H Nέα Πανσέληνος Oκτωβρioυ Kρύβει Αvατρoπές: Το Παpελθόv «Eπιστpέφει» Δυvαμικά Γι’ Αυτά Τα 3 Ζώδια

0
18148

H Nέα Πανσέληνος Oκτωβρioυ Kρύβει Αvατρoπές: Το Παpελθόv «Eπιστpέφει» Δυvαμικά Γι’ Αυτά Τα 3 Ζώδια

Δείτε τώρα τι λέει για το ζώδιο σας…. Για ποια ζώδια “χτυπάει” το καμπανάκι;

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου, θα έχει πολύ μεγάλη επίδραση στον συναισθηματικό κόσμο, κατά συνέπεια και στον τρόπο σκέψης. Ο Ουρανός από τον Ταύρο φέρνει γεγονότα ανατρεπτικά…

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου, θα έχει πολύ 

μεγάλη επίδραση στον συναισθηματικό κόσμο, κατά συνέπεια και στον τρόπο σκέψης. Από την αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Εpwτικές Πρoβλέψεις Σαββατοκύριακου: Ξαφvική Eπανασύvδεση «Ζωvτανεύει» Πάλι Γι’ Aυτά Τα 5 Ζώδια

Ο Ουρανός που βρίσκεται στον Ταύρο φέρνει γεγονότα ανατρεπτικά, θα υπάρξει δυνατότητα να αλλάξουν τα αρνητικά δεδομένα, οι καταστάσεις θα πάρουν μία διαφορετική τροπή.

Με τον ανάδρομο Ερμή στον Ζυγό δύσκολη θα είναι η επικοινωνία, ενώ απαραίτητη θα είναι η σύνεση και η αυτοσυγκράτηση, μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δοθεί σε συζητήσεις τόσο επαγγελματικής φύσης όσο και αισθηματικής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Aκόμα ΔEN Eiδαμε Tiπoτα: Τα 3 Nέα ‘Σκληpά’ Μέτρα, Που Έpχονται Όσο Εivαι Aκόμα Nωρiς

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 26/10 ως 1/11/2020

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 31.10 θα λειτουργήσει ανατρεπτικά σε οικονομικά και συναισθηματικά ζητήματα καθώς σε καλεί να αλλάξεις ριζικά διαχείριση στους συγκεκριμένους τομείς. Από τις 28.10 ο ανάδρομος Ερμής και η Αφροδίτη περνούν στον Ζυγό και σε βοηθούν να επικεντρωθείς σε ζητήματα που απασχολούν κυρίως σχέσεις και συνεργασίες που είναι σημαντικές για εσένα. Προσπάθησε να αποφύγεις καθοριστικές συζητήσεις και να προβείς σε διορθώσεις που είναι απαραίτητες για να υπάρξει ισορροπία.

Αισθηματικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να επαναφέρεις την αρμονία στη σχέση σου αρκεί να είσαι προσεκτικός στην επικοινωνία και να μην μπεις σε διαδικασία αντιπαραθέσεων ή παρερμηνειών. Είναι απαραίτητο να δείξεις διάθεση για κατανόηση, παράλληλα όμως πρέπει να διεκδικήσεις την κάλυψη των προσωπικών του αναγκών. Αν είσαι αδέσμευτος/η αρχίζει μία περίοδος όπου το φλερτ θα πρωταγωνιστήσει και θα φέρει σημαντικές νέες γνωριμίες στη ζωή σου. Είναι απαραίτητο βέβαια να οριοθετηθείς και να εκφράσεις με αποφασιστικότητα αυτά που θέλεις και σε καλύπτουν στην προσωπική σου ζωή από το πρόσωπο που σου κεντρίζει την προσοχή.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 31.10 λειτουργεί ανατρεπτικά κυρίως σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα καθώς κλείνει ένα κύκλο επαφών ή συναλλαγών με ανατρεπτικό τρόπο. Είναι επιτακτική ανάγκη να αποφύγεις τις συγκρούσεις και την αδιαλλαξία που δεν θα σε βοηθήσουν να κατοχυρώσεις αυτά που θεωρείς ότι θα σου προσδώσουν ασφάλεια. Οι αλλαγές αυτές μπορεί να είναι έντονες όμως μακροπρόθεσμα θα αντιληφθείς ότι θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις πως πρέπει να διαχειρίζεσαι από δω και στο εξής τα οικονομικά σου!

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η Πανσέληνος στον άξονα σου με τον Σκορπιό στις 31.10 σηματοδοτεί ένα σημαντικό κεφάλαιο για εσένα καθώς επηρεάζει καθοριστικά σχέσεις και συνεργασίες στη ζωή σου. Είναι απαραίτητο να χαλιναγωγήσεις την ένταση και τη διάθεση να συγκρουστείς με πρόσωπα που έχουν παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο αφού σε διαφορετική περίπτωση να οδηγηθείς σε οριστικές ρήξεις. Οι ρήξεις αυτές μπορεί να είναι απελευθερωτικές για εσένα που θεωρείς ότι ήρθε η στιγμή να αφήσεις πίσω σου πρόσωπα που δεν αντιλαμβάνονται τον νέο τρόπο σκέψης και δράσης σου.

Αισθηματικά

Η αυτοκυριαρχία θα είναι το κλειδί στην προσωπική σου ζωή αυτή την εβδομάδα καθώς η ένταση μπορεί να οδηγήσει σε σφοδρές συγκρούσεις με το ταίρι σου. Είναι σημαντικό να αφήσεις στην άκρη τις όποιες διαφωνίες καθώς μπορεί να οδηγήσουν σε εξελίξεις που θα ανατρέψουν τα δεδομένα και θα δημιουργήσουν ψυχρότητα και αποστάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που έρχονται αιφνιδιαστικά για να σε κεραυνοβολήσουν. Νιώθεις όμως ότι θέλεις διαφορετικά πράγματα από μία σχέση και αυτό δεν θα διστάσεις να το διεκδικήσεις με έντονο τρόπο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Στις 28.10 ο ανάδρομος Ερμής και η Αφροδίτη περνούν στον Ζυγό και σε βοηθούν να επικεντρωθείς κυρίως σε ότι αφορά εργασιακά ζητήματα που εκκρεμούν από το παρελθόν και έρχονται πάλι στο προσκήνιο. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι προς το τέλος της εβδομάδας καθώς η Πανσέληνος στον άξονα σου με τον σκορπιό δεν αφήνει περιθώρια για ήρεμες καταστάσεις σε επίπεδο συνεργασιών. Οι κόντρες μπορεί να οδηγήσουν σε ανεξέλεγκτες συμπεριφορές και τελικά να υπάρξουν ρήξεις που θα επηρεάσουν την επαγγελματική σου πορεία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Kώστας Λεφάκης Για Nέα Πανσέληvο Οκτωβρioυ: Aλλάζoυν «Όλα» Σε Έpwτα-Xρήμα Για 5 Ζώδια

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε, επικεντρώνεσαι αυτή την εβδομάδα στην αισθηματική σου ζωή καθώς τόσο ο ανάδρομος Ερμής όσο και η Αφροδίτη περνούν στον Ζυγό στις 28.10 και δίνεις όλο σου το βάρος στα προσωπικά σου. Είναι η κατάλληλη περίοδος για να δείξεις τα συναισθήματά σου και να αφήσεις στην άκρη πιθανές ανησυχίες που μπορεί να επηρέασαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα τη σχέση σου. Η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 31.10 φέρνει στο φως ζητήματα στην καθημερινότητα και τη δουλειά που είναι πιθανό να σε εκπλήξουν δυσάρεστα.

Αισθηματικά

Η συναισθηματική γενναιοδωρία που θα δείξεις αυτή τη χρονική περίοδο θα παίξει σημαντικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή. Προσοχή σε πιθανές παρεξηγήσεις που μπορεί να ταλαιπωρήσουν τη σχέση σου, προσπάθησε να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η η λάμψη και γοητεία σου θα παίξουν σημαντικό ρόλο καθώς θα σε φέρουν κοντά με πρόσωπα που θα δείξουν άμεσο ενδιαφέρον για εσένα. Παράλληλα δεν αποκλείεται επιστροφές προσώπων που έχουν πρωταγωνιστήσει άλλοτε στην προσωπική σου ζωή.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου δεν αφήνει περιθώρια για συντηρητικές επιλογές στην καθημερινότητα και κυρίως στο εργασιακό περιβάλλον. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν αποκαλύψεις ή γεγονότα από το παρελθόν που έρχονται στην επιφάνεια και δημιουργούν σημαντική ένταση. Προσοχή καθώς με ευκολία μπορείς να συγκρουστείς και να υπάρξουν προβλήματα που θα σε ταλαιπωρήσουν, φρόντισε να αλλάξεις τρόπο δράσης και εμπιστεύσου το έντονο ένστικτό σου που σου δείχνει το δρόμο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 31.10 λειτουργεί ανατρεπτικά για φιλικές και προσωπικές σχέσεις, στόχους και φιλοδοξίες, ομαδικές και δημιουργικές δράσεις. Δεν αποκλείεται να επιδιώξεις ένα διαφορετικό και πρωτότυπο δρόμο που μπορεί αρχικά να ξυπνήσει τον/τη σύντροφό σου. Στις 28.10 ο ανάδρομος Ερμής και η Αφροδίτη παίρνουν στον Ζυγό και σε καλούν να αφοσιωθείς σε ζητήματα της οικογένειας δημιουργώντας το ανάλογο περιβάλλον όπου η τρυφερότητα και ζεστασιά κυριαρχεί.

Αισθηματικά

Φρόντισε να αποφύγεις τις έντονες επαναστατικές διαθέσεις που μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά την προσωπική σου ζωή. Δεν αποκλείεται η στάση σου να οδηγήσει σε σφοδρές κόντρες και οριστική ρήξη με το ταίρι σου αλλάζοντας τα δεδομένα σε προσωπικό επίπεδο. Είναι απαραίτητο να συγκρατήσεις την ορμή και την εριστική διάθεση που μπορείς να εκφράσεις με ευκολία. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξουν μέσα από το φιλικό περιβάλλον κεραυνοβόλες νέες γνωριμίες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στα αισθηματικά σου. Η ανάγκη για ασφάλεια και σταθερότητα συγκρούεται μέσα σου με τη διάθεση για ελευθερία κινήσεων και αυτό μπορεί να οδηγήσει στο να δίνεις λάθος μηνύματα στο ενδιαφερόμενο πρόσωπο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Την εβδομάδα αυτή θα σε απασχολήσουν κυρίως υποθέσεις για θέματα ακίνητης περιουσίας που έρχονται στο προσκήνιο και πιθανά εκκρεμούν από το παρελθόν. Φρόντισε να μην προβείς σε συζητήσεις που τελικά θα ανακαλύψεις αργότερα ότι δεν είναι συμφέρουσες για σένα. Αξιοποίησε τη συγκεκριμένη περίοδο για να πραγματοποιήσεις πιθανές διορθώσεις ή αλλαγές σε παλαιότερες συμφωνίες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Λίτσα Πατέρα ΜΑΣ Πρoειδοπoιεί: Kαρμικές «Συvαντήσεις» & Nέοι Έpwτες Για 4 Ζώδια

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 31.10 μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην επαγγελματική σου ζωή καθώς είναι πιθανό να υπάρξουν προτάσεις ή εξελίξεις που θα ανατρέψουν τα δεδομένα στον ευρύτερο κοινωνικό περίγυρο. Ο ανάδρομος Ερμής και η Αφροδίτη περνούν στον Ζυγό στις 28.10 και σου δίνουν την ευκαιρία να επικεντρωθείς στην επικοινωνία και να περάσεις όμορφα με κοντινά σου πρόσωπα. Ζητήματα από το παρελθόν επανέρχονται, προσοχή σε παρεξηγήσεις που θα χαλάσουν την ατμόσφαιρα.

Αισθηματικά

Η διασκέδαση και καλή σου διάθεση θα παίξουν ανακουφιστικό ρόλο στη σχέση καθώς παρ’ όλες τις πιέσεις που μπορεί να δέχεσαι στην επαγγελματική σου ζωή δεν εκτονώνεσαι στο ταίρι σου. Θέλεις να εκφράσεις αυτά που νιώθεις και αυτό είναι κάτι που θα εκτιμήσει ιδιαίτερα. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από κοντινές παρέες δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέα πρόσωπα που θα σε γεμίσουν συναισθήματα και θα σε βοηθήσουν να αναθεωρήσεις τον τρόπο που επικοινωνείς και σκέφτεσαι σε ότι αφορά τα προσωπικά σου. Φρόντισε βέβαια να είσαι ξεκάθαρος σε αυτά που ζητάς για να μην υπάρξουν παρερμηνείες.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αλλάζουν ριζικά τα δεδομένα σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 31.10 οδηγεί πιθανά σε προσωπική επανάσταση σε ότι αφορά την καριέρα σου. Είναι σημαντικό να αξιοποιήσεις τις πιθανές ευκαιρίες που θα σου δοθούν και θα σε βοηθήσουν να ανατρέψεις τη μέχρι τώρα δημόσια εικόνα σου. Αν θέλεις να παραμείνεις στο επαγγελματικό πλαίσιο που βρίσκεσαι αυτή τη στιγμή καλό είναι να περιορίσεις την επαναστατική διάθεση που σε χαρακτηρίζει καθώς το πιθανότερο είναι να οδηγήσει σε έντονες συγκρούσεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 31.10 σε καλεί να αναθεωρήσεις την προσωπική σου κοσμοθεωρία και να κάνεις ανατρεπτικές κινήσεις που μπορεί να επηρεάσουν το ευρύτερο περιβάλλον σου. Ο ανάδρομος Ερμής και η Αφροδίτη στις 28.10 περνούν στο Ζυγό και σε καλούν να επικεντρωθείς σε οικονομικά ζητήματα που έρχονται και πάλι στο προσκήνιο. Μπορείς να τα λύσεις με αισιόδοξο τρόπο για εσένα αρκεί να φροντίσεις να μην εμπλακείς σε συζητήσεις που θα οδηγήσουν σε κόντρες.

Αισθηματικά

Η ανάγκη να νιώσεις σταθερότητα και ασφάλεια στη σχέση σου κυριαρχεί και σου δίνεται η ευκαιρία να απολαύσεις στιγμές πάθους με το ταίρι σου. Φρόντισε βέβαια να μην εγκλωβιστείς στην αδιαλλαξία καθώς αυτό θα δημιουργήσει ένταση που δεν θα επιτρέψει στη σχέση σου να εξελιχθεί. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες που έρχονται αιφνιδιαστικά στη ζωή σου για να αλλάξουν ριζικά τον τρόπο που αναπτύσσεσαι. Οι κεραυνοβόλοι έρωτες είναι μέσα στο πρόγραμμα καθώς έρχονται για να ανατρέψουν την φιλοσοφία σου και να σε εντρυφήσουν σε νέες άκρως ενδιαφέρουσες πνευματικές καταστάσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Έχεις την δυνατότητα οικονομικά να κάνεις κινήσεις που θα σε ανακουφίσουν, καλά θα κάνεις όμως να περιορίσεις και τα έξοδα σου γιατί δεν θα βοηθήσουν να ισορροπήσεις τον προϋπολογισμό σου. Προσπάθησε να αποφύγεις τις οικονομικές συμφωνίες αυτή την εβδομάδα και να σκεφτείς πολύ καλά αν είναι συμφέρουσες για εσένα ή αν χρειάζεται να αλλάξεις κάποια δεδομένα για να προχωρήσει σε αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Avτα Λεούση ΜΑΣ Πρoειδoπoιεi: Ξεκάθαρες «Aλλαγές» Σε Έpwτα-Xpήμα Για 3 Ζώδια

ΖΥΓΟΣ 

Ζυγέ, η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 31.10 λειτουργεί ανατρεπτικά τόσο σε οικονομικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο. Έρχονται στην επιφάνεια ζητήματα που μπορεί να σε επηρεάσουν και αυτό είναι αρκετό για να δημιουργήσουν αμφιβολίες. Στις 28.10 ο ανάδρομος Ερμής και η Αφροδίτη περνάνε το ζώδιό σου και σε βοηθούν να επικεντρωθείς σε προσωπικές ανάγκες και επιθυμίες σε όλο το φάσμα της ζωής σου. Προσοχή σε παρορμητικές συμπεριφορές καθώς δεν θα είναι εύκολο να συγκρατήσεις την ορμή και να εκφράσεις αυτά που πραγματικά νιώθεις.

Αισθηματικά

Είναι πιθανό να νιώσεις έντονη ανασφάλεια μέσα στην εβδομάδα που σε αναστατώνει και σε οδηγεί σε έντονα συγκρουσιακές συμπεριφορές προς το ταίρι σου. Φρόντισε να αλλάξεις τα δεδομένα και να επικεντρωθείς στο πάθος και τα έντονα συναισθήματα που έρχονται στην επιφάνεια και μπορούν να δημιουργήσουν μία μοναδική ατμόσφαιρα στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η αιφνιδιαστικές νέες γνωριμίες μπορούν να απογειώσουν το καρδιοχτύπι. Πιθανό είναι να φοβηθείς λόγω των έντονων συναισθημάτων που θα νιώσεις όμως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να βιώσεις ένα μοναδικό πάθος με πρόσωπο που έρχεται να τα αλλάξει όλα στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Διεκδικείς αυτή την εβδομάδα το καλύτερο σε ότι αφορά τα οικονομικά σου όμως πιθανές αποκαλύψεις ή η διάθεση να συγκρουστείς μπορεί να οδηγήσει σε ανατροπές που θα επηρεάσουν οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές με τρίτους. Φρόντισε να ακούσεις το ένστικτό σου και να μην αφήσεις την καχυποψία να καθορίσει την σκέψη και τις δράσεις σου. Προσοχή καλό είναι να δείξεις ακόμα και σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου καθώς πιθανές συζητήσεις που μπορεί να υπάρξουν δεν θα έχουν το αποτέλεσμα που επιδιώκεις λόγω παρερμηνειών που θα επηρεάσουν σημαντικά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η Πανσέληνος στον άξονα σου με τον Ταύρο στις 31.10 μπορεί να δημιουργήσει σεισμικές δονήσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και να οδηγήσει σε αποστάσεις και ψυχρότητα τόσο με συνεργάτες όσο και με πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στην προσωπική σου ζωή. Στις 28.10 ο ανάδρομος Ερμής και η Αφροδίτη περνάνε στο Ζυγό και ενισχύουν τον συναισθηματισμό, τις ευαισθησίες και την ανάγκη να ξεφύγεις από πρακτικά ζητήματα και καταστάσεις της καθημερινότητας που σε ταλαιπωρούν.

Αισθηματικά

Είναι επιτακτική ανάγκη να δείξεις ψύχραιμη στάση και αυτοσυγκράτηση σε ζητήματα που μπορεί να προκύψουν μέσα στην εβδομάδα και να επηρεάσουν την προσωπική σου ζωή. Οι έντονες αντιπαραθέσεις που μπορεί να υπάρξουν με το ταίρι σου θα έχουν δυσάρεστες συνέπειες αν δεν προσπαθήσεις να τις αποφύγεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η κεραυνοβόλες καταστάσεις και γνωριμίες έρχονται στη ζωή σου για να αλλάξουν τα δεδομένα και να σε βοηθήσουν να απελευθερωθείς από παλιότερες νοοτροπίες που στιγμάτισαν τα αισθηματικά σου. Φρόντισε να μην επενδύσεις άμεσα συναισθηματικά στα πρόσωπα που έρχονται ξαφνικά καθώς η κατάσταση είναι ρευστή και αργότερα μπορεί να πληγωθείς.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δεν είναι εύκολο να συγκρατήσεις τα νεύρα και την ορμή σου σε ότι αφορά επαγγελματικές συνεργασίες που σε απασχολούν έντονα καθώς διεκδικείς την αλλαγή των συνθηκών. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν οριστικές ρήξεις με πρόσωπα που έχουν πρωταγωνιστήσει σε επίπεδο καριέρας. Υποθέσεις οικονομικής φύσεως μπορεί να προκύψουν που εκκρεμούν και έρχονται και πάλι στο προσκήνιο, προσπάθησε να σκεφτείς πολύ καλά πως πρέπει να κινηθείς και να αποφύγεις τον συναισθηματισμό που δεν θα σου επιτρέψει να δεις με ρεαλιστικούς όρους τις λύσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Nέα Σελήvη Στoν Yδροχόο MAΣ Φέρvει Eκπλήξεις: Εpwτικές Eπιστpoφές «Aλλάζoυv» Το Παρόv Σε 4 Ζώδια

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 31.10 μπορεί να φέρει σημαντικές αποκαλύψεις σε σχέση με παρασκήνιο που σε επηρεάζει στη δουλειά. Η ένταση θα είναι μεγάλη και δεν θα είναι εύκολα διαχειρίσιμη για αυτό φρόντισε να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις. Στις 28.10 ο ανάδρομος Ερμής και η Αφροδίτη περνάνε στον Ζυγό και σου δίνουν την ευκαιρία να αφοσιωθείς στο φιλικό περιβάλλον. Προσοχή σε πιθανές παρεξηγήσεις που θα δημιουργήσουν εντάσεις στις σχέσεις σου.

Αισθηματικά

Απολαμβάνεις τις κοινές προσπάθειες που μπορεί να ενδιαφέρουν εσένα και το ταίρι σου καθώς το να λειτουργείτε ομαδικά σας βοηθά να εξελιχθείτε μέσα στη σχέση και αυτό είναι κάτι που το αναγνωρίζεις. Οι παρόμοιοι στόχοι θα σωθούν σε δράσεις που ικανοποιούν και τους δύο. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα μέσα από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να επιστρέψουν και να εκφράσουν συναισθήματα αγάπης και τρυφερότητας για εσένα. Είναι σημαντικό να μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα καθώς αργότερα ίσως ανακαλύψεις ότι δεν είναι αυτό που πραγματικά επιθυμείς στην προσωπική σου ζωή.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Σημαντικές δονήσεις υπάρχουν στο επαγγελματικό περιβάλλον που οφείλεις να διαχειριστείς με ψυχραιμία καθώς έρχεται στην επιφάνεια παρασκήνιο που επηρεάζει την πορεία σου στον εργασιακό χώρο. Τα ξεσπάσματα από την πλευρά σου δεν θα ωφελήσουν, αντίθετα θα οδηγήσουν σε σκληρές κόντρες και οριστικές ρήξεις με πρόσωπα εργασιακό περιβάλλον. Φρόντισε να συγκρατήσεις τα νεύρα και τον έντονο συναισθηματισμό που δεν σου επιτρέπουν να λειτουργήσεις ρεαλιστικά!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 31.10 μπορεί να βάλει φωτιά στην προσωπική σου ζωή καθώς θέλεις να ανατρέψεις τα δεδομένα στη σχέση σου. Παράλληλα δεν αποκλείεται να υπάρξει μία κεραυνοβόλα νέα γνωριμία που θα δημιουργήσει σημαντικές αναταράξεις. Στις 28.10 ο ανάδρομος Ερμής και η Αφροδίτη περνάνε στο Ζυγό και το ενδιαφέρον σου στρέφεται στην επαγγελματική σου ζωή καθώς θέλεις να λάμψεις. Προσοχή σε συζητήσεις που δεν θα εξελιχθούν όπως θα περίμενες.

Αισθηματικά

Θέλεις να αλλάξεις τα δεδομένα σε προσωπικό επίπεδο όμως ο τρόπος διαχείρισης θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για θετικές ή αρνητικές εξελίξεις. Είναι βασικό να εκδηλώσεις στο ταίρι σου αυτά που νιώθεις με ηρεμία και να αποφύγεις συγκρούσεις που δεν θα οδηγήσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα έρχονται κεραυνοβόλα στη ζωή σου για να σε βοηθήσουν να ανακαλύψεις ένα νέο νόημα μέσα από το έντονο συναίσθημα. Καλό είναι να δώσεις χρόνο για να δεις αν υπάρχει δυνατότητα εξέλιξης καθώς η αστάθεια κυριαρχεί και δεν δημιουργεί κλίμα ασφαλείας.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Έντονα σε απασχολεί η επαγγελματική σου ζωή και επιδιώκεις να αναγνωριστεί η αξία σου και να προχωρήσεις σε επόμενο στάδιο σε ότι αφορά την καριέρα σου. Δεν αποκλείεται όμως να βρεις εμπόδια σε σχέδια που έχεις ή να υπάρξουν συζητήσεις με πρόσωπα που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε επαγγελματικό επίπεδο που δεν θα εξελιχθούν όπως θα ήθελες. Καλά θα κάνεις να αναθεωρήσεις στόχους και πλάνα και να δείξεις υπομονή μέχρι την επόμενη εβδομάδα αποφεύγοντας κουβέντες που τελικά μόνο δυσκολίες θα προκαλέσουν στην επαγγελματική σου πορεία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 31.10 μπορεί να βάλει φωτιά στο οικογενειακό περιβάλλον καθώς επαναστατείς σε ότι σε καταπιέζει ή θεωρείς ότι σε εμποδίζει στην προσωπική σου εξέλιξη και αφορά την οικογένειά σου. Με τον ανάδρομο Ερμή και την Αφροδίτη να περνάνε στο Ζυγό στις 28.10 σου δίνεται η ευκαιρία να διασκεδάσεις με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος και να βρεθείς με ανθρώπους που έχεις να δεις καιρό. Πιθανό είναι να σε βοηθήσουν στις πνευματικές αναζητήσεις.

Αισθηματικά

Καλό είναι να μην εκτονώσεις την ένταση που νιώθεις από καταστάσεις που παράλληλα βιώνεις στη ζωή σου στο πρόσωπο που έχεις δίπλα σου. Μην αδικήσεις τη σχέση σου καθώς μπορεί να είναι πηγή χαράς και ανακούφισης σε όποια προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίζει σε αυτή την περίοδο. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέα πρόσωπα στη ζωή σου που θα σε βοηθήσουν να εμφυσήσεις σε μία νέα κουλτούρα. Οι επαφές με πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να εξελιχθούν μοναδικά και να ανοίξουν μπροστά σου νέους ορίζοντες σε όλα τα επίπεδα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο έντονος συναισθηματισμός μπορεί να οδηγήσει σε ξεσπάσματα που θα επηρεάσουν τις επαγγελματικές σου σχέσεις και δεν αποκλείεται να προκαλέσουν ρίξεις με ανώτερους σου. Είναι σημαντικό να συγκρατήσεις τη νευρικότητα και να επικεντρωθείς σε πρωτοποριακές και επαναστατικές προτάσεις που μπορεί να έχεις καθώς αυτές θα απογειώσουν την επαγγελματική σου πορεία. Οφείλεις να δείξεις αυτοσυγκράτηση για να προστατεύσεις την μέχρι τώρα προσπάθειά σου, διαφορετικά οι κόντρες θα είναι σκληρές και θα σου κοστίσουν ακριβά!

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύες, η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 31.10 μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά ζητήματα με πρόσωπα από το κοντινό και το ευρύτερο περιβάλλον. Φαίνεται να αλλάζουν τα δεδομένα και να απομακρύνεσαι από αυτούς που θεωρείς ότι δεν μπορούν να αντιληφθούν τον τρόπος που σκέφτεσαι. Ο ανάδρομος Ερμής και η Αφροδίτη περνάνε στον Ζυγό στις 28.10 και μπαίνεις σε μία περίοδο έντονης εσωστρέφειας που μπορεί να επηρεάσει τόσο οικονομικές υποθέσεις όσο και την προσωπική σου ζωή.

Αισθηματικά

Προσπάθησε να απεγκλωβιστείς από ανασφάλειες και αμφιβολίες που θα επηρεάσουν τη σχέση σου καθώς η καχυποψία οδηγεί σε σκηνές ζήλιας που θα απογοητεύσουν το ταίρι σου. Μπορείς να αφεθείς στο πάθος και να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις που μόνο κόντρες θα δημιουργήσουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να προκύψουν νέα πρόσωπα στη ζωή σου που έρχονται αιφνιδιαστικά για να τονίσουν την ανάγκη αλλαγής σκέψης και προσέγγισης στα αισθηματικά σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις καθώς η ανάγκη ελέγχου και χειρισμού μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις οποίες εξελίξεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οικονομικές υποθέσεις σε σχέση με τρίτους έρχονται και πάλι στο προσκήνιο και σου δημιουργούν έντονο άγχος και ανασφάλεια. Προσπάθησε να χαλιναγωγήσεις την ένταση και να αφεθείς στην διαίσθησή σου που είναι βέβαιο ότι δεν θα σε προδώσει. Πιθανό είναι να υπάρξουν ξαφνικές προτάσεις σε σχέση με το εμπόριο και την επικοινωνία που θα σου κεντρίσουν την προσοχή και θα ανοίξουν ένα νέο πεδίο δράσης στην επαγγελματική σου ζωή. Φρόντισε να τις αξιοποιήσεις με ανοιχτό μυαλό και πρωτότυπες ιδέες…….πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...