Κoρωvοϊός- Μόλις Ανακοιvώθηκε: Kακά «Μαvτάτα» Για 5000 Αvεμβολίαστους

0
3728

Κoρωvοϊός- Μόλις Ανακοιvώθηκε: Kακά «Μαvτάτα» Για 5000 Αvεμβολίαστους

To χειρότερο σενάριο στο προσκήνιο.

Μόλις Ανακοινώθηκε- Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, το υπουργείο εξετάζει το ενδεχόμενο να θεσμοθετηθεί ως υποχρεωτικός ο εμβολιασμός έναντι του κορονοϊού στον κλάδο, όταν και λήξει η ισχύς του υπάρχοντος νόμου…

To χειρότερο σενάριο στο προσκήνιο.

Το υπουργείο, ετοιμάζει σχέδιο αποπομπής των ανεμβολίαστων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Λέvε «Avτίο» Στην Μοvαξιά Aυτά Tα 5 Ζώδια! Το Εξάγωvο Eρμή-Χείρωvα Φέρvει Ξαφvικές Επαvασυνδέσεις

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, το υπουργείο εξετάζει το ενδεχόμενο να θεσμοθετηθεί ως υποχρεωτικός ο εμβολιασμός έναντι του κορονοϊού στον κλάδο, όταν και λήξει η ισχύς του υπάρχοντος νόμου.

Το υπουργείο Υγείας φέρεται να σχεδιάζει την απόλυση των ανεμβολίαστων υγειονομικών που θα βρίσκονται σε αναστολή μέχρι τις 31 Μαρτίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Αvακοινώνονται Tην Τρίτη: Τα 2 NEΑ Mέτρα, Mετά Tο «Tρομακτικό» Nούμερο Θετικoτητας Στα Tεστ

Περίπου 5.000 υγειονομικοί παραμένουν σε αναστολή εξαιτίας της άρνησής τους

να εμβολιαστούν. Αυτό περίπου 1.500 από τους 6.500 που βγήκαν σε αναστολή επέστρεψαν στις θέσεις τους αφού πρώτα νόσησαν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Aυτά Είvαι Τα Ζώδια Που «Διαισθάvοvται» Τα Aσχημα Nέα ΠOΛΥ Πριv Συμβoύv

Το υπουργείο Υγείας, ετοιμάζει σχέδιο αποπομπής των ανεμβολίαστων υγειονομικών. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, το υπουργείο εξετάζει το ενδεχόμενο να θεσμοθετηθεί ως υποχρεωτικός ο εμβολιασμός έναντι του κορονοϊού στον κλάδο και μετά τις 31 Μαρτίου, όταν και λήγει η ισχύς του υπάρχοντος νόμου, οι συμβάσεις όσων δεν έχουν εμβολιαστεί να καταγγελθούν.

Αυτό βέβαια θα περιλαμβάνει και τους 1.500 που σήμερα

βρίσκονται στις θέσεις τους εξαιτίας του γεγονότος πως νόσησαν.

Σύμφωνα με το ρεπορταζ του ΣΚΑΪ, μεταξύ των υπουργών Εσωτερικών, Μάκη Βορίδη και Υγείας, Θάνου Πλεύρη, έχει ήδη συζητηθεί η άμεση προκήρυξη των θέσεων με βάση τον κανόνα 1 προς 1.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Άση Μπήλιου MAΣ Πρoειδοποιεί Για Ιαvουάριο: Kαρμικές «Συvαντήσεις» & Ξαφvικές Eπαvασυνδέσεις Για 5 Ζώδια

Δηλαδή μια πρόσληψη για κάθε αποχώρηση. Παράλληλα στην ίδια συζήτηση φαίνεται να μπήκε και η μετατροπή των συμβάσεων από τρίμηνες σε οκτάμηνες…

Δείτε το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ στο παρακάτω βίντεο:
Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...