Ας Aρχίσoυν Nα «Ψάχvουv» Για Κoυμπάρo: Aυτά Eivαι τα Ζώδια Πoυ θα Παvτρευτoύν Πριν Bγει το 2019

0
6251

Ας Aρχίσoυν Nα «Ψάχvουv» Για Κoυμπάρo: Aυτά Eivαι τα Ζώδια Πoυ θα Παvτρευτoύν Πριν Bγει το 2019

Μήπως βρίσκεσαι στη λίστα των υποψηφίων; Ποια τα τυχερά ζώδια;

Σύμφωνα με τα άστρα, το 2019 προμηνύεται μία χρονιά γεμάτη ρομάντζο και έpwτα για ολόκληρο το ζωδιακό κύκλο. Μάλιστα, κάποια από αυτά δε θα αργήσουν καθόλου να ανέβουν και τα σκαλιά της εκκλησίας.

Σύμφωνα με το ετήσιο ωροσκόπιο, «Love is in the air» περισσότερο από ποτέ!

Για όλους, η διαδικασία του γάμου είναι μία εμπειρία που μένει αξέχαστη και μας ακολουθεί, μένοντας αποτυπωμένη για πάντα στο μυαλό μας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Θλiψη: «Έσβησε» το Xαμόγελο Του 25χρoνου Γιάννη

Το 2019 θα είναι ένας χρόνος μεγάλων αλλαγών, αλλά για τρία ζώδια, μόνο μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η ζωή τους θα αλλάξει για πάντα και κυρίως προς το καλύτερο!

Διάβασε παρακάτω και δες αν… είσαι στη λίστα:

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν γινόταν ένα από τα πιο εpwτικά ζώδια του ζωδιακού να λείπει!

Συγχαρητήρια Σκορπιέ,. Σύμφωνα με τα αστέρια και τις ετήσιες προβλέψεις, φέτος είναι η χρονιά που θα επισημοποιήσεις τη σχέση του και θα παντρευτείς τον έpwτα της ζωής σου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Τζούλια Αλεξαvδράτου: Έγκυoς Στo Πρώτo της Παιδi; Η Φωτo Nτοκουμέvτο

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εδώ οι καμπάνες τις εκκλησίας χτυπούν δυνατά!

Τοξοτάκια, είστε και εσείς μέσα στα τρία τυχερά ζώδια που θα περάσουν βέρες μέσα στον επόμενο χρόνο.

Με τον αισιόδοξο και απρόβλεπτο χαρακτήρα σου, ξέρουμε ήδη πως ο γάμος σου θα είναι μία κοινωνική εκδήλωση που πολλοί θα ήθελαν να παρευρεθούν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Προειδoποίηση Του Σάκη Αρvαούτογλου: Aυτός Θα Εiναι ο Kαιρός το «Υπόλoιπο» Αυγoύστου

ΙΧΘΥΕΣ

Αγαπημένα «Ψαράκια» του ζωδιακού, είστε το τρίτο τυχερότερο ζώδιο για το 2019! Μπορείτε από σήμερα να κάνετε σχέδια για μία ζωή γεμάτη χαρούμενες στιγμές δίπλα στο εκλεκτό πρόσωπο της καρδιάς σας. Προετοιμαστείτε ψυχολογικά γιατί η προετοιμασία του γάμου θα σας αναστατώσει… ευχάριστα.

Σε γενικές γραμμές, το 2019 επιφυλάσσει αρκετές θετικές εκπλήξεις και γεγονότα, οπότε αν δεν ανήκες στα παραπάνω ζώδια, μη σκας! Δε σημαίνει ότι κι η δική σου ζωή δε μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο…πηγή

Πρoσoχή: Τα 3 Ζώδια που Εiναι Πιο Πιθαvό να Xωρίσoυν Πριν Βγει το Καλοκαiρι

Για να έχεις τον νου σου- Ποια ζώδια είναι αυτά;

Για πολλούς, η λέξη καλοκαίρι ουσιαστικά ισοδυναμεί με ελευθερία. Οι νύχτες είναι μεγάλες και ο καθένας ξυπνάει από τη χειμερία νάρκη και είναι έτοιμος να απολαύσει την εποχή.

Είναι επίσης η εποχή του χρόνου όπου συμβαίνουν συνήθως οι μεγάλοι χωρισμοί.

Και συνήθως όσοι αποχωρούν, συνειδητοποιούν ξαφνικά ότι χρειάζονται λίγο περισσότερο χώρο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Epwτικές Πρoβλέψεις της Τρίτης! Συvάντηση με Παλιo Έpwτα «Αvατρέπει» Δεδoμέvα Σε 4 Ζώδια

Πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχουν σχέσεις που δεν πρόκειται να επιβιώσουν τους καλοκαιρινούς μήνες. Ένας τρόπος να προβλέψεις αν το καλοκαίρι πρόκειται να γίνει μια περίοδος… αποσύνδεσης για σένα, είναι να κοιτάξεις τα αστέρια για να δεις τα ζώδια που είναι πιο πιθανό να χωρίσουν αυτό το καλοκαίρι, ώστε να μπορέσεις να προφυλάξεις την καρδιά σου αν το αστρολογικό σύμβολο το δικό σου ή του συντρόφου σου, προορίζεται για μοναχική πορεία.

Έτσι, αν και αυτό δεν μπορεί να είναι το καλύτερο νέο, τουλάχιστον είναι μια εποχή του χρόνου όπου υπάρχει η ευκαιρία να απολαύσεις την ελευθερία σου και ίσως ακόμη και να συναντήσεις κάποιον νέο έpwτα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Oριστικό Φιvάλε Από το «The Voice»: Η Αποχώρηση Πoυ Τoυς Άφησε Όλoυς Άφωvους

Διάβασε παρακάτω τι προβλέπει η Rachel Satto από το elite daily, για το ποιων ζωδίων οι σχέσεις θα βιώσουν χαμηλές θερμοκρασίες όσο ζεσταίνεται ο καιρός αυτό το καλοκαίρι:

Καρκίνος

Ενώ στον Καρκίνο αρέσει να κάνει σχέσεις , αυτό το καλοκαίρι θα θελήσει να ανακαλύψει τον εαυτό του και θα αναζητήσει την ανεξαρτησία του. Μπορεί να είναι μια στιγμή σύγχυσης για αυτό το συναισθηματικό ζώδιο του νερού, αλλά η ηλιακή έκλειψη του Ιουλίου θα συμπέσει με μια προσωπική επιφοίτηση για το ποιος είναι και πώς θέλει να προχωρήσει τη ζωή του.

«Τα αποδεικτικά στοιχεία ότι αναζητάς την ανεξαρτησία σου φέτος είναι μια σειρά από εκλείψεις που συμβαίνουν στο ζώδιο σου και στον τομέα των σχέσεων, σε όλη τη διάρκεια του χρόνου και μέχρι τα μέσα του 2020», γράφει το Cafe Astrology. «Οι εκλείψεις στον τομέα των σχέσεων σου μαζί με τους μεγάλους παίκτες Κρόνο και Πλούτωνα σε αυτή την περιοχή του αστρολογικού χάρτη σου, σημαίνουν ότι θα μάθεις πολλά για το τι θέλεις στη ζωή σου. Αυτή μπορεί να είναι μια περίοδος δημιουργίας ή διακοπής για πολλές σχέσεις του Καρκίνου!».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Την Aπέρριψαν Aπό τo GNTM Γιατi «Δεν Hταν Aρκετά Όμoρφη»: Σήμερα, θα το Μετάvιωναν Όλoι τους

Σκορπιός

Όπως ο Καρκίνος έτσι και ο Σκορπιός, αυτό το καλοκαίρι πρόκειται να επιχειρήσει μια ενδοσκόπηση για να κάνει κάποια σοβαρή αυτοανακάλυψη. Ενώ η τάση του Σκορπιού είναι συνήθως το κυνήγι για το ταίρι, για τους επόμενους μήνες αυτό το ζώδιο θα είναι πολύ απασχολημένο, λαμβάνοντας υπόψη τη μεγαλύτερη εικόνα, για να ασχοληθεί με οποιαδήποτε πραγματική αποπλάνηση. Όπως εξηγεί το Cafe Astrology η συμπεριφορά αυτή ωθείται από την επιρροή του Ποσειδώνα.

«Ο Ποσειδώνας κατοικοεδρεύει για καιρό στον αισθηματικό τομέα , τείνοντας να φέρει μια υπερβατική ποιότητα στις περιστασιακές σχέσεις, αλλά μπορεί η επιρροή του να είναι συγκεχυμένη κατά περιόδους». Γι ‘αυτό τώρα είναι ο τέλειος χρόνος για να γίνει κάποια σοβαρή αναζήτηση αδελφής ψυχής πριν σταθεροποιηθεί ξανά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ο Kώστας Λεφάκης Μας Πρoειδoπoιεi: Το «Υπόλoιπο» Αύγoυστου Φέρvει Xρήμα & Έpwτες σε 5 Ζώδια

Τοξότης

Για τον συνήθως αισιόδοξο και ενθουσιώδη Τοξότη, αυτό το καλοκαίρι θα είναι λίγο περίεργο. Με τον Δία ανάδρομο όλο το καλοκαίρι, ο Τοξότης πρόκειται να βιώσει μια άγνωστη αίσθηση ανησυχίας, η οποία μπορεί να οδηγήσει στη διάλυση της σχέσης του και στην αναζήτηση της επιστροφής στον εαυτό του για να βρει την ισορροπία του. Αλλά όπως γράφει το Cafe Astrology, αυτό δεν είναι απαραίτητα δυσάρεστο νέο: «Αυτό μπορεί να φανεί σαν μια αναγέννηση!» Τώρα είναι η στιγμή να επικεντρωθεί στο να πάρει λίγο περισσότερο χρόνο με τον εαυτό του και να αγκαλιάσει το ελεύθερο πνεύμα του. Ο χειμώνας θα έρθει αρκετά σύντομα και μαζί του μια άλλη ευκαιρία να ξεκινήσει μια νέα σχέση ή να επανασυνδεθεί με μια παλιά.

Ενώ οι χωρισμοί μπορεί να είναι σκληροί, είναι πάντα καλό να θυμάσαι ότι κάθε τέλος είναι μια νέα αρχή και ποτέ δεν πονάει όταν αυτή η νέα αρχή συμβαίνει το καλοκαίρι το οποίο μπορείς να εκμεταλλευτείς στο μέγιστο….πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...