H Aση Μπήλιου Πρoειδοποιεi Για NEΑ Σελήvη Ιαvουαρίου: Xαμογελά η «Tύχη» Σε Ερwτικά & Xρήμα Γι’ Aυτά Τα 4 Ζώδια

0
12098

H Aση Μπήλιου Πρoειδοποιεi Για NEΑ Σελήvη Ιαvουαρίου: Xαμογελά η «Tύχη» Σε Ερwτικά & Xρήμα Γι’ Aυτά Τα 4 Ζώδια

Δείτε εδώ τι λέει για το ζώδιο σας….Ποια ζώδια θα είναι τελικά αυτά τα τυχερά;

Ακολουθούν αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου. Σύμφωνα με την Άση Μπήλιου, έρχονται μεγάλες ανατροπές στα αισθηματικά και στα οικονομικά για κάποιους…

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στη 12η μοίρα του Υδροχόου

 

θεωρείται πολύ σημαντική για πολλούς και ποικίλους λόγους, της 01/02/2022.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ερwτικές Προβλέψεις Tης Παρασκευής! Παλιές Aγάπες «Xτυπούν» ΠAΛI Τηv Πόpτα Σε 4 Ζώδια

Η Νέα Σελήνη ενεργοποιεί και την κυρίαρχη όψη που μας απασχόλησε το 2021 και έφερε πολλά προβλήματα, το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό, που συνδέεται με πολιτική και κοινωνική αστάθεια, αναταραχές και περισσότερη βία είτε σε οικογενειακό είτε σε ερωτικό επίπεδο.

Η πρόοδος και το καινούριο έρχεται σε ρήξη με το παλιό, αλλά δυστυχώς μπορεί πολλές φορές να κερδίσει ο θυμός, η στοχοποίηση, τα χειριστικά παιχνίδια και η πόλωση. Ακόμη, μπορεί να δούμε εκρήξεις ηφαιστείων, σεισμούς σε όλο τον πλανήτη και ακραία φαινόμενα σε μετεωρολογικό επίπεδο.

Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στη 12η μοίρα του Υδροχόου και επηρεάζει περισσότερο τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του 2ου δεκαημέρου, αλλά και όσους έχουν πλανήτες ή ωροσκόπο από τη 10η έως τη 14η μοίρα αυτών των ζωδίων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Σύvοδος Eρμή-Πλούτωvα ΜΑΣ Φέρvει Αvατρoπές: Γυρiζει Επιτέλoυς Ο «Τpοχός» Σε Έρwτα-Xρήμα Για 5 Ζώδια

Ας δούμε σε ποιον τομέα θα έχουν αλλαγές αυτά τα 4 ζώδια

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο σχηματίζει τετράγωνο με το ζώδιο σας και τον Ουρανό που

φιλοξενείτε και μπορεί να φέρει απρόσμενες εξελίξεις στον τομέα που επηρεάζει, δηλαδή στην καριέρα, τους στόχους, τη φήμη, αλλά και στο σπίτι και στην οικογένεια. Και επειδή είστε ένα ζώδιο που απεχθάνεται τις αλλαγές, ίσως προβληματιστείτε έντονα, αλλά θα πρέπει να θυμάστε ότι οι αλλαγές είναι αυτές που μας εξελίσσουν και θα πρέπει να προσπαθούμε να διατηρούμε την ψυχραιμία μας όταν συμβαίνουν. Ίσως λοιπόν μπείτε στη διαδικασία να επανεκτιμήσετε τους στόχους σας και τις σχέσεις σας. Τα διλήμματα θα είναι πολλά και η ανασφάλεια μεγάλη, αλλά θα πρέπει να ακούτε το ένστικτο σας και να πιστέψετε στον εαυτό σας. Θα έχετε έντονη ανάγκη να ανεξαρτητοποιηθείτε, προσωπικά και επαγγελματικά και ίσως κάνετε τη δική σας επιχείρηση ή τη δική σας οικογένεια ή μπορεί να πάρετε την απόφαση να μετακομίσετε ή να αλλάξετε χώρο εργασίας.

Επίσης, μπορεί να υπάρξουν δονήσεις στην οικογένεια, τον γάμο ή να έρθουν στην επιφάνεια προβλήματα που στο παρελθόν τα κρύβατε κάτω από χαλάκι. Αυτό το φεγγάρι θα σας φέρει προβλήματα, αλλά και λύσεις. Για παράδειγμα, μπορεί να έρθει το τέλος μιας συνεργασίας και να τα βάψετε μαύρα, αλλά ξαφνικά να βρείτε τη δουλειά που πάντα ονειρευόσασταν. Αυτό που σίγουρα πρέπει να προσέξετε είναι ο τρόπος που εκφράζεστε τόσο στη δουλειά (σε ανωτέρους και προϊσταμένους) όσο και στο σπίτι και στους δικούς σας ανθρώπους. Μην αντιδράτε με αγένεια, διότι θα έχετε σφοδρές αντιδράσεις που ίσως οδηγήσουν σε καβγάδες και ρήξεις. Η Νέα Σελήνη πάντως θα φέρει και ευκαιρίες να αυξήσετε τη φήμη σας, τις φιλοδοξίες σας και να προωθήσετε τα θέματα της εργασίας και της καριέρας σας, αρκεί να πάρετε ώριμες αποφάσεις και να μην μιλήσει το θυμικό σας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Λίτσα Πατέρα Για ΝEO Αvάδρομο Eρμή Ιαvουαρίου: Kαρμικές «Συvαvτήσεις» & Ξαφvικές Eπαvασυνδέσεις Για 3 Ζώδια

ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται απέναντί σας στο ζώδιο του Υδροχόου και επηρεάζει

τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Ίσως επαναπροσδιορίσετε τον τρόπο που σχετίζεστε και συνεργάζεστε με τους άλλους και μπορεί να θελήσετε να βάλετε νέα όρια. Ενδεχομένως μπορεί να προκύψουν κάποιες αποκαλύψεις ή κάποια ξαφνικά γεγονότα που θα κλονίσουν την εμπιστοσύνη σας και θα ζητήσετε εξηγήσεις για να μάθετε την αλήθεια. Όμως, θα πρέπει να το κάνετε με πολιτισμένο τρόπο και όχι να ξεσπάσετε τον θυμό σας αδιακρίτως, καθώς μπορεί να την πληρώσουν και άτομα που δεν φταίνε. Γενικά θα αισθάνεστε πολύ πιεσμένοι και φορτισμένοι και αν κάποιες σχέσεις και συνεργασίες δεν λειτουργούν θα δώσετε ένα τέλος.

Όμως, αν όλα πηγαίνουν καλά, τότε αυτό το φεγγάρι θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε τα συναισθήματα σας και ίσως αποφασίσετε να προχωρήσετε σε κάποια δέσμευση. Το σημαντικό είναι να ξέρετε ακριβώς τι επιθυμείτε, ώστε να κάνετε και τις σωστές επιλογές για να αποκτήσετε την πολυπόθητη ασφάλεια που θέλετε στη ζωή σας. Η Νέα Σελήνη μπορεί να φέρει στο δρόμο σας νέα άτομα και ίσως προκύψει ουρανοκατέβατα ένα ειδύλλιο ή μια νέα συνεργασία. Να είστε προσεκτικοί, να μην ενθουσιάζεστε και να μην εξιδανικεύετε τους άλλους, δώστε χρόνο για να φανούν οι αληθινές προθέσεις. Επίσης, μπορεί να προκύψουν θέματα που να αφορούν συμφωνίες, συμβόλαια, επανεξέταση όρων, νομικά, όμως πριν προχωρήσετε σε τελεσίδικες αποφάσεις προσέξτε σε τι και πώς δεσμεύεστε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Έφτασε Το Φλογερό Εξάγωvο Σελήvης-Αvάδρομου Ερμή: Ερwτικές Επιστροφές «Ξυπvούν» Πάθη Γι’ Aυτά Τα 5 Ζώδια

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα θέματα του σπιτιού, της οικογένειας και της καριέρας βάζει στο στόχαστρο της

η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο και σας φέρνει προ των ευθυνών σας. Μπορεί να έρθετε ξαφνικά αντιμέτωποι με κάποιες προκλήσεις που να δοκιμάσουν τα όρια σας και τον χαρακτήρα σας. Αν οι οικογενειακές σας σχέσεις βασίζονται σε ειλικρινή συναισθήματα, τότε τίποτα δεν πρόκειται να σας κλονίσει, ίσα-ίσα θα έρθετε πιο κοντά με αυτούς που αγαπάτε. Αν όμως υπάρχουν άτομα που σας πιέζουν, σας χειρίζονται και σας κάνουν να νιώθετε ανασφάλεια, τότε μπορεί να θέσετε τα όρια σας. Ίσως το φεγγάρι φέρνει στη μνήμη σας αναμνήσεις των παιδικών σας χρόνων και κάποια τραύματα που καθόρισαν τον τρόπο που σχετίζεστε με τους άλλους και να ζητάτε εξηγήσεις από όσους σας στέρησαν την αγάπη και τη φροντίδα και σας γέμισαν με ενοχές και ευθύνες.

Επίσης, μπορεί να σας απασχολήσει το σπίτι ως χώρος και να μπείτε στη διαδικασία να το αναδιακοσμήσετε ή να ασχοληθείτε με την ασφάλεια του ή να αναδιαμορφώσετε τον χώρο, διότι ενδεχομένως να ξεκινήσετε μια εργασία με έδρα το σπίτι. Ή μπορεί να προκύψει και μια μετακόμιση ξαφνικά, είτε στη δουλειά είτε στην οικογένεια. Όμως, υπάρχει και το μέτωπο της καριέρας που πλήττεται από αυτό φεγγάρι και θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στους χειρισμούς σας και στα λόγια σας, διότι όλοι θα μείνουν στην απαράδεκτη συμπεριφορά σας και όχι στην ουσία των πραγμάτων και μπορεί να χάσετε το δίκιο σας, λόγω αγένειας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Το Εξάγωvο Σελήvης Με Αvάδρομη Αφρoδίτη MAΣ Φέρvει Tύχη: Γυpίζει Ο «Tρoχός» Σε Έρwτα-Χpήμα Γι’ Aυτά Τα 3 Ζώδια

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φιλοξενείτε τη Νέα Σελήνη που σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο στο ζώδιο σας

και τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο και αυτό σημαίνει ότι θα έχετε απρόσμενες αλλαγές και ξαφνικά γεγονότα που θα επηρεάσουν πολλούς τομείς στη ζωή σας. Από τη φυσική κατάσταση, την εμφάνιση, τις σχέσεις, μέχρι τα επιχειρηματικά σας πλάνα, τις συμφωνίες και τις διαπραγματεύσεις σας και όλα τα σενάρια είναι πιθανά. Δεν είστε άτομα που φοβάστε τις αλλαγές, ίσα-ίσα τις επιζητάτε, γι’ αυτό και είναι η ευκαιρία σας να αναγεννηθείτε σωματικά και πνευματικά.

Το πρόβλημα είναι ότι ο κυβερνήτης σας, ο Ουρανός, σας κάνει απερίσκεπτους και ανατρεπτικούς και μπορεί να πάρετε αποφάσεις εν θερμώ και μετά να το μετανιώσετε, διότι μην ξεχνάτε ότι έχετε και τον Κρόνο στο ζώδιο σας που δεν συγχωρεί λάθη και παρορμήσεις, θέλει σοβαρότητα και όρια. Γι’ αυτό λοιπόν προσπαθήστε με σύνεση και αποφασιστικότητα, και όχι με υπερβολές, να αφήσετε πίσω σας ό,τι δεν λειτουργεί και ό,τι σας κρατάει στάσιμους και να ορίσετε ένα νέο μονοπάτι στη ζωή σας. Δώστε μια νέα πνοή στον εαυτό σας, στην υγεία σας και στην εικόνα σας και επιλέξτε ό,τι θα απογειώσει τα ταλέντα σας και θα προβάλει τη δημιουργικότητα σας. Οι ευκαιρίες ανάπτυξης θα είναι πολλές, όχι πάντα εύκολες, αλλά με πείσμα και πειθαρχεία θα καταφέρετε πολλά. Να είστε προετοιμασμένοι ότι τα σχέδια σας μπορεί να ανατρέπονται και να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα που αφορούν σχέσεις ή συνεργασίες, αφού μπορεί να προκληθούν κάποιες διενέξεις. Αν πάντως θέλετε να αλλάξετε σπίτι ή καριέρα, η Νέα Σελήνη θα σας αβαντάρει… πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...