Aυτά Είvαι τα 3 Ζώδια Που Ερωτεύoνται «Πραγματικά» Μόvο Μία Φoρά στη Ζωή τoυς

0
465

Aυτά Είvαι τα 3 Ζώδια Που Ερωτεύoνται «Πραγματικά» Μόvο Μία Φoρά στη Ζωή τoυς

Ποια είναι τελικά αυτά τα 3 ζώδια;

Πόσες φορές μπορεί να ερωτευτεί πραγματικά ένας άνθρωπος στη ζωή του; Εξαρτάται από τον χαρακτήρα του αλλά και από το ζώδιό του, αφού υπάρχουν κάποια ζώδια, που ερωτεύονται αληθινά μόνο για μια φορά στη ζωή τους….

Πόσες φορές μπορεί να ερωτευτεί πραγματικά ένας άνθρωπος στη ζωή του;

Εξαρτάται από τον χαρακτήρα του αλλά και από το ζώδιό του, αφού υπάρχουν κάποια ζώδια, που ερωτεύονται αληθινά μόνο για μια φορά στη ζωή τους….

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ελισάβετ Κωνσταντινiδου! ‘Kάρφωσε’ τον Μουτσιvά Kατά Λάθoς: «Α, Δεν Eχει Ειπωθεi?»

Ποια ζώδια ερωτεύονται μόνο μια φορά στη ζωή τους

Ζυγός:

Ο Ζυγός δεν μπορεί να εξωτερικεύσει εύκολα τα συναισθήματά του,

ωστόσο αν σε ερωτευτεί θα είναι για πάντα. Είναι δοτικός και πιστός.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Θα «Κάψει» Καρδιές ο Νέoς Αvάδρομος Eρμής: Ανατρoπές & Kαρμικές Eπανασυvδέσεις Για 4 ζώδια

Παρθένος:

Ένα από τα πιο συναισθηματικά ζώδια, ερωτεύεται δύσκολα αλλά αληθινά.

Αν είσαι σε σχέση με έναν Παρθένο και σου δείχνει τον έρωτά του, μπορείς να κοιμάσαι ήσυχα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Έμειvε Mισή: Η Ξανθούλα Πoζάρει με Μαγιό & Μας Αφήvει Όλoυς Έκπληκτoυς

Καρκίνος:

Το συγκεκριμένο ζώδιο δεν ερωτεύεται ακριβώς μια φορά στη ζωή του, αλλά είναι ερωτευμένο για όλη του τη ζωή.

Ο Καρκίνος γεννιέται και πεθαίνει ερωτευμένος. Όσο είσαι μαζί του, φρόντισε να το ζήσεις έντονα….πηγή

Πρoσoχή: Τα 3 Ζώδια που Εiναι πιο Πιθαvό να Xωρίσoυν Mέσα στο Καλοκαiρι

Για να έχεις τον νου σου- Ποια ζώδια είναι αυτά;

Για πολλούς, η λέξη καλοκαίρι ουσιαστικά ισοδυναμεί με ελευθερία. Οι νύχτες είναι μεγάλες και ο καθένας ξυπνάει από τη χειμερία νάρκη και είναι έτοιμος να απολαύσει την εποχή.

Είναι επίσης η εποχή του χρόνου όπου συμβαίνουν συνήθως οι μεγάλοι χωρισμοί.

Και συνήθως όσοι αποχωρούν, συνειδητοποιούν ξαφνικά ότι χρειάζονται λίγο περισσότερο χώρο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Bάσω Λασκαράκη: Έγκυoς στο Δεύτερo Παιδi; Η Απoκάλυψη Mέσα από το Nοσοκομείο

Πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχουν σχέσεις που δεν πρόκειται να επιβιώσουν τους καλοκαιρινούς μήνες. Ένας τρόπος να προβλέψεις αν το καλοκαίρι πρόκειται να γίνει μια περίοδος… αποσύνδεσης για σένα, είναι να κοιτάξεις τα αστέρια για να δεις τα ζώδια που είναι πιο πιθανό να χωρίσουν αυτό το καλοκαίρι, ώστε να μπορέσεις να προφυλάξεις την καρδιά σου αν το αστρολογικό σύμβολο το δικό σου ή του συντρόφου σου, προορίζεται για μοναχική πορεία.

Έτσι, αν και αυτό δεν μπορεί να είναι το καλύτερο νέο, τουλάχιστον είναι μια εποχή του χρόνου όπου υπάρχει η ευκαιρία να απολαύσεις την ελευθερία σου και ίσως ακόμη και να συναντήσεις κάποιον νέο έpwτα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Κωv/νος Μπoγδάνος-Έλενα Kαρβέλα: Ο Λαμπρός Γάμoς τους στην Nάξο! Οι Πρώτες Φωτo

Διάβασε παρακάτω τι προβλέπει η Rachel Satto από το elite daily, για το ποιων ζωδίων οι σχέσεις θα βιώσουν χαμηλές θερμοκρασίες όσο ζεσταίνεται ο καιρός αυτό το καλοκαίρι:

Καρκίνος

Ενώ στον Καρκίνο αρέσει να κάνει σχέσεις , αυτό το καλοκαίρι θα θελήσει να ανακαλύψει τον εαυτό του και θα αναζητήσει την ανεξαρτησία του. Μπορεί να είναι μια στιγμή σύγχυσης για αυτό το συναισθηματικό ζώδιο του νερού, αλλά η ηλιακή έκλειψη του Ιουλίου θα συμπέσει με μια προσωπική επιφοίτηση για το ποιος είναι και πώς θέλει να προχωρήσει τη ζωή του.

«Τα αποδεικτικά στοιχεία ότι αναζητάς την ανεξαρτησία σου φέτος είναι μια σειρά από εκλείψεις που συμβαίνουν στο ζώδιο σου και στον τομέα των σχέσεων, σε όλη τη διάρκεια του χρόνου και μέχρι τα μέσα του 2020», γράφει το Cafe Astrology. «Οι εκλείψεις στον τομέα των σχέσεων σου μαζί με τους μεγάλους παίκτες Κρόνο και Πλούτωνα σε αυτή την περιοχή του αστρολογικού χάρτη σου, σημαίνουν ότι θα μάθεις πολλά για το τι θέλεις στη ζωή σου. Αυτή μπορεί να είναι μια περίοδος δημιουργίας ή διακοπής για πολλές σχέσεις του Καρκίνου!».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Mεγάλη Αvάσα Αμέσως Mετά τις Eκλογές: Αυτοi Παίρvετε από 500 ως 1012 Ευρώ

Σκορπιός

Όπως ο Καρκίνος έτσι και ο Σκορπιός, αυτό το καλοκαίρι πρόκειται να επιχειρήσει μια ενδοσκόπηση για να κάνει κάποια σοβαρή αυτοανακάλυψη. Ενώ η τάση του Σκορπιού είναι συνήθως το κυνήγι για το ταίρι, για τους επόμενους μήνες αυτό το ζώδιο θα είναι πολύ απασχολημένο, λαμβάνοντας υπόψη τη μεγαλύτερη εικόνα, για να ασχοληθεί με οποιαδήποτε πραγματική αποπλάνηση. Όπως εξηγεί το Cafe Astrology η συμπεριφορά αυτή ωθείται από την επιρροή του Ποσειδώνα.

«Ο Ποσειδώνας κατοικοεδρεύει για καιρό στον αισθηματικό τομέα , τείνοντας να φέρει μια υπερβατική ποιότητα στις περιστασιακές σχέσεις, αλλά μπορεί η επιρροή του να είναι συγκεχυμένη κατά περιόδους». Γι ‘αυτό τώρα είναι ο τέλειος χρόνος για να γίνει κάποια σοβαρή αναζήτηση αδελφής ψυχής πριν σταθεροποιηθεί ξανά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ευρυδίκη Βαλαβάvη: Η Eγκυμoσύνη Πoυ της Άλλαξε την Zωή! Οι Πρώτες Φωτo με Φoυσκωμέvη Koιλiτσα

Τοξότης

Για τον συνήθως αισιόδοξο και ενθουσιώδη Τοξότη, αυτό το καλοκαίρι θα είναι λίγο περίεργο. Με τον Δία ανάδρομο όλο το καλοκαίρι, ο Τοξότης πρόκειται να βιώσει μια άγνωστη αίσθηση ανησυχίας, η οποία μπορεί να οδηγήσει στη διάλυση της σχέσης του και στην αναζήτηση της επιστροφής στον εαυτό του για να βρει την ισορροπία του. Αλλά όπως γράφει το Cafe Astrology, αυτό δεν είναι απαραίτητα δυσάρεστο νέο: «Αυτό μπορεί να φανεί σαν μια αναγέννηση!» Τώρα είναι η στιγμή να επικεντρωθεί στο να πάρει λίγο περισσότερο χρόνο με τον εαυτό του και να αγκαλιάσει το ελεύθερο πνεύμα του. Ο χειμώνας θα έρθει αρκετά σύντομα και μαζί του μια άλλη ευκαιρία να ξεκινήσει μια νέα σχέση ή να επανασυνδεθεί με μια παλιά.

Ενώ οι χωρισμοί μπορεί να είναι σκληροί, είναι πάντα καλό να θυμάσαι ότι κάθε τέλος είναι μια νέα αρχή και ποτέ δεν πονάει όταν αυτή η νέα αρχή συμβαίνει το καλοκαίρι το οποίο μπορείς να εκμεταλλευτείς στο μέγιστο….πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...