρο μπουφάν που φορούσε και να μπαίνει απ’ την πλευρά του συνοδηγού. Δεν πρόσεξα αν υπήρχε οδηγός ή αν μπήκε μετά να καθήσει στη θέση του οδηγού, αφού την είχε κλείσει άλλο αυτοκίνητο και μόνο με όπισθεν θα μπορούσε να φύγει. Αν φορούσε σκούρο σκούφο και μαύρη μάσκα θεωρώ θα τα είχα προσέξει. Ήταν γύρω στο 1,70. Τα ρούχα που φορούσε ήταν ιδιαίτερα, σα να πήγαινε σε συγκεκριμένη δουλειά και βιαζόταν να φύγει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Bγήκε & Φωτογpαφίζεται: Διέppευσαν οι Πρώτες Φωτo Της Μαpίας Mπέη Mετά Την Αποχώpηση Απ’ Το MasterChef

Μπορεί το γεγονός αυτό να είναι τυχαίο, η γυναίκα που σας λέω να μην είχε σχέση με την υπόθεση. Εγώ, όμως, σας το αναφέρω γιατί η ώρα ήταν κοντινή με την επίθεση. Εσείς μπορείτε να το ερευνήσετε», είπε χαρακτηριστικά.

Η Νικολούλη από τη μεριά της, είναι πεπεισμένη πως

η γυναίκα που είδε ο μάρτυρας δεν ήταν άλλη από τη δράστιδα.

Σχολίασε, μάλιστα, πως το ύψος της μαυροφορεμένης πιθανότατα ήταν διαφορετικό από αυτό που αρχικά είπε πως είχε το θύμα, καθώς όταν η Ιωάννα δέχτηκε την επίθεση φορούσε τακούνια. Όταν, λοιπόν, κατέθεσε για μια «γυναίκα στο ύψος της» πιθανότατα αναφερόταν στο ύψος της με τακούνια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Την Βpήκαν: Το Μοιραίο «Λάθoς» Της Μαυροφορεμέvης Με Το Βιτpιόλι Πoυ Oδήγησε Στον Εvτοπισμό της

Την ίδια ώρα, ο χρόνος μετρά αντίστροφα για να ανασυνθεθεί το πρόσωπο της μαυροφορεμένης από το υλικό που έχει στα χέρια της η αστυνομία, με τη σύλληψή της να είναι θέμα χρόνο αφού οι Αρχές έχουν καταλήξει σε δύο πιθανές δράστιδες. Οι κάμερες από το σημείο που υπέδειξε ο μάρτυρας, κατά πάσα πιθανότητα θα οδηγήσει στην ένοχη…πηγή

Δείτε όλα όσα αναφέρθηκαν στο παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...