Άση Μπήλιου Για Αvάδρομη Αφροδiτη Στον Aιγόκερω: Γυρiζει Επιτέλoυς Ο «Tροχός» Σε Έρwτα-Xρήμα Για 5 Ζώδια

0
93022

Άση Μπήλιου Για Αvάδρομη Αφροδiτη Στον Aιγόκερω: Γυρiζει Επιτέλoυς Ο «Tροχός» Σε Έρwτα-Xρήμα Για 5 Ζώδια

Δείτε τι λέει για το ζώδιο σας- Για ποια τυχερά ζώδια χτυπάει το καμπανάκι;

Ακολουθούν αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου. Η Αφροδίτη έχει περάσει ήδη στο πρακτικό και γήινο ζώδιο του Αιγόκερου από τις 05/11/2021, όπου θα παραμείνει για ένα αρκετά…

Η Αφροδίτη έχει περάσει ήδη στο πρακτικό και γήινο ζώδιο του Αιγόκερου

από τις 05/11/2021, όπου θα παραμείνει για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα λόγω της ανάδρομης πορείας της, δηλαδή έως και τις 06/03/2022. της Άση Mπήλιου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Λίτσα Πατέρα ΜΑΣ Πρoειδoποιεί: Άκpως «Σκοτειvή» H Aυριαvή Mέρα Για 4 Ζώδια

Ο Αιγόκερως είναι ένα ζώδιο το οποίο δεν μπορούμε να πούμε ότι ταιριάζει απόλυτα στη φύση της Αφροδίτης, αφού η Αφροδίτη συμβολίζει την απόλαυση, την ευχαρίστηση και την ηδονή, ενώ ο Αιγόκερως σχετίζεται με τις ευθύνες, τους κανόνες και τους περιορισμούς.

Όλο αυτό το διάστημα λοιπόν, όπου θα κινείται σε αυτό το ζώδιο, καλούμαστε να

αντιμετωπίσουμε τις σχέσεις με περισσότερη σοβαρότητα και υπευθυνότητα, να δούμε τις καταστάσεις κάτω από ένα πιο ρεαλιστικό πρίσμα, με λιγότερο ρομαντισμό και πάθος, και κυρίως χωρίς να παρασυρθούμε από την έξαψη και τον ενθουσιασμό μας.

Αυτό που έχουμε ανάγκη από τις σχέσεις, αλλά και τις συνεργασίες μας, είναι να ξέρουμε ότι μπορούμε να βασιστούμε στον άλλον και να μας αποδείξει την αξία του με πράξεις και όχι μόνο με λόγια. Χρειαζόμαστε αποδείξεις για την αγάπη και το ενδιαφέρον του άλλου και δεν θα μπορέσουμε να αρκεστούμε σε υποσχέσεις ή να συμβιβαστούμε με αοριστίες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ερwτικές Πρoβλέψεις Tης Πέμπτης: Παλιά Ερwτικά Πάθη «Xαράζoυν» ΝEA Πoρεiα Σε 4 Ζώδια

Είναι λοιπόν η κατάλληλη περίοδος για να βάλετε γερές βάσεις και θεμέλια σε σχέσεις που έχουν προοπτική ή για να χτίσετε κάτι νέο με βασική προϋπόθεση να υπάρχει σεβασμός και ταυτόχρονα να οριοθετήσετε τον εαυτό σας και να υπερασπιστείτε τα συμφέροντα σας.

Τι φέρνει στα 12 ζώδια η ανάδρομη Αφροδίτη:

ΚΡΙΟΣ

Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω επηρεάζει τον τομέα που σχετίζεται με τα επαγγελματικά σας και τις φιλοδοξίες σας. Θα χρειαστεί να αναθεωρήσετε τις σχέσεις σας με τους ανωτέρους και με άτομα εξουσίας και θα επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας. Καλείστε να δείτε τι ακριβώς θέλετε να πετύχετε στην κοινωνική σφαίρα της ζωής επειδή σας προσφέρει ικανοποίηση και ευχαρίστηση και όχι επειδή σας το επιβάλλουν οι άλλοι. Θα σας απασχολήσουν θέματα που έχουν να κάνουν με τη φήμη, την κοινωνική αναγνώριση και την εικόνα που προβάλλετε προς τα έξω και θα έρθετε αντιμέτωποι με σημαντικά διλήμματα. Είναι σημαντικό να κάνετε επαγγελματικές συμφωνίες ή να πάρετε αποφάσεις οι οποίες θα σας εξασφαλίσουν σταθερότητα, αλλά ταυτόχρονα θα σας προσφέρουν ευχαρίστηση και θα αισθάνεστε καλά με τον εαυτό σας!

ΤΑΥΡΟΣ

Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης Αφροδίτης στον Αιγόκερω θα επαναξιολογήσετε θέματα που σχετίζονται με σπουδές ή εξωτερικό και οτιδήποτε αφορά την πνευματική σας εξέλιξη. Θα μπει στο μικροσκόπιο η σχέση σας με καθηγητές ή με άτομα τα οποία έχουν τον ρόλο του μέντορα στη ζωή σας με κάποιο τρόπο και θα επαναπροσδιορίσετε τις απόψεις σας και τα πιστεύω σας. Κάποιοι από εσάς μπορεί να σκεφτείτε να ξεκινήσετε ένα μεταπτυχιακό, να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας ή να αλλάξετε κατεύθυνση σπουδών. Άλλοι θα αρχίσουν να σκέφτονται τις δυνατότητες που έχουν σε μια άλλη χώρα ή να λάβουν βοήθεια και καθοδήγηση από ένα άτομο που βρίσκεται στο εξωτερικό. Είναι σημαντικό να βρείτε τι είναι αυτό που σας προσφέρει ευχαρίστηση και κυρίως να ανακαλύψετε ποιο μονοπάτι είναι εκείνο θα σας οδηγήσει στο να εκπληρώσετε τους πολυπόθητους στόχους σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Λίτσα Πατέρα MAΣ Πρoειδοποιεί: Έρχοvται Σκληpές «Δοκιμασiες» Γι’ Aυτά Τα 3 Ζώδια

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω θα σας βάλει σε μια διαδικασία να επαναπροσδιορίσετε τις οικονομικές σας συμφωνίες και κυρίως ό,τι έχει να κάνει με δάνεια, τράπεζες, ασφαλιστικά ζητήματα ή τα οικονομικά που διαχειρίζεται ο σύντροφος σας. Καλείστε να δείτε τι έχει πάει λάθος και τι μπορείτε να κάνετε από εδώ και πέρα, προκειμένου να επωφεληθείτε ή να τακτοποιήσετε χρέη και εκκρεμότητες. Επιπλέον, θα μπουν στο στόχαστρο οι βαθιά συναισθηματικές σας σχέσεις και καλείστε να αναρωτηθείτε τι πρέπει να αλλάξει ριζικά, προκειμένου να νιώσετε περισσότερη ασφάλεια μέσα σε αυτές. Είναι πιθανό να έρθετε αντιμέτωποι με διλήμματα σε ό,τι αφορά την πορεία μιας σχέσης και να αισθανθείτε αρκετά μπερδεμένοι. Μέσα σε όλο αυτό δεν αποκλείεται να επανέλθει στο προσκήνιο ένας/μια πρώην που θα σας φορτίσει και θα αναμοχλεύσει τα βαθύτερα συναισθήματα σας. Τώρα θα τεσταριστεί η εμπιστοσύνη μέσα στη σχέση σας και θα διαπιστώσετε εάν υπάρχουν γερές βάσεις για να προχωρήσει παρακάτω!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερου επηρεάζει άμεσα τις σχέσεις σας με τους άλλους και σας βάζει σε μια διαδικασία να επαναξιολογήσετε τον τρόπο με τον οποίο σχετίζεστε και κυρίως να αναρωτηθείτε εάν λαμβάνετε ευχαρίστηση και ικανοποίηση τόσο από τις ερωτικές σχέσεις όσο και από τις επαγγελματικές σας συνεργασίες. Δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να δεσμευτείτε και να ξεκινήσετε κάτι νέο, όμως μπορείτε να δείτε εάν οι ήδη υπάρχουσες σχέσεις σας έχουν περιθώρια βελτίωσης ή θα πρέπει να λήξουν οριστικά. Ίσως τώρα να συνειδητοποιήσετε ότι οι άλλοι έχουν χαρακτηριστικά που δεν σας ταιριάζουν και τόσο καιρό τα παραβλέπατε και εθελοτυφλούσατε. Καλείστε να απαλλαγείτε από συμπεριφορές που σας βλάπτουν και να απομακρυνθείτε από ανθρώπους που δεν έχουν σκοπό να σας δώσουν πίσω όσα τους δίνετε και εσείς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Τηv «Παpάτησε» Για Xάρη Tης Eλέvης: Δείτε Tην Πpώηv Τoυ Πανταζόπουλου Πoυ Ξετρελαίvει Aκόμα Τoυς Άvτρες (Pics)

ΛΕΩΝ

Με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω θα επαναπροσδιορίσετε τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας και τους υφισταμένους σας και γενικώς θα μπείτε σε μια διαδικασία να δείτε τι είναι αυτό που δεν σας ικανοποιεί μέσα στον χώρο εργασίας σας και πρέπει να αλλάξει. Ίσως μέσα σε αυτό το διάστημα να συνειδητοποιήσετε ότι η καθημερινότητα σας δεν σας προσφέρει ευχαρίστηση και θα πρέπει να υιοθετήσετε έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο ζωής. Καλείστε να σκεφτείτε μήπως πρέπει να μην υπερφορτώνετε το πρόγραμμα σας με υποχρεώσεις και να βάλετε δραστηριότητες οι οποίες σας προσφέρουν ευχαρίστηση και σας αποφορτίζουν από την ένταση και το άγχος. Επιπλέον, θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα το σώμα σας και την υγεία σας και να δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να αισθάνεστε καλύτερα με τον εαυτό σας και να νιώθετε πιο υγιείς!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πορεία της ανάδρομης Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερου θα σας βάλει σε μια διαδικασία να επανεξετάσετε τις ερωτικές σας σχέσεις και να δείτε εάν μέσα σε αυτές αισθάνεστε ο εαυτός σας και μπορείτε να εκφράσετε τις επιθυμίες και τα θέλω σας. Δεν είναι απίθανο να έχετε επιστροφές από το παρελθόν. Εάν είστε γονείς θα επαναπροσδιορίσετε τις σχέσεις με τα παιδιά σας και θα δείτε τι είναι αυτό που πρέπει να διορθώσετε για να βελτιώσετε τον τρόπο που σχετίζεστε μαζί τους και να περνάτε πιο ευχάριστα. Επιπλέον, καλείστε να αναλογιστείτε εάν εμπλέκεστε με δραστηριότητες οι οποίες σας προσφέρουν χαρά και ευχαρίστηση ή ασχολείστε αποκλειστικά από συνήθεια ή από υποχρέωση απέναντι σε άλλους. Η ανάδρομη Αφροδίτη είναι μια καλή ευκαιρία να ψάξετε να βρείτε τρόπους για να εκφράσετε τα δημιουργικά σας ταλέντα, αλλά και να τα εκμεταλλευτείτε προς όφελος σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Φτάvουν Mεγάλες «Φoυρτoύνες» ΠΡIN Bγει Ο Νoέμβριος: Γι’ Aυτά Τα Ζώδια Θα Είvαι Ο Χειpότερoς Mήνας Tης Χροvιάς

ΖΥΓΟΣ

Με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω θα επαναπροσδιορίσετε τις σχέσεις σας με τους οικείους σας και τα άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Θα πρέπει να σκεφτείτε εάν στον χώρο του σπιτιού αισθάνεστε ασφάλεια και ευχαρίστηση ή αν θα πρέπει να αλλάξετε με κάποιο τρόπο τις συνθήκες που επικρατούν μέσα σε αυτό. Δεν αποκλείεται μέσα σε αυτό το διάστημα της ανάδρομης Αφροδίτης να σκεφτείτε την πιθανότητα μετακόμισης, ανακαίνισης ή συγκατοίκησης με κάποιον. Είναι σημαντικό να βρείτε τρόπους να έρθετε πιο κοντά με τους αγαπημένους σας και να μοιράζεστε την ίδια στέγη με άτομα τα οποία σας κάνουν ευτυχισμένους και δεν θέλουν μόνο να λαμβάνουν από εσάς, αλλά και να σας προσφέρουν. Όμως, ακόμα πιο σημαντικό είναι να τα έχετε καλά με τον ίδιο σας τον εαυτό και να είστε ήρεμοι, γαλήνιοι και προστατευμένοι ακόμα και μόνοι σας. Θα επαναξιολογήσετε λοιπόν τη σχέση με τον εσωτερικό σας κόσμο και θα να αναλογιστείτε τι είναι αυτό που σας προσφέρει ασφάλεια και ικανοποίηση όταν δεν έχετε κανέναν άλλο γύρω σας!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω θα σας βάλει σε μια διαδικασία να επανεξετάσετε τις γνωριμίες, τις κοινωνικές σας επαφές και τη σχέση σας με αδέρφια, ξαδέρφια και γείτονες. Γενικώς, θα πρέπει να επαναξιολογήσετε τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείτε και αλληλεπιδράτε με τους ανθρώπους γύρω σας. Θα αναρωτηθείτε εάν οι επαφές που έχετε κάνει και οι άνθρωποι με τους οποίους συναναστρέφεστε σε καθημερινό επίπεδο αξίζουν τον χρόνο και την ενέργεια που αφιερώνετε ή θα πρέπει να κόψετε δεσμούς ή να αραιώσετε με κάποιους. Ίσως μέσα σε αυτό το διάστημα να ανακαλύψετε κάποια νέα πνευματικά ενδιαφέροντα και δραστηριότητες που σας ελκύουν και σας προσφέρουν ευχαρίστηση ή να έχετε κάποιες νέες δημιουργικές ιδέες τις οποίες θα πρέπει να βρείτε τρόπο να τις αξιοποιήσετε προς όφελος σας. Μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να πάτε μια εκδρομή ή ένα κοντινό ταξίδι το οποίο θα σας ανανεώσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Έφτασε Η NΕΑ Σελήvη Νοεμβρioυ & Φέρvει Avατρoπές: Ερwτικές Επιστpoφές «ΞΥΠNOYN» Πάθη Γι’ Aυτά Τα 3 Ζώδια

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω θα επαναξιολογήσετε τη σχέση σας με το χρήμα και τα υλικά αποκτήματα και θα αναζητήσετε νέους τρόπους προκειμένου να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας. Καλείστε να σκεφτείτε σε τι ξοδεύετε τα χρήματα σας και εάν έχετε κάνει κάποιες λάθος κινήσεις οι οποίες σας έχουν βγάλει εκτός προϋπολογισμού και τι μπορείτε να διορθώσετε. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες και να προσέξετε ιδιαίτερα τις αγορές σας, καθώς μπορεί από τη μια στιγμή στην άλλη να αδειάσει το πορτοφόλι σας. Σε ό,τι αφορά τις σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας, θα πρέπει να σκεφτείτε εάν αντλείτε χαρά, ικανοποίηση και αναγνώριση μέσα σε αυτές ή αν η συμπεριφορά των άλλων σας δημιουργεί ανασφάλεια και ρίχνει την αυτοεκτίμηση σας!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ανάδρομη Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο σάς προτρέπει να αναθεωρήσετε τους στόχους σας και τον τρόπο με τον οποίο διεκδικείτε τα θέλω σας. Θα επαναξιολογήσετε τον τρόπο που σχετίζεστε με του άλλους, τον τρόπο που παρουσιάζετε τον εαυτό σας και τις εντυπώσεις που δημιουργείτε, κυρίως στις πρώτες γνωριμίες που κάνετε. Μέσα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και τις συνεργασίες σας, καλείστε να σκεφτείτε τον τρόπο που ανταποκρίνεστε στις προσδοκίες των άλλων, να δείτε τι πρωτοβουλίες πρέπει να αναλάβετε και κυρίως να αναλογιστείτε μήπως θα πρέπει να διεκδικήσετε περισσότερη αυτονομία και ανεξαρτησία. Ίσως μέσα σε αυτό το διάστημα αποφασίσετε να κάνετε κάποιες αλλαγές, τόσο στη συμπεριφορά σας όσο και στην εξωτερική σας εμφάνιση, που θα σας ανανεώσουν και θα σας εκφράζουν περισσότερο. Δεν είναι απίθανο κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας της να σας θυμηθούν ή να θυμηθείτε παλιές ερωτικές σχέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω θα μπείτε σε μια διαδικασία ενδοσκόπησης και καλείστε να εκτιμήσετε την πορεία που έχετε διανύσει έως τώρα και να αναλογιστείτε τα λάθη, τα απωθημένα σας και οτιδήποτε έχει μείνει ανεκπλήρωτο και μπορεί να σας δημιουργεί αίσθημα ανασφάλειας. Θα έρθετε αντιμέτωποι με το παρελθόν και με βαθιά συναισθηματικά περιεχόμενα και θα μπείτε στη διαδικασία να αποφασίσετε τι πρέπει να αφήσετε πίσω σας οριστικά χωρίς να σας επηρεάζει πλέον στο παρόν, είτε πρόκειται για ερωτικές είτε για επαγγελματικές ή φιλικές σχέσεις. Σας δίνεται λοιπόν μια ευκαιρία να κλείσετε εκκρεμότητες και να βρείτε τρόπους να απαλλαγείτε από άγχη και φοβίες. Δώστε προσοχή σε κινήσεις που μπορεί να κάνετε παρασκηνιακά ή κρυφά από τους άλλους, όπως επίσης και μυστικούς έρωτες που μπορεί να έχουν μια απροσδόκητη εξέλιξη!

ΙΧΘΥΕΣ

Η ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω βάζει στο στόχαστρο τις φιλικές σας σχέσεις, τις παρέες σας και τις κοινωνικές σας επαφές. Είναι πιθανό αυτό το διάστημα να επαναξιολογήσετε τη φιλία σας με κάποιο άτομο, αφού μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με πλευρές του που σας δυσαρεστούν ή σας απογοητεύουν. Ίσως να διαπιστώσετε ότι σας χωρίζουν περισσότερα από όσα σας ενώνουν με κάποια άτομα που θεωρούσατε κοντά σας ή να μην ταυτίζονται πλέον οι απόψεις και οι ιδέες σας. Επιπλέον, θα αναθεωρήσετε κάποιους στόχους και όνειρα που είχατε, διότι μπορεί μέσα σε αυτό το διάστημα να συνειδητοποιήσετε ότι δεν σας εκφράζουν πλέον ή ότι για κάποιο λόγο δεν μπορούν να υλοποιηθούν. Προσπαθήστε να βρείτε συμμάχους και ομοϊδεάτες στην κοινωνική σφαίρα της ζωής, οι οποίοι θα μπορούν να σας καταλάβουν και θα συμμερίζονται τον τρόπο σκέψης σας… πηγή 

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...