Διαρρoή: Άφωνoι Όλoι στο YFSF!! Κι Όμως, Aυτός θα Εiναι ο Μεγάλoς Nικητής του Τελικoύ

0
568

Διαρρoή: Άφωνoι Όλoι στο YFSF!! Κι Όμως, Aυτός θα Εiναι ο Μεγάλoς Nικητής του Τελικoύ

Τι λέει τελικά αυτή η διαρροή για το YFSF;

Σε εξέλιξη πλεόν ο μεγάλος τελικός της Κυριακής (5/5/2019) το ριάλιτι μιμήσεων του ΑΝΤ1. Ωστόσο, ένα spoiler μας δείχνει τον νικητή. Για μια ακόμα σεζόν, το Your Face Sounds Familiar, ήταν μια πραγματική «όαση» σε ένα…

Για μια ακόμα σεζόν το Your Face Sounds Familiar, ήταν μια πραγματική «όαση» σε ένα

ιδιαίτερα άνυδρο τηλεοπτική τοπίο, όπως αυτό έχει διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια, όπου η οικονομική κρίση έχει χτυπήσει για τα καλά τα ΜΜΕ.

Το ριάλιτι μιμήσεων του ΑΝΤ1 έκλεψε και πάλι τις εντυπώσεις και φυσικά κέρδιζε πάντα με μεγάλη διαφορά το στοίχημα της τηλεθέασης τα βράδια της Κυριακής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Απiστευτα Αγvώριστη: Κι Oμως, Eτσι Ήταv η Ασημivα, Πριv Μπεί στο MasterChef- Φωτo

Χάρη στις εξαιρετικές μιμήσεις των παικτών που σε πολλές περιπτώσεις έγιναν viral για μέρες στο διαδίκτυο, αλλά και τα εύστοχα σχόλια των μελών της κριτικής επιτροπής (Γιώργος Μαζωνάκης, Μιμή Ντενίση, Δημήτρης Σταρόβας και Αλέξης Γεωργούλης), το σόου του ΑΝΤ1 δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης σχετικά με το ποιο πρόγραμμα κατάφερε να συγκινήσει περισσότερο το τηλεοπτικό κοινό.

Θα ήταν άδικο βέβαια να μην αποδώσουμε τα εύσημα και στην παρουσιάστρια

Μαρία Μπεκατώρου, που κατάφερε να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού, αλλά και να κρατήσει ισορροπίες μεταξύ παικτών και κριτικής επιτροπής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Έρχοvται τα «Πάvω-Kάτω» Γι’ Aυτά τα 5 Ζώδια! Ο Eρμής στο Ταύρo Φέρvει Kαρμικές Δεσμεύσεις & Επαvασυvδέσεις

Ποιος όμως θα είναι ο μεγάλος νικητής του YFSF;

Σύμφωνα με πληροφορίες του youweekly.gr, οι τέσσερις φιναλίστ Αργύρης Αγγέλου, Μελίνα Μακρή, Κατερίνα Στικούδη και Ίαν Στρατής, θα δώσουν μάχη για την πρώτη θέση.

Εκτός από τις μιμήσεις των τεσσάρων παικτών θα υπάρχουν φαντασμαγορικές εκπλήξεις, διάφορα guest, αλλά και τραγούδια του Γιώργου Μαζωνάκη επί σκηνής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Διαρρoή: Άφωvοι Όλoι στο Power 0f Lονe!! Απoχώρησε Χωρiς Αρvητική Ψηφoφορία, ο…

Σύμφωνα με πάντα με το δημοσίευμα, την πρώτη θέση θα κερδίσει ο Ιάν Στρατής, ο οποίος στον τελικό θα ερμηνεύσει μια μπαλάντα του Μπρούνο Μάρς.

Στην δεύτερη θέση θα βρεθεί η Κατερίνα Στικούδη, ενώ η πρώτη τριάδα θα κλείσει με την Μελίνα Μακρή.

Mένει να δούμε εάν τελικά επιβεβαιωθεί η παραπάνω διαρροή….πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...