Η Άση Μπήλιου Πρoειδοποιεi Για ΝΕΑ Χρονιά: Το Παρελθόv «Eπιστρέφει» & Zητά Λύσεις Από 3 Ζώδια

0
10507

Η Άση Μπήλιου Πρoειδοποιεi Για ΝΕΑ Χρονιά: Το Παρελθόv «Eπιστρέφει» & Zητά Λύσεις Από 3 Ζώδια

Δείτε τώρα τι λέει για το ζώδιο σας… Ποια ζώδια τελικά θα είναι αυτά τα τυχερά;

Ακολουθούν αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου. Τα ζώδια που θα ευνοηθούν το 2021 – Για ποιους θα αλλάξουν όλα από Ιανουάριο. Για τις εξελίξεις που θα υπάρξουν στον αστρολογικό χάρτη αλλά και…

Τα ζώδια που θα ευνοηθούν το 2021.

Για ποιους θα αλλάξουν όλα από Ιανουάριο;

«Για τη χρονιά που φεύγει ο τίτλος είναι ‘Τα πάντα αλλιώς’. Και αυτό επειδή ξεκίνησε με μία πολύ δύσκολη όψη» ανέφερε η Άση Μπήλιου.

Για τις εξελίξεις που θα υπάρχουν στον αστρολογικό χάρτη αλλά και τα ζώδια που θα επηρεάσουν περισσότερο μίλησε σε συνέντευξή της η Άση Μπήλιου στο 7 μέρες Tv και στη Μαρία Κολλιάτσα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> O Πατέpας Της Νικολέττας Του Bachelor Eστειλε Μήvυμα Στον Bασιλάκο: «Παvαγιώτη, Πoλύ Kρiμα…»

«Για τη χρονιά που φεύγει ο τίτλος είναι «Τα πάντα αλλιώς». Και αυτό επειδή ξεκίνησε

με μία πολύ δύσκολη όψη, με την οποία ήμασταν όλοι οι αστρολόγοι πολύ ανήσυχοι στο τι θα φέρει, καθώς αυτή η όψη έχει συνδεθεί με πολέμους στο παρελθόν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Το 2021 Θα Εivαι Η Χρovιά Τους: Γυρiζει Ο «Tρoχός» Σε Έpwτα-Xρήμα Γι’ Aυτά Τα 2 Ζώδια

Τελικά αυτό που ήρθε και το ζούμε ακόμα αποδείχθηκε χειρότερο από πόλεμος. Είναι ένας αόρατος εχθρός, ο οποίος μας κυνηγά. Η χρονιά που ξεκινά δεν θα έχει μεγάλη διαφορά. Δεν πρόκειται να δούμε μεγάλη διαφορά.

Ειδικά μέχρι την άνοιξη τα πράγματα θα είναι ζόρικα. Γενικότερα, είναι μήνες που θα περιέχουν ένταση, πέρα από το κομμάτι της πανδημίας. Νιώθω ότι θα υπάρχει μεγάλη ένταση στη χρονιά, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως. Και σε πολιτικό επίπεδο, κοινωνικά, γενικότερα, πάμε σε μία περίοδο που θα προκληθούν πολλές κοινωνικές αναταραχές. Αυτήν τη χρονιά έχουμε μεγάλη σύνοδο Δία-Κρόνου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Pαγδαiες Εξελίξεις: Έχoυμε Την Πpώτη «Αvτiδραση» Aδαμόπoυλου Mετά Την Kαταγγελiα Mπεκατώpου

Είναι κάτι που συμβαίνει κάθε 20 χρόνια κι η επιρροή είναι για τα επόμενα 20 έτη. Αυτήν τη μεγάλη σύνοδο, η οποία θα είναι πολύ κοντά, οι δυο πλανήτες στο παρελθόν την έχουν συνδέσει με το άστρο της Βηθλέεμ. Αυτό δηλαδή που είδαν οι μάγοι κι είπαν ότι γεννιέται ένας βασιλιάς.»

-Υπάρχουν κάποια ζώδια που θα είναι πιο ευνοημένα;

«Για τη χρονιά που έρχεται τα ζώδια που θα είναι πιο ευνοημένα είναι οι Δίδυμοι και οι Ζυγοί. Τρίτους βάζω τους Υδροχόους, γιατί καλώς ή κακώς ο Κρόνος είναι ένας πλανήτης που σε αφήνει αν έχεις πολύ ελεύθερο χρόνο. Έχει περιορίσιμους κι ευθύνες, ευνοούνται κι αυτοί, αλλά θα είναι ελάχιστος ο χρόνος που μπορούν να περάσουν ευχάριστα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Αλλάζoυν «Όλα» MEΣA Στον Iαvουάριο: Τα 3 Tυχερά Ζώδια Που Βρiσκoυν Το Mεγάλο Έpwτα

Δίδυμοι και Ζυγοί, όμως, θα έχουν μια πολύ καλή χρονιά. Γενικά, θα πρέπει να προσέξουμε πάρα πολύ το πρώτο δίμηνο. Και το λέω αυτό, γιατί τότε θα είναι πολλοί πλανήτες σε κόντρα με τον Ουρανό και τον Άρη στον Ταύρο. Αυτό σημαίνει ότι το πρώτο δίμηνο για την χώρα μας θα είναι αρκετά δύσκολο. Δεν θα ήθελα να το ωραιοποιήσω»…πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...