«Άvθρωπος Yπεράνω Υποψίας»: Bρέθηκε Το Πρόσωπο Που Έδωσε Την Κεταμίvη Στη Πισπιρίγκoυ (Ρics)

0
2701

«Άvθρωπος Yπεράνω Υποψίας»: Bρέθηκε Το Πρόσωπο Που Έδωσε Την Κεταμίvη Στη Πισπιρίγκoυ (Ρics)

Ποιος έδωσε την κεταμίνη στη Πισπιρίγκoυ;

Τα ίχνη του έχουν εντοπιστεί, με το παράδοξο να είναι ότι ο συγκεκριμένος χαρακτηρίζεται ως «άτομο υπεράνω πάσης υποψίας». Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το πρόσωπο που προμήθευσε την κεταμίνη στη…

Ποιος της έδωσε τελικά την κεταμίνη;

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες των αρχών για την υπόθεση.

Οι Αρχές έχουν βρει την άκρη του νήματος. Τα ίχνη του ωστόσο έχουν εντοπιστεί -με το παράδοξο μάλιστα να είναι- ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος χαρακτηρίζεται ως «άτομο υπεράνω πάσης υποψίας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Διέρρευσε Ντοκουμέvτο-Σ0Κ Για Πισπιρίγκου! Ήταν Σε Έπαυλη Ναρκέμπορων Κεταμίνης Στη Πάτρα (Ρic)

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το πρόσωπο που προμήθευσε την κεταμίνη στην κατηγορουμένη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος του 9χρονου παιδιού της είναι ήδη στο κάδρο της Αστυνομίας.

«Τα ίχνη στο διαδίκτυο δεν διαγράφονται»

Είτε η Πισπιρίγκου ομολογήσει, είτε όχι, οι Αρχές έχουν βρει την άκρη του νήματος, καθώς όπως χαρακτηριστικά λέει ο κ. Σφακιανάκης «τα ίχνη στο διαδίκτυο δεν διαγράφονται».

Ο αντιστράτηγος ε.α της Ελληνικής Αστυνομίας μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Κω και συγκεκριμένα στον Ekfrasi 97FM κι αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα ηλεκτρονικά ίχνη της διαδρομής που διήνυσε η κεταμίνη μέχρι να φτάσει στα χέρια της φερόμενης ως δράστριας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> ‘Eφτασε Η ΝΕΑ Σελήvη Μαΐου & ΜΑΣ Φέρνει Αλλαγές: Η Τύχη «Χαμογελά» Σε Έρwτα-Xρήμα Γι’ Aυτά Τα 5 Ζώδια

«Είναι τόσο καλά δεμένη η υπόθεση που σε λίγες μέρες θα φανεί ακριβώς ποιος της προμήθευσε την κεταμίνη, ποιος έψαχνε στην φαρμακαποθήκη για να βρει την ουσία. Πρόκειται για άνθρωπο υπεράνω υποψιών.

Στο διαδίκτυο τα ίχνη δεν διαγράφονται. Θα δούμε τι θα στείλουν οι αμερικανικές

Αρχές στην Ελλάδα, πού έκανε καταγραφές και πού έκανε επικοινωνίες για να εξαφανίσει ηλεκτρονικά ίχνη την τελευταία εβδομάδα. Ποιες κεραίες θα προδώσουν, ποιους; Είναι μεγάλο το έγκλημα, όλα θα φανούν» λέει ο κ. Σφακιανάκης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> H Λίτσα Πατέρα Προειδοποιεί Για Σαββατοκύριακο! Καρμικές «Συναντήσεις» & ΝΕΟΙ Δυvατοί Έρwτες Για 3 Zώδια

Είναι μάνα που «τρώει» τα παιδιά της – Σε λίγο θα δίνουν ο ένας τον άλλον
Πάντα, όπως λέει ο κ. Σφακιανάκης, ισχύει το τεκμήριο της αθωότητας, δεν ισοπεδώνουμε καταστάσεις.

Το έγκλημα για να αποδειχθεί, όμως, χρειάζονται διαδικασίες. Το αρμόδιο τμήμα της αστυνομίας, με αυτές τις διαδικασίες, θα φτάσει στην άκρη του νήματος.

Και συνεχίζει ο αντιστράτηγος εν αποστρατεία: «Τα παιδάκια δεν έχουν DNA

κληρονομικότητας, κάποιος τα “έφαγε”. Ηταν υγιέστατα. Οι καταθέσεις και το προανακριτικό υλικό δείχνουν μία εγκληματική πορεία. Η στάση της μάνας δεν έχει γυρισμό. Σύμφωνα με την εμπειρία που έχω τα τελευταία 42 χρόνια στο έγκλημα, η υπόθεση είναι μονόδρομος και θα αποδειχθούν όλα.

Η κυρία αυτή θα τραβήξει πολλούς μαζί της. Δεν θα πάει μόνη της φυλακή. Έχει ανθρώπους που ξέρουν το έγκλημα και αυτοί οι άνθρωποι έχουν διαδρομές που δεν υπάρχει delete. Η τύπισσα δεν θα φύγει μόνη της. Δεν αντέχει να βλέπει τους άλλους να είναι έξω και να πίνουν ποτάκια και εκείνη να είναι στη φυλακή. Τα όργανα θα αρχίσουν σε λίγες μέρες. Όλα αυτά που ακούγονται ότι έφαγε ξύλο από την αστυνομία δεν ισχύουν. Είναι μάνα που τρώει τα παιδιά της. Σε λίγες μέρες, ο ένας θα δίνει τον άλλον»…

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...