Άvvη Πανταζή: Παvτρεύτηκε τον Aγαπημένο της και Bάφτισαν την Kόρη τους! Oι Πρώτες Φωτo

0
286

Άvvη Πανταζή: Παvτρεύτηκε τον Aγαπημένο της και Bάφτισαν την Kόρη τους! Oι Πρώτες Φωτo

Οι φωτό που ακολουθούν τα λένε όλα.

Η Άννη Πανταζή και ο Χριστόφορος Χούμας αποφάσισαν έπειτα από τρία χρόνια κοινής πορείας, έναν πολιτικό γάμο τον Οκτώβριο του 2017 και την απόκτηση ενός παιδιού, να επισφραγίσουν τον μεγάλο έpwτα που ζουν και με έναν…

Η Άννη Πανταζή και ο Χριστόφορος Χούμας αποφάσισαν έπειτα από τρία χρόνια κοινής

πορείας, έναν πολιτικό γάμο τον Οκτώβριο του 2017 και την απόκτηση ενός παιδιού, να επισφραγίσουν τον μεγάλο έpwτα που ζουν και με έναν θρησκευτικό γάμο.

Έτσι λοιπόν, έδωσαν ραντεβού με συγγενείς και φίλους την Κυριακή 8 Σεπτέμβρη στο Κορωπί, προκειμένου να ενώσουν τις ζωές του ενώπιον Θεού και ανθρώπων, και παράλληλα να βαπτίσουν την κορούλα της, η οποία σε περίπου είκοσι ημέρες θα γίνει εννέα μηνών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Ωραιoτερη Μελαχρινή του GNTM Mόλις Έγιvε Μαμά! Oι Πρώτες Φωτό Με το Μωρό της

Νονά της μικρής θα είναι η αδερφή της Άννης, Κλέλια Πανταζή, η οποία περιμένει σε λίγους μήνες τον ερχομό του δικούς της μωρού.

Σε παλιότερη συνέντευξή της, η Άννη Πανταζή είχε δηλώσει για τον άνδρα της ζωής της:

«Όταν βρεις τον άνθρωπό σου, δεν χρειάζεται να το ψάξεις πολύ. Ειδικά όταν είσαι ερωτευμένος και γουστάρεις πολύ τον άλλο. Με τον Χριστόφορο είμαστε μαζί δύο χρόνια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Επίδομα Αvάσα: Τα Xρήματα Στoυς Λογαριασμoύς 26 Σεπτεμβρiου! Πoιοι Θα το Λάβoυν

Ο γάμος δεν άλλαξε κάτι στη μεταξύ μας σχέση. Συγκατοικούσαμε από την αρχή. Απλά, αντί να τον συστήνω ως το αγόρι μου, τον σύστηνα ως άντρα μου.

Αυτό που μου συνέβη με τον Χριστόφορο ήταν έpwτας με την πρώτη ματιά. Κάτι που ένιωσε κι εκείνος. Εκτός αυτού, αμέσως αισθάνθηκα ασφάλεια και εμπιστοσύνη δίπλα του και είπα μέσα μου πως αυτός ο άνθρωπος μπορεί να γίνει ο πατέρας των παιδιών μου».

Ο Πέτρος Χόντος με τον φωτογραφικό φακό του TLIFE βρέθηκε στο κτήμα, όπου τελούνται τα δύο μυστήρια και απαθανάτισε τους πρωταγωνιστές σε μία από την ομορφότερη ημέρα της ζωής τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Παvτρεύτηκε ο Aδερφός του Σάκη Τανιμανiδη! Τις «Έσβησε» Όλες Με την Εμφάvιση της η Χριστiνα Mπόμπα

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από το γάμο & την βάπτιση:

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...