Άση Μπήλιου Για NEΑ Σελήvη Στους Διδύμoυς: Φτάvουν «Θεαματικές» Aλλαγές Σε Έρwτα-Xρήμα Για 5 Ζώδια

0
11293

Άση Μπήλιου Για NEΑ Σελήvη Στους Διδύμoυς: Φτάvουν «Θεαματικές» Aλλαγές Σε Έρwτα-Xρήμα Για 5 Ζώδια

Δείτε τι λέει για το ζώδιο σας- Για ποια τυχερά ζώδια χτυπάει το καμπανάκι;

Ακολουθούν αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου. Σύμφωνα με τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου, έρχovται αλλαγές σε εpwτικά-οικονομικά για κάποια από τα ζώδια……

Η Σελήνη προχωρά στους Διδύμους, όπου και θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια της

Πέμπτης, κάνοντας κάπως πιο ανάλαφρη τη διάθεση μας, ενώ διευκολύνει τις επαφές και τις συζητήσεις μας, όπως αναφέρει η Άση Μπήλιου.

Αλλά το τετράγωνο της με τον Δία τις πρωινές ώρες δείχνει ασυμφωνίες ή έλλειψη κοινού προσανατολισμού σε συζητήσεις ή ακόμη ότι μπορεί να διασπάται η προσοχή μας.

Οι προβλέψεις των ζωδίων από την Άση Μπήλιου (13/1)

Κριός

Προσπαθήστε να αξιοποιήστε στο έπακρο τη σημερινή μέρα, καθώς είναι από αυτές που πιο εύκολα θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις, ενώ μέσω διαλόγου και επικοινωνίας με τους άλλους να αποκτήσετε μια πιο σφαιρική άποψη για όσα σας απασχολούν ειδικά μέχρι το μεσημέρι. Είναι μια θετική μέρα για να προωθήσετε τη δουλειά σας, να διαφημίσετε το έργο σας, να ασχοληθείτε περισσότερο με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να έχετε ευχάριστες συζητήσεις ή και πιο ανάλαφρη ατμόσφαιρα στον χώρο της δουλειάς.

Επειδή από το Σαββατοκύριακο κι έπειτα θα ζοριστείτε περισσότερο, μην αναβάλλετε για το τέλος της εβδομάδας σημαντικές δραστηριότητες αν θέλετε να σας βγουν όπως επιθυμείτε. Από σήμερα το μεσημέρι ο Ερμής μπαίνει σε «στάση», για να γυρίσει ανάδρομος στις 15/1 στο ζώδιο του Υδροχόου!

Ταύρος

Η Σελήνη στους Διδύμους σε όλη τη διάρκεια της μέρας μπορεί να είναι πολύ βοηθητική για τα θέματα της επικοινωνίας, αρκεί να είστε πιο πρακτικοί στην προσέγγιση σας στα πράγματα, να βασίζεστε περισσότερο στο μυαλό και τη λογική σας και όχι σε υποκειμενικές απόψεις και ιδέες που είναι πολύ καλές για να είναι αληθινές. Ακόμη, είναι μια μέρα που μπορεί να σας απασχολήσουν οικονομικά ζητήματα. Παρόλα αυτά, αποφύγετε συμφωνίες οικονομικού ενδιαφέροντος ή συζητήσεις επ’ αυτών, διότι ίσως να μην βγάλετε άκρη ιδιαίτερα από το μεσημέρι κι έπειτα. Ακόμη, προσπαθήστε να είστε πιο τρυφεροί με το ταίρι σας ή τα παιδιά σας και να τους αφιερώσετε λίγο περισσότερο χρόνο. Από σήμερα το μεσημέρι ο Ερμής μπαίνει σε «στάση», για να γυρίσει ανάδρομος στις 15/1 στο ζώδιο του Υδροχόου.

Δίδυμοι

Η Σελήνη επιστρέφει στο ζώδιο σας για τη μηνιαία της επίσκεψη και σας ενεργοποιεί αυξάνοντας τη ζωτικότητα, την ενεργητικότητα σας, αλλά και τον βαθμό ευαισθησίας σας σε αυτά που ακούτε ή βλέπετε στην καθημερινότητα σας. Τις πρωινές ώρες αποφύγετε συζητήσεις με άτομα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον, ειδικά αν ξέρετε ότι δεν ομονοείτε για να μην καταλήξει πάλι η συζήτηση σε Βατερλό.

Ακόμη και μια διαφορά απόψεων σε μικροπράγματα μπορεί να πυροδοτήσει μια σειρά διαφωνιών. Και μολονότι κάποιοι άνθρωποι μπορεί να επωφεληθούν από τη δική σας οπτική των πραγμάτων όταν εκφράζετε τις απόψεις σας, μπορεί να πέσετε πάνω στο λάθος άτομο που απλά θέλει να δημιουργεί αναστάτωση και να πηγαίνει κόντρα για την κόντρα. Προσπαθήστε να μην μπλεχτείτε σε τέτοιες καταστάσεις, διότι απλά θα χάσετε χρόνο και διάθεση. Από σήμερα το μεσημέρι ο κυβερνήτης σας Ερμής μπαίνει σε «στάση», για να γυρίσει ανάδρομος στις 15/1 στο ζώδιο του Υδροχόου!

Καρκίνος

Η Σελήνη περνώντας στους Διδύμους σάς κάνει να συνειδητοποιείτε περισσότερο την ανάγκη που έχετε στην καθημερινότητα σας να αφιερώνετε χρόνο στον εαυτό σας και όχι μόνο σε όσα «πρέπει». Αν τα καταφέρετε, εκμεταλλευτείτε μια σχετικά πιο ήρεμη μέρα σήμερα για να ξεκλέψετε λίγο χρόνο για όσα επιθυμείτε να κάνετε, είτε είναι μια ώρα γυμναστικής, λίγου περισσότερου ύπνου ή και κάποιας χαλαρής δραστηριότητας, δηλαδή να μην κάνετε απολύτως τίποτε και να ξεκουράζετε τον εγκέφαλο σας.

Οι επόμενες μέρες θα είναι πολύ πιο απαιτητικές και κουραστικές. Προσπαθήστε να ελευθερώσετε το πρόγραμμα σας από ό,τι δεν είναι προτεραιότητα σας. Από σήμερα το μεσημέρι ο Ερμής μπαίνει σε «στάση», για να γυρίσει ανάδρομος στις 15/1 στο ζώδιο του Υδροχόου.

Λέων

Η Σελήνη στους Διδύμους βρίσκεται σε ένα φιλικό ζώδιο προς το δικό σας σήμερα και επιτρέπει μεγαλύτερη άνεση κινήσεων και ευελιξία. Προσπαθήστε να αξιοποιήσετε τη μέρα αν έχετε κάποια επαγγελματικά ραντεβού, μια σύσκεψη, κάποιες επαφές που θέλετε να κάνετε για να προωθήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια, ειδικά τις πρωινές ώρες.

Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις που στηρίζονται ξεκάθαρα σε υποκειμενικές απόψεις, αλλά και τις οικονομικές συμφωνίες. Ακόμη, δεν θα ήταν κακή ιδέα σήμερα να βρεθείτε με κάποιους φίλους για να χαλαρώσετε λίγο. Από σήμερα το μεσημέρι ο Ερμής μπαίνει σε «στάση», για να γυρίσει ανάδρομος στις 15/1 στο ζώδιο του Υδροχόου!

Παρθένος

Τα θέματα της δουλειάς σας απασχολούν περισσότερο σήμερα, καθώς η Σελήνη περιδιαβαίνει τον τομέα της καριέρας. Φυσικά μια αμφιθυμία και πολλές διαφορές στον τρόπο ανάληψης δράσης θα είναι πιο έντονες, καθώς θα είναι δύσκολο να έχετε μια κοινή άποψη και να ομονοείτε με τους συνεργάτες, τους προϊσταμένους ή τους υφισταμένους σας.

Ειδικά τις μεσημεριανές ώρες που είναι πιο πιεστικές θα σας πρότεινα να αποφύγετε αν είναι δυνατό τέτοιες συζητήσεις. Ακόμη, καλό θα ήταν να αποφύγετε και συζητήσεις με τον σύντροφο σας, διότι μπορεί να ακούσετε παράπονα ότι δεν ασχολείστε αρκετά μαζί του και κοιτάτε πιο πολύ τη δουλειά. Από σήμερα το μεσημέρι ο κυβερνήτης σας Ερμής μπαίνει σε «στάση», για να γυρίσει ανάδρομος στις 15/1 στο ζώδιο του Υδροχόου.

Ζυγός

Μια πιο συμπαθητική μέρα όπως είναι η σημερινή, μέσα σε μια αρκετά απαιτητική εβδομάδα, σημαίνει ότι πρέπει να την εκμεταλλευτείτε με κάθε τρόπο αγαπητοί μου Ζυγοί. Η Σελήνη στους Διδύμους είναι βοηθητική για να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας θέματα, για ζητήματα σπουδών, για να κάνετε μια πιο λεπτομερή οργάνωση για τα μελλοντικά σας πλάνα.

Μέσα σε όλα καλό βέβαια είναι να προσέχετε λίγο περισσότερο και τα θέματα της υγείας σας και να ξεκουράζεστε όταν έχετε κάποιες πιο ελεύθερες στιγμές. Επειδή τις επόμενες ημέρες οι ρυθμοί θα είναι πιο ασφυκτικοί, προσπαθήστε να μην αναβάλλετε ό,τι μπορείτε να ολοκληρώσετε σήμερα. Από σήμερα το μεσημέρι ο Ερμής μπαίνει σε «στάση», για να γυρίσει ανάδρομος στις 15/1 στο ζώδιο του Υδροχόου!

Σκορπιός

Αρκετά πιο ουδέτερη η σημερινή μέρα για σας αγαπητοί μου Σκορπιοί, με έμφαση στις πρακτικές πλευρές της καθημερινότητας σας, αλλά και σε θέματα οικονομικά. Βέβαια οι μεσημεριανές ώρες δεν προσφέρονται για οικονομικές διαπραγματεύσεις, διότι μπορεί να χαθείτε στις λεπτομέρειες και να μην βρείτε κοινό τόπο συμφωνίας, οπότε αν βλέπετε ότι δεν «τραβάει» το πράγμα, αφήστε το και επανέρχεστε.

Όμως το μεσημέρι προσέξτε και τις φιλικές ή ερωτικές σας σχέσεις, εκτός από αυτές με τους συνεργάτες σας, διότι η διάσταση απόψεων μπορεί να αφορά κι αυτές. Πολύ πιο ήρεμο το βράδυ σας δίνει την ευκαιρία να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε λίγο περισσότερο. Από σήμερα το μεσημέρι ο Ερμής μπαίνει σε «στάση», για να γυρίσει ανάδρομος στις 15/1 στο ζώδιο του Υδροχόου.

Τοξότης

Αρκετά απαιτητική μέρα η σημερινή για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, καθώς η Σελήνη απέναντι σας κάνει όλους να στρέφονται σε σας για λύσεις. Οι επαφές και οι συζητήσεις δίνουν και παίρνουν σήμερα, αλλά θα πρέπει να προσέξετε το μεσημέρι τις διαφορές με άτομα από το περιβάλλον της δουλειάς, διότι μπορεί να μην συμφωνείτε σε κάποιες λεπτομέρειες χειρισμού των επαγγελματικών σας.

Το βράδυ μια πολύ αρμονική και χαλαρή όψη της Σελήνης με τον Ερμή είναι βοηθητική για να ηρεμήσετε λίγο από το στρες και να κάνετε πιο ευχάριστα πράγματα με το ταίρι, τους φίλους ή την οικογένεια σας. Από σήμερα το μεσημέρι ο Ερμής μπαίνει σε «στάση», για να γυρίσει ανάδρομος στις 15/1 στο ζώδιο του Υδροχόου!

Αιγόκερως

Την προσοχή σας σε θέματα δουλειάς και υγείας στρέφει η Σελήνη στους Διδύμους σήμερα, σε μια ουδέτερη σχετικά μέρα για το δικό σας ζώδιο ή ωροσκόπο. Επειδή το Σαββατοκύριακο θα έχετε πολύ πιο απαιτητικό πρόγραμμα και μεγαλύτερη δυσκολία στην εφαρμογή του, μην αναβάλλετε δραστηριότητες που μπορείτε με μεγαλύτερη ευκολία να τις φέρετε εις πέρας σήμερα.

Από την άλλη, σήμερα προσέξτε λίγο περισσότερο τα θέματα των οικονομικών από το μεσημέρι κι έπειτα και μην υπόσχεστε πράγματα που δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε εύκολα. Από σήμερα το μεσημέρι ο Ερμής μπαίνει σε «στάση», για να γυρίσει ανάδρομος στις 15/1 στο ζώδιο του Υδροχόου.

Υδροχόος

Η Πέμπτη είναι σίγουρα η πιο άνετη μέρα της εβδομάδας σχεδόν για όλους, γι’ αυτό κοιτάξτε να την εκμεταλλευτείτε στο έπακρο. Αυτό αναφέρεται τόσο σε θέματα της δουλειάς όσο και στα θέματα των σχέσεων. Τις πρωινές ώρες μόνο αποφύγετε τις οικονομικές συζητήσεις, διότι μπορεί να μην βρείτε άκρη και να χαλάσετε τη διάθεση σας.

Προτιμήστε το απόγευμα ή το βράδυ για τέτοιου τύπου συζητήσεις. Η Πέμπτη είναι μια ευχάριστη μέρα και για τα ερωτικά σας, οπότε αν βρείτε λίγο ελεύθερο χρόνο κοιτάξτε να τον διαθέσετε στη σχέση σας. Ή αν είστε γονείς στα παιδιά σας! Από σήμερα το μεσημέρι ο Ερμής μπαίνει σε «στάση», για να γυρίσει ανάδρομος στις 15/1 στο ζώδιο σας!

Ιχθείς

Αρκετά πιεστική η Πέμπτη, καθώς ίσως είναι δύσκολο να βγάλετε συμπεράσματα σε κάποιες σχέσεις ή συνεργασίες. Ειδικά τις πρωινές ώρες ίσως να έχετε αντίθετες απόψεις ή τελείως διαφορετικό τρόπο σκέψης πάνω σε κάποια πράγματα που αφορούν είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι.

Αν μπορείτε προσπαθήστε σημαντικές συζητήσεις να τις ορίσετε για αργότερα. Χωρίς να είναι ιδιαίτερα δύσκολη μέρα, φαίνεται ότι έχετε περισσότερο άγχος για κάτι και δεν μπορείτε εύκολα να το περιορίσετε. Από σήμερα το μεσημέρι ο Ερμής μπαίνει σε «στάση», για να γυρίσει ανάδρομος στις 15/1 στο ζώδιο του Υδροχόου…. πηγή: Asibiliou.gr