Eφιάλτης- Σκηvές Aρχαiας Τpαγωδίας: Η Ιωάvvα Εiδε Το Πρόσωπο Της Στoν Καθpέφτη

0
103539

Eφιάλτης- Σκηvές Aρχαiας Τpαγωδίας: Η Ιωάvvα Εiδε Το Πρόσωπο Της Στoν Καθpέφτη

Είδε για πρώτη φορά το πρόσωπο της.

Η νοσηλεία της κράτησε 84 εφιαλτικές μέρες και νύχτες, με φρικτούς πόνους, κλάματα και επτά δύσκολα χειρουργεία. Όλες αυτές τις μέρες, η 34χρονη Ιωάννα Παλιοσπύρου, το πανέμορφο κορίτσι που δέχτηκε στις …

Είδε για πρώτη φορά το πρόσωπο της.

Η νοσηλεία της κράτησε 84 εφιαλτικές μέρες και νύχτες, με φρικτούς πόνους, κλάματα και επτά δύσκολα χειρουργεία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Εpwτικές Πρoβλέψεις Tης Παρασκευής: Παλιές Aγάπες «Αλλάζoυν» Το Παρόν Σε 4 Ζώδια

Όλες αυτές τις μέρες, η 34χρονη Ιωάννα Παλιοσπύρου, το πανέμορφο κορίτσι που δέχτηκε στις 20 Μαΐου την επίθεση με βιτριόλι στην είσοδο της εταιρείας που εργαζόταν στην Καλλιθέα, παρά την τραγωδία που βίωνε.

Ήταν μαχητική και συνεργάσιμη με την ομάδα των γιατρών που είχε αναλάβει τη σωματική και ψυχική της αποκατάσταση, με μπροστάρισσα τον φύλακα-άγγελό της, τη Διευθύντρια της Μονάδας Εγκαυμάτων και Πλαστικής Χειρουργικής του Θριάσιου, Μαρία Καλοφώνου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Nέα Παvσέληvος Σεπτεμβpiου Φέρvει Ανατρoπές: Kάθετες Οι «Aλλαγές» Σε Έpwτα-Χpήμα Γι’ Aυτά Τα 6 Ζώδια

Η Ιωάννα ήταν σε συνεννόηση μαζί της για το πότε θα ήταν η σωστή στιγμή να δει το

πρόσωπό της. Μια στιγμή δραματική για ένα κορίτσι που θα έπρεπε να έρθει αντιμέτωπο με μια νέα πραγματικότητα που ούτε στους χειρότερους εφιάλτες του δεν θα μπορούσε να φανταστεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ευχάριστα Nέα: Παvτρεύτηκε Πασivωστoς Πpώην Παiκτης Τoυ Power0fLove! Oι Πρώτες Φωτo

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, η 34χρονη είχε πάρει μια πρώτη πικρή γεύση βλέποντας άλλα σημεία του σώματός της που επίσης είχαν καεί από το φονικό υγρό και προσπαθούσε να αποδεχτεί τα νέα δεδομένα στην εμφάνισή της.

Η στιγμή, λοιπόν, που ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με το νέο της εαυτό ήρθε λίγο πριν πάρει εξιτήριο από το Θριάσιο, δηλαδή στις 12 Αυγούστου και θύμιζε αρχαία τραγωδία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Λέvε «Aντio» Στην Μοvαξιά Το Φετιvό Φθιvόπωρο: Τα 4 Tυχερά Ζώδια Πoυ Βpίσκουν Το Mεγάλο Έpwτα

Για την ακρίβεια, δεν υπάρχουν ίσως λέξεις να περιγράψουν τις σκηνές

που εκτυλίχθηκαν όταν η κ. Καλοφώνου άρχισε να ξετυλίγει τους επιδέσμους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Αλλάζoυν «OΛΑ» Πριv Bγει Το 2020: Τα 6 Ζώδια Πoυ Θα Έχoυν Eπιτέλoυς Eπανασύvδεση

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ιωάννα στην αρχή κοιτούσε σα να είχε παγώσει ο χρόνος όμως λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ξέσπασε σε λυγμούς, όπως και η μητέρα της που αυτές τις 84 μέρες δεν έφυγε λεπτό από το πλευρό της.

Το πρώτο σοκ ξεπεράστηκε και η κοπέλα κατάφερε με βοήθεια της οικογένειάς της να βγει από το νοσοκομείο, να μπει στο αυτοκίνητο και να επιστρέψει επιτέλους στο σπίτι της στο Μοσχάτο όπου θα συνεχίσει τη θεραπεία αποκατάστασης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Άvτα Λεούση ΜΑΣ Πρoειδοπoιεί: Το Παpελθόν «Επιστpέφει» Δυvαμικά Για 3 Ζώδια

Σε αυτά τα επτά χειρουργεία στα οποία υποβλήθηκε, οι γιατροί πήραν δέρμα από διάφορα

σημεία του σώματός της προκειμένου να το τοποθετήσουν στα σημεία που είχαν καεί από το βιτριόλι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Έφτασε Το Τρίγωvο Aφροδiτης Με Τον Ποσειδώvα: Εκπληρώvονται «Όvειρα» Σε Έpwτα-Χpήμα Για 6 Ζώδια

Η διαδικασία έγινε σταδιακά για να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, όπως κι έγινε χάρη στη δύναμη, τον υγιή οργανισμό και την καλή συνεργασία με την ασθενή. Στο μέλλον θα γίνουν και κάποια ακόμα χειρουργεία τα οποία θα είναι μικρά και διορθωτικά. Εν τω μεταξύ, η Ιωάννα θα το παλεύει με την χρήση ειδικών αλοιφών.

Πληροφορίες αναφέρουν πως όταν έφτασε στο σπίτι της, συγγενείς και φίλοι της είχαν ετοιμάσει μια μικρή έκπληξη υποδοχής που πρόσκαιρα την έκανε να χαμογελάσει. Τέτοιες μέρες η Ιωάννα βρισκόταν ήδη σε καλοκαιρινές διακοπές σε κάποιο μέρος της Ελλάδας ή του εξωτερικού, αφού πρώτα είχε περάσει από τη γενέτειρά της την Αμφιλοχία για να συναντηθεί με τους αγαπημένους της γονείς και τον δίδυμο αδερφό της.

Το καλοκαίρι, όμως, αυτό τη χάραξε στην ψυχή και στο σώμα μέσα από τα φλεγόμενα χέρια της γυναίκας που αποφάσισε, αν όχι να τη σκοτώσει, να τη σημαδέψει για πάντα καταστρέφοντας τη ζωή της…πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...