Έχoυν Aφήσει Άφωvες Όλες Tις Γυvαίκες! 10 Σoύπερ Φθινoπωρινά Χτεvίσματα Πoυ Δίvουν «Όγκo» Στα Λεπτά Μαλλιά

0
8528

Έχoυν Aφήσει Άφωvες Όλες Tις Γυvαίκες! 10 Σoύπερ Φθινoπωρινά Χτεvίσματα Πoυ Δίvουν «Όγκo» Στα Λεπτά Μαλλιά

Κοpίτσια δείτε τα σε φωτό πιο κάτω και δεν θα χάσετε….

Ως γνωστόν, υγρασία «καθίζει» την τρίχα. Αν ανήκετε στις γυναίκες με μαλλιά που έχουν λεπτή τρίχα, τότε σίγουρα θα γνωρίζετε πως η απόκτηση και διατήρηση όγκου στο χτένισμα δεν είναι και η πιο εύκολη υπόθεση…

Προκειμένου λοιπόν να κάνετε τα μαλλιά σας να αποκτήσουν υπέροχο όγκο και να δείχνουν

υπέροχα ακόμα και με την υγρασία του Φθινοπώρου, πρέπει να επιλέξετε χτενίσματα που δίνουν στα λεπτά μαλλιά εκπληκτικό όγκο.

Μερικά εξ αυτών είναι τα waves, οι μύτες, το φιλάρισμα, αλλά και τα καρέ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Έτoιμη Για το GNTM! Έλεvα Παπαρίζου: Η ‘Τoλμηρή’ Aλλαγή Πoυ Τoυς Άφησε Όλoυς Άφωvους

Δείτε όμως την λίστα με τα καλύτερα χτενίσματα για λεπτά μαλλιά που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τον όγκο τους και πάρτε ιδέες:

Ίσια, μακριά και κομψά

Οι γυναίκες με μακριά αλλά λεπτά μαλλιά πρέπει να δοκιμάζουν τα χτενίσματα με μύτες. Αυτά περιλαμβάνουν το τριμάρισμα των μαλλιών γύρω από το πρόσωπο με τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργούν μια υπέροχη διαβάθμιση διαφορετικού μήκους στα μήκη των τουφών. Αυτό βοηθάει πραγματικά στην δημιουργία μιας εμφάνισης με περισσότερο όγκο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Epwτικές Πρoβλέψεις Σαββατοκύριακου!! Παλιές Aγάπες «Φoυντώνουν» Ξαφvικά γι’ Aυτά τα 5 Ζώδια

Bob – καρέ

Το bob χτένισμα, σε όλες του τις παραλλαγές, είναι μια υπέροχη ιδέα για κοντά μαλλιά. Το βασικό bob συνδυάζεται τέλεια και με μια φράντζα που να ταιριάζει στο σχήμα του προσώπου σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Kώστας Λεφάκης Πρoειδoπoιεi Μετά την Πανσέληvο: Mεγάλες Αvατροπές & Nέοι Έpwτες Για 5 Ζώδια

Lob

Για τις γυναίκες που τους αρέσουν τα μακριά μαλλιά, αλλά επίσης θεωρούν ένα καρέ κούρεμα πολύ όμορφο, υπάρχει ένας καλός συμβιβασμός: το μακρύ καρέ, το λεγόμενο lob. Ελαφριά ανέμελο και με ελαφρώς γυρισμένες τις άκρες των μαλλιών προς τα μέσα, αυτό το χτένισμα είναι εγγυημένο για να δείχνετε απίστευτα κομψή και με πλούσιο όγκο.

Κυματιστό bob

Λίγες απαλές μπούκλες δίνουν πάντα μια μεγάλη βοήθεια σε μια μικρή αντι-βαρύτητα ενός γυναικείου χτενίσματος.

Δεν χρειάζεστε έναν κομμωτή γι’ αυτό – το μόνο που πρέπει να έχετε είναι το σίδερο για τις μπούκλες σας κι έτσι μπορείτε να δώσετε στο καρέ σας μια επιπλέον παιχνιδιάρικη διάθεση.

Άνισο bob πιο μακρύ μπροστά

Το κλασσικό καρέ κούρεμα έχει ένα στοιχείο αυστηρότητας, αφού διαθέτει καθαρές καθορισμένες γραμμές και δεν αφήνει χώρο στην «ακαταστασία». Τι γίνεται όμως όταν πειραματιστείτε λίγο μαζί του; Τα μαλλιά θα αποκτήσουν κολοσσιαίο όγκο αν διατηρήσετε το πίσω μέρος του κεφαλιού σας σε κοντό μήκος και μακρύνετε τις μπροστινές τούφες που αγκαλιάζουν το πρόσωπο σας και φτάνουν στο ύψος του ώμου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Άλλoς Άvθρωπoς: Η Άλκηστις Τoυ MasterChef, Πoζάρει Μακιγιαρισμέvη με ‘Aλλo’ Mαλλi- Φωτo

Φιλαριστό Bob ενιαίου μήκους

Ένας ακόμη τρόπος για να μορφοποιήσετε ένα κλασσικό κούρεμα για να του δώσετε περισσότερο όγκο είναι να «κόψετε τις άκρες». Αφήνοντας λοιπόν χαλαρά τα μαλλιά με τις άκρες απροσδόκητα ψαλιδισμένες μπορεί να τα βοηθήσει να δώσουν στο στυλ σας μια μικρή «ακαταστασία» η οποία είναι πραγματικά μοντέρνα αυτή τη στιγμή.

Ασύμμετρο bob

Η ασυμμετρία είναι ο καλύτερος φίλος όταν θέλετε να προσθέσετε όγκο. Τα μαλλιά σας μπορούν να χτενιστούν με αυτό τον τρόπο χρησιμοποιώντας μια βούρτσα, αφρό ή κρέμα. Και μην φοβάστε να πειραματιστείτε – σε αυτή την περίπτωση, σας το συνιστούμε ανεπιφύλακτα!

Γυρισμένες άκρες

Είναι συχνά σχεδόν αδύνατο να δώσετε την εντύπωση μεγαλύτερου όγκου χωρίς να χρησιμοποιήσετε τσιμπιδάκια και προσεκτική διάταξη. Αλλά υπάρχει ένα απλό κόλπο που μπορείτε να εφαρμόσετε, αν δεν έχετε όρεξη να αλλάξετε το χτένισμά σας. Απλά ζητήστε από τον κομμωτή σας να ασχοληθεί λίγο περισσότερο με τις άκρες των μαλλιών σας για να τις κάνει πιο γυριστές.

Αυτό το κόλπο θα κάνει τα κοντά μαλλιά σας υπέροχα. Στην παραπάνω εικόνα θα δείτε ένα κούρεμα μεταξύ του κλασσικού καρέ και του pixie. Πρόκειται για μια υπέροχη ιδέα για όσες γυναίκες δεν θέλουν να ασχολούνται πολύ ώρα με τα μακριά μαλλιά τους και χρειάζονται ένα πιο «τακτοποιημένο» κούρεμα που θα διατηρεί τον όγκο του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Tραγικό Παιχvίδι της Μοiρας: Νεκpή η 29χρoνη Ναυσικά

Μαλλιά σε πολλά επίπεδα

Ένα κούρεμα σε πολλά επίπεδα είναι η βασική εκδοχή του «επικαλυπτόμενου» χτενίσματος. Η διαβάθμιση του μήκους των μαλλιών προσφέρει υπέροχο όγκο ακόμα και στις γυναίκες με λεπτή τρίχα.

Απαλά κυματιστά μαλλιά

Δεν θα βρείτε κανένα ελαφρύτερο και πιο θηλυκό χτένισμα από αυτό. Το απαλά κυματιστά μαλλιά που εκτείνονται σε όλο το μήκος των μαλλιών σας είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να προσθέσετε έξτρα όγκο. Αλλά να θυμάστε – θα πετύχετε το καλύτερο αποτέλεσμα όχι φυσώντας με ένταση στα ρόλεϊ αλλά χρησιμοποιώντας το ψαλίδι για τις μπούκλες σας.

Pixie

Αυτό το κομψό και μοντέρνο χτένισμα σας αφήνει με πολλές επιλογές για να μεταβάλλετε το μήκος των μαλλιών σας και το στυλ της φράντζας σας. Είτε αποφασίσετε να ξυρίσετε τους κροτάφους σας ή το πίσω μέρος του κεφαλιού σας, να μεγαλώσετε την φράντζα σας ή να παίξετε με το χρώμα των μαλλιών σας, αυτό το στυλ κουρέματος πάντα δίνει την εντύπωση πως τα μαλλιά σας έχουν όγκο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Άση Μπήλιου Για Νέα Παvσέληνο στους Ιχθείς: Επανασυνδέσεις & Νέοι Έpwτες Γι’ Aυτά τα 4 Ζώδια

Μακρύ pixie

Το μακρύ pixie ξεφεύγει από το αγοροκόριτσο και πηγαίνει σε κάτι πιο θηλυκό. Οι τούφες των μαλλιών γύρω από τους κροτάφους γενικά μπαίνουν πίσω από τα αυτιά, κάτι το οποίο δίνει στο πρόσωπό σας μια πιο «ήπια» όψη. Αν όμως ψάχνετε για κάτι που θα σας κάνει να ξεχωρίζετε λίγο περισσότερο, μπορείτε πάντα να ανακατέψετε τα μαλλιά σας, να τα σηκώσετε προς τα επάνω και να τα φτιάξετε γενικότερα…

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.