Aση Μπήλιου Για Tην ΝEA Χροvιά: Μετά Από Καιρό «Χαμογελά» Η Τύχη Σε 3 Ζώδια

0
36607

Aση Μπήλιου Για Tην ΝEA Χροvιά: Μετά Από Καιρό «Χαμογελά» Η Τύχη Σε 4 Ζώδια

Δείτε τι λέει για το ζώδιο σας- Για ποια τυχερά ζώδια χτυπάει το καμπανάκι;

Ακολουθούν αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου. Τα ζώδια που θα ευνοηθούν το 2021 – Για ποιους θα αλλάξουν όλα από Ιανουάριο. Για τις εξελίξεις που θα υπάρξουν στον αστρολογικό χάρτη αλλά και…

Τα ζώδια που θα ευνοηθούν το 2021.

Για ποιους θα αλλάξουν όλα από Ιανουάριο;

«Για τη χρονιά που φεύγει ο τίτλος είναι ‘Τα πάντα αλλιώς’. Και αυτό επειδή ξεκίνησε με μία πολύ δύσκολη όψη» ανέφερε η Άση Μπήλιου.

Για τις εξελίξεις που θα υπάρχουν στον αστρολογικό χάρτη αλλά και τα ζώδια που θα επηρεάσουν περισσότερο μίλησε σε συνέντευξή της η Άση Μπήλιου στο 7 μέρες Tv και στη Μαρία Κολλιάτσα.

-Το 2020 φεύγει, το 2021 έρχεται. Θα μας πεις δύο λόγια επιγραμματικά;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Aυτή Εivαι Η Hμερομηviα-Σταθμός: Tότε Θα «Tελειώσει» Οpιστικά Το Lockdown

«Για τη χρονιά που φεύγει ο τίτλος είναι «Τα πάντα αλλιώς». Και αυτό επειδή ξεκίνησε

με μία πολύ δύσκολη όψη, με την οποία ήμασταν όλοι οι αστρολόγοι πολύ ανήσυχοι στο τι θα φέρει, καθώς αυτή η όψη έχει συνδεθεί με πολέμους στο παρελθόν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Εpwτικές Πρoβλέψεις Νέας Εβδομάδας: Ξαφvική Eπανασύνδεση «Αvατρέπει» Kαταστάσεις Σε 5 Ζώδια

Τελικά αυτό που ήρθε και το ζούμε ακόμα αποδείχθηκε χειρότερο από πόλεμος. Είναι ένας αόρατος εχθρός, ο οποίος μας κυνηγά. Η χρονιά που ξεκινά δεν θα έχει μεγάλη διαφορά. Δεν πρόκειται να δούμε μεγάλη διαφορά.

Ειδικά μέχρι την άνοιξη τα πράγματα θα είναι ζόρικα. Γενικότερα, είναι μήνες που θα περιέχουν ένταση, πέρα από το κομμάτι της πανδημίας. Νιώθω ότι θα υπάρχει μεγάλη ένταση στη χρονιά, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως. Και σε πολιτικό επίπεδο, κοινωνικά, γενικότερα, πάμε σε μία περίοδο που θα προκληθούν πολλές κοινωνικές αναταραχές. Αυτήν τη χρονιά έχουμε μεγάλη σύνοδο Δία-Κρόνου.

Είναι κάτι που συμβαίνει κάθε 20 χρόνια κι η επιρροή είναι για τα επόμενα 20 έτη. Αυτήν τη μεγάλη σύνοδο, η οποία θα είναι πολύ κοντά, οι δυο πλανήτες στο παρελθόν την έχουν συνδέσει με το άστρο της Βηθλέεμ. Αυτό δηλαδή που είδαν οι μάγοι κι είπαν ότι γεννιέται ένας βασιλιάς.»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ο Kώστας Λεφάκης ΜΑΣ Πρoειδoποιεί Για Ιαvουάριo: Μεγάλες «Eξελίξεις» Σε Έpwτα-Xpήμα Για 5 Ζώδια

-Υπάρχουν κάποια ζώδια που θα είναι πιο ευνοημένα;

«Για τη χρονιά που έρχεται τα ζώδια που θα είναι πιο ευνοημένα είναι οι Δίδυμοι και οι Ζυγοί. Τρίτους βάζω τους Υδροχόους, γιατί καλώς ή κακώς ο Κρόνος είναι ένας πλανήτης που σε αφήνει αν έχεις πολύ ελεύθερο χρόνο. Έχει περιορίσιμους κι ευθύνες, ευνοούνται κι αυτοί, αλλά θα είναι ελάχιστος ο χρόνος που μπορούν να περάσουν ευχάριστα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Τοv Ξέχασε Τον Bασιλάκo Aμέσως Mετά Το Bachelor: Τpελά Εpwτευμένη Η Αντζελivα Με Aγκαλιές & Φιλιά (Pics)

Δίδυμοι και Ζυγοί, όμως, θα έχουν μια πολύ καλή χρονιά. Γενικά, θα πρέπει να προσέξουμε πάρα πολύ το πρώτο δίμηνο. Και το λέω αυτό, γιατί τότε θα είναι πολλοί πλανήτες σε κόντρα με τον Ουρανό και τον Άρη στον Ταύρο. Αυτό σημαίνει ότι το πρώτο δίμηνο για την χώρα μας θα είναι αρκετά δύσκολο. Δεν θα ήθελα να το ωραιοποιήσω»…πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...