Δεν Eδωσε Πoτέ στην Kόρη της Ζάχαρη Aπό Tότε που Γενvήθηκε! Δεν θα το Πιστεύεται, Mόλις Δείτε πως Eίvαι σήμερα

0
301
Ζάχαρη, https://viralnewsgr.eu/

Δεν Eδωσε Πoτέ στην Kόρη της Ζάχαρη Aπό Tότε που Γενvήθηκε! Δεν θα το Πιστεύεται, Mόλις Δείτε πως Eίvαι σήμερα

Απίστευτο κι όμως αληθινό – Δείτε φωτό που ακολουθούν…

Γιατί δεν έδωσε ποτέ ζάχαρη στην κόρη της? Όπως κάθε μητέρα, ήθελε το καλύτερο για το παιδί της. Το παιδί απέκτησε κάτι πολύ ισχυρό όπως θα δείτε πιο κάτω. Όπως και κάθε άλλη μητέρα, ήθελε το καλύτερο….

Όπως και κάθε άλλη μητέρα, η Shan Cooper από το Μπρίσμπεϊν

της Αυστραλίας ήθελε μόνο το καλύτερο για το παιδί της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Iσχύει Kατά 99%! Πες μoυ το Ζώδιο σoυ, Nα σoυ πω ΠΟIOΣ Eίvαι ο Aντρας της Zωής σου

Η κόρη της, Grace, είναι τώρα δύο ετών και με την πρώτη ματιά μοιάζει με ένα κανονικό παιδί. Είναι πολύ γλυκιά και της αρέσει να παίζει με άλλα παιδιά.

Όμως, σε αντίθεση με τα άλλα παιδιά, η Grace μόνο μια φορά είχε αρρωστήσει.

«Παίζει με πολλά παιδιά που έχουν συνάχι και βήχα και διασπείρουν εύκολα τα μικρόβια, αλλά σε αντίθεση με αυτά τα παιδιά, η Grace δεν κολλάει ποτέ», είπε η περήφανη μητέρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Eκπληκτικo: «Xάσε 5 Kιλά σε 2 Eβδoμάδες»!! Η Mυστική Δίαιτα της Μεvεγάκη από Tον Διαιτoλογo της…Kάνει Θραύση

Αλλά πώς αυτό το παιδί έχει πολύ ισχυρότερο ανοσοποιητικό σύστημα από τα άλλα παιδιά;

Η Shan έβαλε το παιδί της σε μια κάπως ασυνήθιστη διατροφή από τη μέρα που γεννήθηκε και πιστεύει ακράδαντα ότι για αυτό έχει κρατήσει την κόρη της τόσο υγιή.

Η Shan είχε πολλές τροφικές αλλεργίες μέχρι που άλλαξε τις διατροφικές της συνήθειες. Τώρα αισθάνεται πολύ καλύτερα και δεν υποφέρει από προβλήματα που σχετίζονται με τα τρόφιμα όπως στο παρελθόν. Αν η αλλαγή στη διατροφής της την βοήθησε τόσο πολύ, ήταν πεπεισμένη ότι θα ωφελήσει και την κόρη της.

3

Τόσο η μητέρα όσο και το παιδί ακολουθούν αυστηρά μια δίαιτα. Αυτή η δίαιτα, που ονομάζεται «δίαιτα των σπηλαίων», επικεντρώνεται σε τρόφιμα που οι προϊστορικοί άνθρωποι έτρωγαν και αποτελείται γενικά από κρέατα, λαχανικά, φρούτα και αυγά χωρίς γαλακτοκομικά προϊόντα ούτε ζάχαρη και οτιδήποτε επεξεργάζεται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Aπiστευτη η Αλλαγή της Μέγκι Ντρiο: Το Αποτέλεσμα θα Tρόμαζε Aκόμα & την Bίκυ Kαγιά

Οι οπαδοί αυτής της διατροφής πιστεύουν ακράδαντα ότι οι ασθένειες, όπως ο διαβήτης και οι καρδιακές παθήσεις, μπορούν να αποφευχθούν.

4

 Η Grace δεν τρώει κανένα επεξεργασμένο φαγητό, καραμέλες ή ψωμί και δεν υπάρχει αγελαδινό γάλα στη διατροφή της. Η μητέρα της την θηλάζει δύο φορές την ημέρα. Ένα τυπικό γεύμα για εκείνη μπορεί να είναι κοτόπουλο στη σχάρα σε λάδι καρύδας, γλυκοπατάτα και μπρόκολο, για παράδειγμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Aυτοi Eivαι οι 6 Ζωδιακοί Συνδυασμοί, που θα Γίvουν τα ΠΙΟ Ευτυχισμέvα Zευγάρια του 2Ο19

Παρόλο που η Shan είναι πεπεισμένη ότι η πλούσια σε θρεπτικά συστατικά διατροφή είναι υπεύθυνη για το ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα της Grace, ορισμένοι διαιτολόγοι προειδοποιούν ότι μια τέτοια δίαιτα μπορεί να μην είναι η καλύτερη για όλα τα παιδιά.
Χωρίς τα γαλακτοκομικά προϊόντα, τα δημητριακά και τα όσπρια, μπορεί να λείπουν πολλές βιταμίνες, θρεπτικές ουσίες και ίνες, τα οποία τα παιδιά χρειάζονται για υγιή ανάπτυξη και ισορροπημένη διατροφή.

Η Shan συνειδητοποιεί ότι μπορεί να χρειαστεί να εισαγάγει γαλακτοκομικά στη διατροφή της κόρης της σε κάποιο στάδιο, αλλά προς το παρόν βλέπει τα βασικά οφέλη αυτής της διατροφής και έχει επιλέξει να την μεταβιβάσει στην κόρη της.

5

Η Shan δεν μπορεί να καταλάβει γιατί μερικοί άνθρωποι είναι τόσο επικριτικοί στη διατροφή της κόρης της. Αφού, τροφοδοτεί το παιδί της με πραγματικό φαγητό αντί για επεξεργασμένο. Δεν έχει νόημα που οι άνθρωποι την επικρίνουν επειδή έδωσε στο παιδί της ένα πιάτο λαχανικών, αλλά κανείς δεν σκέφτεται να επικρίνει έναν γονέα που δίνει στο παιδί του ένα πιάτο γεμάτο ψωμί, γλυκά και επεξεργασμένο φαγητό.

Η Shan μιλάει πολύ για τη «δίαιτα των σπηλαίων» και παροτρύνει όλους τους γονείς να εξετάζουν τι τρώνε τα παιδιά τους.

6

Το θέμα για τα ζαχαρούχα και τα επεξεργασμένα τρόφιμα είναι ότι συχνά έχουν ωραία γεύση και όταν η κόρη της εκτίθεται σε τέτοιες τροφές, αναμφισβήτητα θα τις ζητήσει κάποια στιγμή. Η Shan ελπίζει η κόρη της σύντομα να συνειδητοποιήσει ότι αυτές οι τροφές δεν θα της κάνουν καλό.

Είναι πολύ πιο υγιεινό να ενθαρρυνθεί η ισορροπημένη διατροφή και ο υγιεινότερος τρόπος ζωής. Τα παιδιά θα ευχαριστήσουν τους γονείς τους για αυτό μακροπρόθεσμα… πηγή : fanpage

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...