Aπόψε η Πανσέληvος Τoυ Χιοvιού: Τα 4 Tυχερά Ζώδια Πoυ θα Δoυν «Kάθετες» Aλλαγές Στη Zωή τoυς

0
758

Aπόψε η Πανσέληvος Τoυ Χιοvιού: Τα 4 Tυχερά Ζώδια Πoυ θα Δoυν «Kάθετες» Aλλαγές Στη Zωή τoυς

Για ποια τυχερά ζώδια “χτυπάει” τελικά το καμπανάκι;

Μεγαλύτερο και πιο φωτεινό από ό,τι συνήθως θα φαίνεται το φεγγάρι την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου, με την πανσέληνο να συμπίπτει σχεδόν – με τη διαφορά μίας ημέρας – με την κοντινότερη απόσταση της Σελήνης από…

Μεγαλύτερο και πιο φωτεινό από ό,τι συνήθως θα φαίνεται το φεγγάρι

την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου, με την πανσέληνο να συμπίπτει σχεδόν – με τη διαφορά μίας ημέρας – με την κοντινότερη απόσταση της Σελήνης από τη Γη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> «Xάvεται» Mπρoστά της η Tατιάvα: Δεiτε Για Πρώτη Φoρά Την Kαλλοvή Aδελφή Τoυ Ευαγγελάτου

Πρόκειται για την πρώτη υπερπανσέληνο του έτους, αλλά όχι την τελευταία, καθώς φέτος θα υπάρξουν ακόμη τρεις.

Ζώδια πανσέληνος χιονιού 2020: Το γέμισμα της σελήνης πραγματοποιείται

απόψε στον άξονα Υδροχόου-Λέοντα και φέρνει ενέργεια, θάρρος και πάθος.

H πανσέληνος του Φεβρουαρίου 2020 ή αλλιώς η πανσέληνος του χιονιού η οποία πραγματοποιείται απόψε στον άξονα Υδροχόου-Λέοντα φέρνει ενέργεια, θάρρος και πάθος. Δίνει τη δύναμη και την πρωτοβουλία να κυνηγήσεις τις επιθυμίες σου και να πάρεις αυτό που θέλεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Σoβαρό Aτύχημα Για Γvωστή Ελληvίδα Ηθoποιό! Οι Πρώτες Εικόvες Από το νoσοκομεiο

Αλλά προειδοποιεί επίσης να μην αφήσεις τα συναισθήματά σου να ξεφύγουν από τον έλεγχο. Ευτυχώς, αυτό το φεγγάρι σε βοηθά επίσης να κοιτάξεις προσεκτικά μια κατάσταση πριν προχωρήσεις σε αυτήν.

Tι φέρνει στα 4 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο: 

Ταύρος

Η Πανσέληνος θα σε επηρεάσει αρκετά, με εξελίξεις στην οικογένεια και το σπίτι σου.

Είναι, ωστόσο, η κατάλληλη στιγμή να γίνουν κάποιες αλλαγές, να τελειώσεις με κάποια ζητήματα που επαναλαμβάνονται και να απελευθερωθείς από ευθύνες που δε σου αναλογούν, ακόμα κι αν χρειαστεί να κοντραριστείς.

Επαγγελματικά θα υπάρξουν φαινόμενα που θα σε βγάλουν από τα ρούχα σου, κι ίσως είναι καιρός να δεις μήπως είναι πιο σωστό να αφήσεις τις εξελίξεις να πάρουν το δρόμο τους κι όπου βγουν. Σκέψεις αυτονόμησής σου επίσης πιθανές, και θα σου παρέχουν μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Nέος Έpwτας Για την Αθηνά Xρυσαvτίδoυ: Ξεπέρασε Tον Δώρo Με Γvωστό Παiκτη Τoυ Ροwer0fLονe! Φωτo

Λέων

Η πανσέληνος γίνεται στο ζώδιό σου κι είναι η ευκαιρία σου να μεγαλουργήσεις.

Tραβάς τα βλέμματα πάνω σου σαν μαγνήτης και γίνεσαι το επίκεντρο ,πράγμα που απολαμβάνεις όσο τίποτα. Η ανάγκη σου να αποδείξεις την αξία σου, κάτω από μάλλον δύσκολες συνθήκες και προκλήσεις τόσο στον προσωπικό τομέα, όσο και σε αυτόν των ευρύτερων σχέσεών σου, θα είναι μεγάλη.

Σε αρκετές περιπτώσεις, όμως, θα χρειαστεί να βάλεις στην άκρη το εγώ σου και να δώσεις προτεραιότητα στις ανάγκες των ανθρώπων σου ή σε μια συνεργασία που πρέπει να κρατηθεί. Αν είσαι μόνος, ένα πρόσωπο που θα εμφανιστεί, θα παίξει καταλυτικό ρόλο στη ζωή σου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Έφτασε Επιτέλoυς η Σειpά τους!! Τα 3 Ζώδια Πoυ Θα Έχoυν Aλλαγές “Φωτιά” Mέσα Στο 2020

Σκορπιός

Με την Πανσέληνο στο δέκατο οίκο σου, της καριέρας, έχεις τη δυνατότητα

να προβληθείς και να αναγνωριστείς για ένα έργο σου και να βρεθείς στο προσκήνιο. Φρόντισε όμως να κινηθείς με διπλωματία για να έχεις θετικά αποτελέσματα. Απόφυγε τις αντιπαραθέσεις με άτομα σε θέση εξουσίας και προσπάθησε να μην είσαι αλαζόνας και εγωιστής στην προσπάθειά σου να ξεχωρίσεις.

Φέρε σε ισορροπία τα επαγγελματικά με την προσωπική σου ζωή, την οποία δεν πρέπει να παραμελήσεις τώρα, γιατί θα έρθουν προστριβές. Ίσως σκέφτεσαι μια αλλαγή κατοικίας ή να έχεις εξελίξεις σχετικά με ένα ακίνητο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Δεν Kρύβεται Πλέoν η Ηλιάvα Παπαγεωργiου: Η Πρώτη Εμφάvιση Mε Φoυσκωμέvη κοιλiτσα

Υδροχόος

Με την Πανσέληνο στον 7ο οίκο σου, των σχέσεων και των συνεργασιών,

παίρνεις χαρά και ικανοποίηση από το σύντροφό σου και τους συνεργάτες σου, εφόσον προηγουμένως έχεις προσπαθήσει για όλα αυτά. Ενισχύεις τους συναισθηματικούς δεσμούς και το πάθος στη σχέση σου, και δεν αποκλείεται μάλιστα να την επισημοποιήσεις. Αν ωστόσο οι σχέσεις σου δεν σε ικανοποιούν ίσως θελήσεις να απελευθερωθείς από αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> ‘Xαμoς’ Mε το Σχόλιο της Γερμαvού, Για τις Πλαστικές της Μεvεγάκη! Άφωvη η Ελέvη

Αν είσαι μόνος ή μόνη ίσως ξεκινήσει ένα νέο πάθος με κάποιο άτομο που επιθυμούσες εδώ και καιρό. Νέες επαγγελματικές συνεργασίες, άνοδος στην καριέρα και αναγνώριση της δουλειάς σου είναι επίσης μερικά από τα πιθανά σενάρια. Ωστόσο, δε θα αποφύγεις υπερβολές αλλά και εγωιστικές συμπεριφορές, που το πιο πιθανό είναι δημιουργήσουν εντάσεις, αλλά θα σου είναι αδύνατο να αποστασιοποιηθείς και να δεις τα πράγματα καθαρά….

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...