Αvάσα- Eγκρiθηκε το Επίδομα: Έως 210 Eυρώ Στoυς Λoγαριασμoύς Mέχρι 25 του Μήvα

0
559

Αvάσα- Eγκρiθηκε το Επίδομα: Έως 210 Eυρώ Στoυς Λoγαριασμoύς Mέχρι 25 του Μήvα

Ποιοι θα λάβουν αυτό το επίδομα;

Εγκρίθηκε από το υπουργείο Εργασίας το κονδύλι για την επιχορήγηση του επιδόματος- Σύμφωνα με το έγγραφο, που φέρει την υπογραφή του αρμόδιου υπουργού, κ. Γιάννη Βρούτση, εγκρίνεται δαπάνη ύψους 28.000.000 ευρώ…

Εγκρίθηκε από το υπουργείο Εργασίας το κονδύλι για την επιχορήγηση του ΟΠΕΚΑ.

Σύμφωνα με το έγγραφο, που φέρει την υπογραφή του αρμόδιου υπουργού, κ. Γιάννη Βρούτση, εγκρίνεται δαπάνη ύψους 28.000.000 ευρώ, προκειμένου να χρηματοδοτηθεί ο ΟΠΕΚΑ για την κάλυψη της δαπάνης καταβολής της πληρωμής Επιδόματος Στέγασης (ενοικίου) μηνός Νοεμβρίου 2019.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ζώδια Σήμερα!! Τι Λέvε τα Ζώδια για Σήμερα Σάββατο 16/11

Πότε πληρώνονται συντάξεις και ΚΕΑ?

Έως 210 ευρώ το επίδομα ενοικίου στέγασης, ενώ η πληρωμή στους δικαιούχους αναμένεται να πραγματοποιηθεί μεταξύ 25 και 26 Νοεμβρίου.

Με την νέα υπουργική απόφαση για την καταβολή του επιδόματος ενοικίου θα απαιτηθεί η υποχρεωτική αναγραφή του ονόματος του ενοικιαστή στον λογαριασμό της ΔΕΗ για να συνεχίσει ο δικαιούχος να λαμβάνει το επίδομα ενοικίου.

Τέλος, θα ζητηθεί και η διασύνδεση των μηχανισμών της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) με τους μηχανισμούς της ΔΕΗ, ώστε να εξακριβώνεται η (μία και μοναδική) μόνιμη κατοικία των δικαιούχων του επιδόματος στέγασης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> ΠΡΟΣΟΧΗ- Πρόστιμο 600 Eυρώ & το 95% των Ελλήvων Oδηγών θα Xάσουν το Δiπλωμά τους

Επίδομα παιδιού Α21

Η πληρωμή μηνός Νοεμβρίου 2019 στους δικαιούχους γίνεται μετά την έγκριση με υπουργική απόφαση δαπάνης σε βάρος των πιστώσεων του προϋπολογισμού εξόδων του υπουργείου Εργασίας, οικονομικού έτους 2019, προκειμένου να χρηματοδοτηθεί ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) για την κάλυψη της καταβολής (δαπάνες χορήγησης προνοιακών παροχών σε χρήμα σε ΑμεΑ).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Epwτικές Πρoβλέψεις Σαββατοκύριακου!! Το Παρελθόv «Xτυπάει» Δυvατά τηv Πoρτα σε 4 Ζώδια

Η πληρωμή της δόσης Νοεμβρίου θα γίνει μεταξύ 27 και 29 Νοεμβρίου 2019.

Συντάξεις: Πότε ξεκινούν οι πληρωμές

Το Δημόσιο θα καταβάλλει τις συντάξεις την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019. Οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος αναμένεται να καταβληθούν την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Bαρύ Πέvθος στο Ελληvικό Τραγούδι: Bρέθηκε Νεκpή Γvωστή Tραγουδiστρια

Ο ΟΑΕΕ θα καταβάλλει τις συντάξεις στους δικαιούχους την Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019. Ο ΟΓΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις την Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019. Ο ΟΠΕΚΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις των Ανασφάλιστων Υπερηλίκων την Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019.

Το ΕΤΕΑΕΠ (πρώην ΕΤΕΑ) θα καταβάλλει τις επικουρικές συντάξεις την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου. Το ΙΚΑ αναμένεται να καταβάλλει τις συντάξεις στους δικαιούχους την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019.

Το ΝΑΤ και ΚΕΑΝ θα καταβάλλουν τις συντάξεις την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019, ενώ για τα υπόλοιπα ταμεία του ΕΦΚΑ (μισθωτών) οι συντάξεις αναμένεται να καταβάλλουν την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...