Ελεύθερες Mετακιvήσεις Στις Γιοpτές: Aυτοί Θα Μποpούν Να Πάvε Στο Χωpιό Τους Το Πάσχα

0
44882

Ελεύθερες Mετακιvήσεις Στις Γιοpτές: Aυτοί Θα Μποpούν Να Πάvε Στο Χωpιό Τους Το Πάσχα

Μετακινήσεις με δύο προϋποθέσεις.

Ελεύθερες Μετακινήσεις- Όλοι έχουν αντιληφθεί πλέον ότι βρισκόμαστε στη φάση του ανοίγματος της οικονομίας, καθώς παρά τα διαδοχικά αρνητικά ρεκόρ σε κρούσματα και διασωληνωμένους, ο ένας μετά τον άλλο…

Μετακινήσεις με δύο προϋποθέσεις.

Υπάρχει ανοιχτό «παράθυρο» για κάποιους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Epwτικές Προβλέψεις Nέας Εβδoμάδας! Ξαφvική Επανασύvδεση «Ζωvτανεύει» Πάθη Γι’ Aυτά Tα 5 Ζώδια

Όλοι έχουν αντιληφθεί πλέον ότι βρισκόμαστε στη φάση του ανοίγματος της οικονομίας, καθώς παρά τα διαδοχικά αρνητικά ρεκόρ σε κρούσματα και διασωληνωμένους, ο ένας μετά τον άλλο οι κλάδοι ανοίγουν.

Πλέον το μεγάλο ερώτημα είναι τι θα συμβεί το Πάσχα. Θα επιτραπούν οι μετακινήσεις των πολιτών στο χωριό τους ή όχι; Εικόνα από τα προσεχή έδωσε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> O Kώστας Λεφάκης ΜΑΣ Πρoειδοποιεi: Σαpωτικές «Aλλαγές» Σε Έpwτα-Xpήμα Γι’ Aυτά Τα 5 Ζώδια

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιτραπούν οι μετακινήσεις

Αν ισχύσουν όσα αποκάλυψε ο κ. Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, η μετακίνηση θα επιτρέπεται σε όσους πολίτες πληρούν 2 απαραίτητες προϋποθέσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Άpση Lοckdown: Πoλύ «Aσχημη» Εξέλιξη Mετά Tο Σημεριvό Apνητικό Pεκόρ

Να διαθέτουν δικό τους σπίτι στο χωριό και αυτό να βρίσκεται σε περιοχή του ίδιου επιδημιολογικού φορτίου. Διαβάστε αναλυτικά τι είπε:

«Έχω την αίσθηση ότι η μετακίνηση των ανθρώπων από την κυρία κατοικία τους στη

δευτερεύουσα κατοικία τους, εφόσον βρίσκονται σε περιοχές του ίδιου επιδημιολογικού φορτίου θα διευκόλυνε ώστε να έχουμε λιγότερους συνωστισμούς τα Σαββατοκύριακα στα μεγάλα αστικά κέντρα. Αλλά μόνο αυτοί και υπό αυτή την προϋπόθεση», ανέφερε μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η «Σιλβή» Πάχυvε & Εivαι Θεά: Το Nέο Σώμα Της Παvαγιώτας Bλαvτή Mε Mαγιo Εivαι Ό,Τι ΠIO Tέλειο Eίδαμε! (Pics)

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Γκίκας Μαγιορκίνης ο οποίος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιτραπούν οι μετακινήσεις το Πάσχα:

«Θα πρέπει να ζυγίσουμε την ψυχική βαρύτητα του κόσμου, την κούρασή του. Αν ήμασταν έτσι πέρυσι δεν θα πηγαίναμε σε άνοιγμα»…πηγή 

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...