«Δύo Άvθρωπoι Πoυ Aγαπήθηκαv Αληθιvά, ΔEN Γίvovται Πoτέ Ξένοι…»

0
10962

«Δύo Άvθρωπoι Πoυ Aγαπήθηκαv Αληθιvά, ΔEN Γίvovται Πoτέ Ξένοι…»

Το πιστεύεται ή όχι, δεν γίνονται ποτέ ξένοι.

Οι εpwτικές καθώς και οι συντροφικές σχέσεις, πολλές φορές, μπορεί να έχουν προδιαγραφές και προϋποθέσεις για να είναι αρμονικές και ισορροπημένες, μόνο που αυτό, δυστυχώς δεν είναι πάντα τόσο εύκολο..Ο έpwτας μπορεί να μην μπαίνει σε καλούπια, αλλά… 

Ο έpwτας μπορεί να μην μπαίνει σε καλούπια, αλλά σίγουρα θέλει προσπάθεια

και ενθουσιασμό και πράξεις για να μείνει έpwτας. Κι όταν αυτό δεν το πετυχαίνει, κάποιες από αυτές τις σχέσεις κλείνουν τον κύκλο τους. Άλλες φορές επώδυνα, άλλες ανώδυνα, πότε αργά και πότε γρήγορα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Γέμισε Pυτiδες, Μα Εiπε «Oχι Στις Πλαστικές»: Η ‘Εσμεράλδα’ Aλλαξε Πoλύ 20 Χρόvια Mετά! Φωτo

Καμιά σχέση στην οποία συνδέονται δυο άνθρωποι δεν είναι ποτέ ίδια με την προηγούμενη.

Γιατί ακριβώς οι συνδυασμοί μεταξύ των ανθρώπων που τις απαρτίζουν είναι διαφορετικοί. Με άλλους δένεσαι περισσότερο και με άλλους λιγότερο. Με άλλους η χημεία είναι πιο δυνατή και με άλλους όχι.

Άλλοι σου εμπνέουν εμπιστοσύνη και άλλοι δεν καταφέρνουν να ξεπεράσουν τις άμυνες και τις επιφυλάξεις σου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Έρχοvται Mεγάλες «Φουρτούvες» Mέσα Στoν Iούλιo: Γι΄Aυτά Τα Ζώδια θα Είvαι ο Χειpότερος Μήvας

Ανάμεσα, όμως, σ’ αυτούς τους συνδυασμούς υπάρχουν και άνθρωποι που αγαπήθηκαν.

Κι ας μην προχώρησε η σχέση τους. Κι ας μην την πάλεψαν. Κι ας μην κατάφεραν να ξεπεράσουν τα εμπόδια που τους χώριζαν. Κι ας μην το παραδέχτηκαν ποτέ ο ένας στον άλλον.

Ένα πράγμα είναι σίγουρο. Οι άνθρωποι που κάποτε αγαπήθηκαν, δε γίνονται ποτέ ξένοι. Πάντα θα τους ενώνουν οι στιγμές που έζησαν. Τα συναισθήματα που ένιωσαν. Τα κορμιά τους που ενώθηκαν. Τα λάθη και τα σωστά τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Kλεiδωσε: Το Πpώτο «Σκληpό» Μέτρο Της Κυβέρvησης Mετά Την Αvαζωπύρωση Τoυ Κoρωvοϊού

Πάντα θα τους ενώνει ένα παρελθόν που άφησε το στίγμα του μέσα τους. Πάντα θα υπάρχει αυτό το «κάτι» να τους θυμίζει τον έpwτα που γεύτηκαν ή τον έpwτα που φοβήθηκαν.

Αν σταθείς σε μια γωνιά και τους παρατηρήσεις, θα διακρίνεις μια κρυμμένη λάμψη ν’

αχνοφέγγει στη ματιά τους όταν ανταμωθούν. Το βλέμμα τους να είναι γεμάτο τρυφερότητα όταν θα κοιταχτούνε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> H Σύvοδος Σελήvης-Άpη Στον Kριό Κpύβει Αvατροπές: Το Εpwτικό Παpελθόν Επιστpέφει «Δυvαμικά» Για 4 Ζώδια

Κι ίσως να νιώσεις ένα ζεστό κύμα αγάπης να σκάει ήρεμα μέσα στην καρδιά τους. Γιατί νοιάζονται ο ένας τον άλλον κι ας μην το μαρτυρούν. Κι ας μη το δείχνουν. Κι ας μην το εκφράζουν. Ξέρουν ότι ο κύκλος τους έχει κλείσει και δεν έχει νόημα να παίζουν τριγύρω του ξανά.

Οι άνθρωποι που κάποτε αγαπήθηκαν, θα πρέπει να νιώθουν τυχεροί. Σ’ έναν κόσμο που τα συναισθήματα και τα κορμιά αναλώνονται τόσο εύκολα, εκείνοι ξέρουν πως κάπου εκεί τριγύρω υπάρχει μια καρδιά στραμμένη πάνω τους, διακριτικά και σιωπηλά, γεμάτη αγάπη, έγνοια και στοργή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Λέvε «Αvτίο» Στην Μοvαξιά Mέσα Στο Kαλοκαίpι: Τα 4 Τυχεpά Ζώδια Πoυ Βpiσκουν Το Mεγάλο Έpwτα

Η αόρατη κλωστή αγάπης που δένει αυτούς τους ανθρώπους αντέχει στο χρόνο. Κι αντέχει στους άλλους ανθρώπους που θα διαβούν το κατώφλι της ζωή τους. Ναι, οι άνθρωποι που αγαπήθηκαν δεν μπορούν ποτέ να γίνουνε δυο ξένοι. Αυτό δεν το αντέχει η καρδιά τους… Της Γεωργίας Ανδριώτου. πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...