Αvείπωτη Τραγωδία: Σκoτώθηκε Σε Τpοχαίο ο Δήμoς Kαλαμπαλiκης! Φωτo

0
2378

Αvείπωτη Τραγωδία: Σκoτώθηκε Σε Τpοχαίο ο Δήμoς Kαλαμπαλiκης! Φωτo

Κανείς δεν μπορεί να το πιστέψει.

Ανείπωτη Τραγωδία- Όλα έγιναν, ενώ βρισκόταν λίγο πριν την είσοδο του Αγίου Κωνσταντίνου και περπατούσε στην άκρη του δρόμου, μια 80χρονη οδηγός η οποία προφανώς δεν τον είδε και τον…

Κανείς δεν μπορεί να το πιστέψει.

Η οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου ήταν σοκαρισμένη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Epwτικές Προβλέψεις Νέας Εβδομάδας: Ξαφvική Eπανασύvδεση Φέρvει «Αλλαγές» Σε Aυτά Τα 5 Ζώδια

Σοκαρισμένη είναι τοπική κοινωνία στη Λαμία και σε όλη τη Φθιώτιδα από την είδηση για το θάνατο του Δήμου Καλαμπαλίκη, ο οποίος παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, που οδηγούσε ηλικιωμένη, την ώρα που περπατούσε στον Αγιο Κωνσταντίνο.

Ο Δήμος Καλαμπαλίκης, 61ος ετών, γύρω στις 07:00 το πρωί έκανε το καθιερωμένο πρωινό του περπάτημα στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου και συγκεκριμένα στην παλαιά εθνική οδό Λαμίας – Αθηνών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Eικόνα-Ντοκουμέντο: Η Στιγμή Πoυ Η Φpεγάτα Λήμvος Bγάζει «Νoκ Άoυτ» Το Κemal Reis! Φωτo

Όλα έγιναν, ενώ ο 61χρονος Αυτοδιοικητικός βρισκόταν βρισκόταν λίγο πριν την είσοδο

του Αγίου Κωνσταντίνου και περπατούσε στην άκρη του δρόμου, μια 80χρονη οδηγός η οποία προφανώς δεν τον είδε, τον παρέσυρε και τον χτύπησε πολύ άσχημα, αφού τον πέταξε ψηλά και έσπασε ακόμα και το παρμπρίζ του αυτοκίνητου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Kώστας Λεφάκης Για Nέα Σελήvη Στoν Λέοvτα: Kάθετες «Aλλαγές» Σε Έpwτα-Χpήμα Για 3 Ζώδια

Η οδηγός ήταν σοκαρισμένη και όπως είπε στους αστυνομικούς δεν κατάλαβε τι έγινε.

Ο Δήμος Καλαμπαλίκης διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ βαρύτατα τραυματισμένος

στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας και λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του εισήχθη εσπευσμένα στο χειρουργείο, όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή. Όμως δεν τα κατάφεραν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Κoρωvoϊός: Συναγερμός Με Την Άvοδο Κpουσμάτων! Έρχοvται 3 Nέα ΠΙO «Σκληpά» Μέτpα

Ο άτυχος άνδρας ήταν συνταξιούχος αστυνομικός και για πολλά χρόνια Διοικητής της Tροχαίας Aυτοκινητοδρόμων στις Θερμοπύλες. «Τόσες ώρες ατελείωτες μέσα στους δρόμους και στην εθνική οδό και να τον χτυπήσει αυτοκίνητο σε αυτές τις συνθήκες, δεν μπορώ να το πιστέψω….», έλεγε συνάδελφός του αστυνομικός.

Ο Δήμος Καλαμπαλίκης είχε ασχοληθεί επί σειρά ετών με τα Αυτοδιοικητικά, διετέλεσε Αντιδήμαρχος Λαμιέων και Γενικός Γραμματέας στο Δήμο Λαμιέων την προηγούμενη τετραετία με το Νίκο Σταυρογιάννη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Τo Τρίγωvο Eρμή Με Λέovτα Φέρvει Eκπλήξεις: Εpwτικές Eπιστρoφές «Αvατρέπoυν» Δεδομέvα Σε 4 Ζώδια

Συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι και δημότες της Λαμίας θα πουν το τελευταίο αντίο στο Δήμο Καλαμπαλίκη αύριο Τρίτη (18/8) στις 5:30 το απόγευμα στον ιερό ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στο Παγκράτι Λαμίας. Η σορός θα βρίσκεται στο ναό από τις 4:30΄το απόγευμα…Πηγή: lamiareport.gr

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...