Έγινε Aυτό Πoυ Όλoι Φοβούvτουσαν: Bρέθηκε Νεκpός ο Αγvοούμεvoς

0
530

Έγινε Aυτό Πoυ Όλoι Φοβούvτουσαν: Bρέθηκε Νεκpός ο Αγvοούμεvoς

Δυστυχώς, επιβεβαιώθηκε το τραγικό σενάριο.

Έγινε η επίσημη ταυτοποίηση από τους δικούς του ανθρώπους – Διενεργείται νεκpοψία για τα ακριβή αίτια του 8ανάτου του – Επιβεβαιώθηκε το τραγικό σενάριο για την τύχη του άνδρα που χάθηκε το απόγευμα του…

Έγινε η επίσημη ταυτοποίηση από τους δικούς του ανθρώπους

Διενεργείται νεκpοψία-νεκpοτομή για τα ακριβή αίτια του 8ανάτου του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Λiτσα Πατέρα: O Ήλιoς στο Τoξότη Φέρvει Aλλαγές! Αvέλπιστη Tύχη σε Εpwτικά-Οικοvoμικά Για 4 Ζώδια

Επιβεβαιώθηκε το τραγικό σενάριο για την τύχη του 75χρονου ψαρά από την Αταλάντη, που χάθηκε το απόγευμα του Σαββάτου όταν πήγε με το σκάφος του να ρίξει παραγάδι σε κοντινή απόσταση από το λιμάνι της Σκάλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport, βρέθηκε πριν λίγες ώρες, στην παραλία των Γιάλτρων στη Βόρεια Εύβοια, από στελέχη του Λιμεναρχείου Αιδηψού, η σορός ενός άνδρα που αναγνωρίστηκε τελικά ότι ανήκει στον άτυχο ψαρά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Aλλαξαν Όλoι: Η Πρώτη Φωτoγραφία του Nέου «Kαφέ της Xαράς» Mόλις Κυκλoφόρησε

Την ταυτοποίηση έκαναν οι δικοί του άνθρωποι που ανέλαβαν τη δύσκολη αποστολή

να αναγνωρίσουν το άψυχο σώμα του. Αν και το σκάφος του 75χρονου με το όνομα «ΠΟΣΕΙΔΩΝ», εντοπίστηκε μεταξύ Λιβανατών και Σκάλας (μαζί με τα σύνεργά του), το σώμα του παρασύρθηκε από τα θαλάσσια ρεύματα και ξεβράστηκε απέναντι, στη «μύτη» της Εύβοιας όπου βρίσκεται η συγκεκριμένη παραλία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Bαρύ Πέvθος στο Χώρο του Θεάματoς: Nεκρός Γvωστός Έλληνας ηθoποιός

Ήδη παραγγέλθηκε από το Λιμεναρχείο Αιδηψού η διενέργεια νεκpοψίας – νεκpοτομής για τα ακριβή αίτια του 8ανάτου, καθώς κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος αν αυτός προήλθε από τυχαία πτώση στη θάλασσα ή από κάποιο παθολογικό αίτιο πριν την πτώση του στο νερό και θα σχηματιστεί σχετική δικογραφία.

Στο τριήμερο των ερευνών που προηγήθηκε, διενεργήθηκαν εκτεταμένες έρευνες από σκάφη και περιπολικά κατά μήκος όλου του Βόρειου Ευβοϊκού ενώ υπήρξε και υποστήριξη από εναέρια μέσα και συγκεκριμένα από ελικόπτερα Super Puma του Πολεμικού Ναυτικού….Πηγή: lamiareport

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...