Άρση Lοckdown: «Κλεiδωσαν» Οι Ημερομηviες! Αvοίγoυν Πpώτα Τα Kαταστήματα Και Mετά Σχoλεiα

0
1859

Άρση Lοckdown: «Κλεiδωσαν» Οι Ημερομηviες! Αvοίγoυν Πpώτα Τα Kαταστήματα Και Mετά Σχoλεiα

Τα τρία κριτήρια για να γίνουν τα επόμενα βήματα.

Άρση lockdown- Με τις ΜΕΘ, ειδικά στην Αττική, να είναι σε «ασφυξία» και την αύξηση των κρουσμάτων, μετά και τις ανακοινώσεις του ΕΟΔΥ το Σάββατο (27/02), οι Αρχές και οι επιστήμονες είναι δύσκολο να μιλούν…

Τα τρία κριτήρια για να γίνουν τα επόμενα βήματα.

Η καταλυτική ημερομηνία σύμφωνα με τα δεδομένα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Epwτικές Προβλέψεις Tης Κυριακής! Παλιά Εpwτικά Πάθη «Ζωvτανεύουν» Πάλι Για 4 Ζώδια

Με τις ΜΕΘ, ειδικά στην Αττική, να είναι σε «ασφυξία» και την αύξηση των κρουσμάτων, μετά και τις ανακοινώσεις του ΕΟΔΥ το Σάββατο (27/02), οι Αρχές και οι επιστήμονες είναι δύσκολο να μιλούν για άμεση άρση των μέτρων.

Oπότε, περιμένουν να έχουν αποτέλεσμα οι περιορισμοί, ειδικά στην περιφερειακή ενότητα με τους περισσότερους κατοίκους, ώστε να συνεχιστεί η κουβέντα και για άνοιγμα του λιανεμπορίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Άpχισαν Τα Όργαvα: Eτσι «Τιμώpησαν» Τον Λιγvάδη Στις Φυλακές Τρiπoλης! Φωτo

Οι ειδικοί βλέπουν αυτή τη στιγμή πρώτα άνοιγμα για το λιανικό εμπόριο και μετά για

τα σχολεία, ενώ με τα μέχρι τώρα δεδομένα, καταλυτική ημερομηνία είναι η 16η Μαρτίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ο Kώστας Λεφάκης ΜΑΣ Πρoειδoποιεi: O Mάρτιος Φέρvει «Eξελiξεις» Σε Έpwτα-Xρήμα Για 5 Ζώδια

Συγκεκριμένα, στα μέσα Μαρτίου «βλέπουν» στην κυβέρνηση το άνοιγμα της αγοράς, αν και οι επόμενες μέρες θεωρούνται ιδιαίτερα καθοριστικές για το τι μέλλει γενέσθαι με το lockdown. Όλα θα εξαρτηθούν από τα επιδημιολογικά δεδομένα και σε τι κατάσταση θα βρίσκονται τα νοσοκομεία.

Στόχος της κυβέρνησης, σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Mega», είναι η αρχή να γίνει με το άνοιγμα του λιανεμπορίου στις 16 Μαρτίου. Αυτές είναι τουλάχιστον οι τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από το κυβερνητικό επιτελείο μετά την παράταση του lockdown στην Αττική.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή τη φορά οι ειδικοί προσανατολίζονται στην επιλογή να δοθεί προτεραιότητα στο λιανικό εμπόριο έναντι των σχολείων, που θα ακολουθήσουν όταν τα κρούσματα μειωθούν ακόμη περισσότερο. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η εστίαση πάλι θα ανεβάσει ρολά στις 15 Απριλίου…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Nέα Παvσέληνος Φεβρουαρiου ΜΑΣ Φέpνει Ανατρoπές: Γυρiζει Ο «Tρoχός» Σε Έpwτα-Xρήμα Γι’ Aυτά Τα 3 Ζώδια

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το ρεπορτάζ του Mega:

Τα τρία κριτήρια για να γίνουν τα επόμενα βήματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Το Παρελθόv «Αvατρέπει» Δυvαμικά Το Παρώv Σε 5 Ζώδια: Η Aφρoδίτη Στoυς Iχθεiς MAΣ ‘Φέρvει’ Aλλαγές

Για να επανεκκινήσει η οικονομία, να επιτραπούν οι μετακινήσεις εκτός νομού και να μπουν όλα σε μια μερική κανονικότητα, θα πρέπει να υπάρχουν και συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Τα κριτήρια, τα οποία θα εξετάσουν οι ειδικοί για να λάβουν τις κρίσιμες αποφάσεις για την παράταση του lockdown που θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα πάρει παράταση ακόμη μιας εβδομάδας είναι τα εξής:

Θα πρέπει να έχουν μειωθεί τα κρούσματα κορονοϊού.
Θα πρέπει να έχουν μειωθεί οι διασωληνωμένοι και οι νοσηλείες.
Θα πρέπει να παραμένουν σε σταθερά επίπεδα οι μεταλλάξεις.
Σημειώνεται ότι μέσα σε μία περίπου εβδομάδα – και συγκεκριμένα από τη Δευτέρα 22 έως και την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου – σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, σε ολόκληρη τη χώρα, καταγράφηκαν 8.514 κρούσματα και στον αριθμό αυτόν προστέθηκαν και τα 1.630 κρούσματα που εντοπίστηκαν το Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου…πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...