Άση Μπήλιου Σήμερα- Φωτo: Θα «Ξεφύγoυμε» Από Τον Eφιάλτη Κοpωvoϊού Mέσα στον…

0
416

Άση Μπήλιου Σήμερα- Φωτo: Θα «Ξεφύγoυμε» Από Τον Eφιάλτη Κοpωvoϊού Mέσα στον…

Δείτε τι λέει στην ανάρτηση της.

Η Άση Μπήλιου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους και δέχεται πληθώρα μηνυμάτων. Η γνωστή αστρολόγος με ανάρτησή της προβλέπει πότε οι ζωές μας θα…

Η Άση Μπήλιου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους και δέχεται πληθώρα μηνυμάτων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Νέα Μέτpα Aπαγόpευσης: Σε Αυτoύς Μόvο Θα «Επιτpέψει» η Κυβέρvηση Έξoδο Το Πάσχα

Η γνωστή αστρολόγος με ανάρτησή της προβλέπει πότε οι ζωές μας θα επανέθλουν σε πιο φυσιολογικούς ρυθμούς και πότε θα ξεμπερδέψουμε με τον κορωνοϊό.

Καλό μήνα συνταξιδιώτισσες-ες! Κι εκεί που ο Απρίλιος, ο μήνας του Κριού, πάντα θα σήμαινε στην Ελλάδα το ξύπνημα από την χειμερία νάρκη, το «έξω», την επαφή με την φύση που ανθίζει, τις συναντήσεις με τους αγαπημένους μας με αφορμή το Πάσχα, το καρδιοχτύπι για το καλοκαίρι που έρχεται, τις διακοπές, τους έpwτες, ξυπνήσαμε σε ένα Απρίλιο με την Κρόνια κοινωνική απόσταση, την καραντίνα, την επαφή μόνο με κλήσεις, κάμερες, την τηλεργασία για όσους μπορούν, την τηλεκπαίδευση (Πόσο Κρόνος στον Υδροχόο όλα αυτά) και την αποφυγή ακριβώς όλων όσων ελπίζαμε να βρούμε στην άνοιξη!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Kopωνoϊός-Eλλάδα: Η Πpώτη Eπiσημη Ανακοίνωση! Eπιστpοφή Στην «Καvοvικότητα» Mέσα στον…

Όμως ας προσπαθήσουμε να σκεφτούμε θετικά.. ο Απρίλιος είναι

ένα βήμα πιο κοντά στην έξοδο από όλα αυτά που ζούμε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Aπαγόpευση Kυκλoφοpiας- Όλη η Λίστα: Πιο «Σκληpά» Απ’ Ότι Περιμέvαμε Τα Νέα Μέτpα

Μπορεί να ξεκινά με δύσκολες όψεις με αποκορύφωμα την επόμενη εβδομάδα με την σύνοδο Δία- Πλούτωνα και την πανσέληνο στις 8.4 στον άξονα Κριού- Ζυγού αλλά η ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα μετά τις 26.4 που θα διαρκέσει μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου, θα μας δώσει μια ανάσα, να ανασυνταχτούμε, να δούμε πιο σωστά τις προτεραιότητες μας, να βρούμε άκρη με όσα μας προβληματίζουν.

Η εκτίμηση μου είναι ότι από τέλος Απριλίου θα πάμε σιγά σιγά σε μια πιο ήρεμη κατάσταση, μετά τις 13.5 που θα φύγει κι ο Άρης από τον Υδροχόο θα αρχίσουν κάποιες ελευθερίες αλλά θα χρειαστεί να έρθει το καλοκαίρι για να ξαναμπούμε σε μια κανονικότητα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Απαγόρευση Kυκλoφοpίας: Απάντηση ‘Επoς’ Τoυ Γοvίδη σε Αστυvομικό Που Τον Pώτησε «Πoυ Πας;»! Φωτo

Θα τελειώσουμε με την πανδημία μέχρι το τέλος του καλοκαιριού;

η εκτίμηση μου είναι πως όχι ακόμη…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Πρώτη «Σκληpή» Καμπάvα Στην Eλλάδα: Φυλάκιση 2 Χρόvια σε Zευγάρι Που Eσπασε την Καpαvτίνα

Θα σας ενημερώνω φυσικά κι από δω για όλα αυτά που μπορώ να δω παρακάτω με βάση την αστρολογία. Αυτή την περίοδο που οι περισσότεροι μένουν σπίτι είναι αλήθεια πως τα μηνύματα σας έχουν αυξηθεί κατά τόσο πολύ, που μου είναι αδύνατο να ανταποκριθώ και να απαντήσω. Σας ευχαριστώ όλους μου δίνετε δύναμη και σας επιστρέφω την αγάπη και τις θετικές σκέψεις. Οι προβλέψεις Απριλίου έρχονται στο επόμενο ποστ! Η φωτό από την αγαπημένη μου και τόσο πληγωμένη Ιταλία και το περσινό μου ταξίδι τον Απρίλιο.

Να είστε καλά, υγιείς, να σκέφτεστε όσο μπορείτε πιο αισιόδοξα κι όπως λένε κι αυτό θα περάσει. Μένουμε σπίτι αλλά προσπαθούμε να μην χάνουμε την επαφή, την ανθρωπιά, το χιούμορ, την ελπίδα και την πίστη μας…πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...