Με Χειpοπέδες Ο Μέvιος Φουpθιώτης: Στον Eισαγγελέα Μετά Τη Σύλληψη του! Οι Πpώτες Εικόvες

0
330

Με Χειpοπέδες Ο Μέvιος Φουpθιώτης: Στον Eισαγγελέα Μετά Τη Σύλληψη του! Οι Πpώτες Εικόvες

Στον εισαγγελέα μετά την σύλληψη του.

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο τηλεπαρουσιαστής, Μένιος Φουρθιώτης, μαζί με άλλα τρία άτομα, που συνελήφθησαν μαζί του, στο πλαίσιο της έρευνας της Ασφάλειας Αττικής, για τις επιθέσεις στο σπίτι του στον Διόνυσο…

Στον εισαγγελέα μετά την σύλληψη του.

Ο Μένιος Φουρθιώτης κατηγορείται για ηθική αυτουργία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ερwτικές Πρoβλέψεις Tης Τετάρτης: Παλιοi Έρwτες «Ξυπvούν» NEA Πάθη Σε 4 Ζώδια

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο τηλεπαρουσιαστής, Μένιος Φουρθιώτης, μαζί με άλλα τρία άτομα, που συνελήφθησαν μαζί του, στο πλαίσιο της έρευνας της Ασφάλειας Αττικής, για τις επιθέσεις στο σπίτι του στον Διόνυσο, αλλά και τους πυροβολισμούς εναντίον αστυνομικών της ΔΙΑΣ στη Νέα Ερυθραία.

Kαθώς και για τις καταγγελίες που ακολούθησαν από τον δημοσιογράφο και εκδότη του Documento Κώστα Βαξεβάνη, για πληροφορίες που είχε σχετικά με συμβόλαιο θανάτου εναντίον του, στο οποίο εμπλέκεται ο παρουσιαστής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Mόλις Βρέθηκε Ζωvτανό Το Κοpιτσάκι, Που Έψαχvε Απεγνωσμέvα Το Xαμόγελο Του Παιδιoύ

Ο Μένιος Φουρθιώτης κατηγορείται για ηθική αυτουργία στις επιθέσεις που έγιναν στο σπίτι

του, τόσο με καλάσνικοφ, όσο και με εκρηκτικό μηχανισμό στην γκαραζόπορτα, καθώς, όπως αναφέρουν έγκυρες αστυνομικές πηγές, φέρεται ότι τις είχε σκηνοθετήσει ο ίδιος, μετά την απομάκρυνση της αστυνομικής φρουράς του και είχε προσλάβει τους δύο από άλλους συλληφθέντες για να τις υλοποιήσουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Επiσημο: Tότε «Τελειώvουν» Οριστικά Και Aμετάκλητα Πλέoν Τα SΜS Στο 13033

Όπως προέκυψε, ωστόσο, από την αστυνομική έρευνα της Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής, οι ίδιοι πυροβόλησαν εναντίον αστυνομικών της Ομάδας ΔΙΑΣ, όταν επιχείρησαν να τους ελέγξουν στην Νέα Ερυθραία.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της βαλλιστικής έρευνας προέκυψε ότι το καλάσνικοφ

που χρησιμοποιήθηκε, είναι το ίδιο στη Νέα Ερυθραία και στο σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Άvτα Λεούση Πρoειδoπoιεi Για Yπόλοιπο Απριλioυ: Ερwτικές Eπιστρoφές «Σημαδεύoυν» Την Zωή Σε 5 Ζώδια

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο Μένιος Φουρθιώτης γνώριζε τους δύο δράστες, οι οποίοι είναι άτομα με ποινικό παρελθόν στη νύχτα, στην περιοχή του Πειραιά και τους είχε χρησιμοποιήσει και στο παρελθόν ως σεκιούριτι, όπως ανέφεραν οι ίδιοι.

Ο τρίτος από τους συλληφθέντες, είναι ο αδελφός ενός εκ των δύο, ο οποίος φέρεται ότι τους βοήθησε να κρύψουν το δίκυκλο με το οποίο διέφυγαν μετά τους πυροβολισμούς εναντίον των αστυνομικών.

Σημειώνεται ότι ο ένας είχε ταυτοποιηθεί από την αρχή σχεδόν από DNA σε μια τσάντα που τους έπεσε στη Νέα Ερυθραία. Η έρευνα συνεχίζεται σε ό,τι αφορά τις καταγγελίες του Κώστα Βαξεβάνη… πηγή: ant1news.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ο Kώστας Λεφάκης ΜΑΣ Πρoειδoποιεi Για Mάιο: Φτάνουν «Eξελiξεις» Σε Έρwτα-Xpήμα Γι’ Aυτά Tα 5 Ζώδια

Δείτε πιο κάτω τις πρώτες εικόνες:

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...