Aπόψε Πανσέληvος των Λύκων: Τα 6 Tυχερά Ζώδια Πoυ θα Έχoυν «Kάθετες» Aλλαγές Στη Zωή τους

0
1214

Aπόψε Πανσέληvος των Λύκων: Τα 6 Tυχερά Ζώδια Πoυ θα Έχoυν «Kάθετες» Aλλαγές Στη Zωή τους

Για ποια τυχερά ζώδια “χτυπάει” τελικά το καμπανάκι;

Η ζωή κρύβει εκπλήξεις, και οι πανσέληνοι είναι η απόδειξη. Κάποια ζώδια να ετοιμάζονται να δουν συνταρακτικές αλλαγές στη ζωή τους, με την αποψινή πανσέληνο. Τι φέρνει και σε ποιους, η πρώτη Πανσέληνος της χρονιάς που….

Η ζωή κρύβει εκπλήξεις, και οι πανσέληνοι είναι η απόδειξη. Κάποια ζώδια

να ετοιμάζονται να δουν συνταρακτικές αλλαγές στη ζωή τους, με την αποψινή πανσέληνο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Φέτoς Θα Έχoυν την Πιο «Γκαvτέμικη» Χροvιά: Τα 3 Πιο Aτυχα Ζώδια Του Zωδιακού Για το 2020

Τι φέρνει η πρώτη Πανσέληνος της χρονιάς που συνδυάζεται με Σεληνιακή Έκλειψη?

Η πρώτη Πανσέληνος, γνωστή στις ΗΠΑ ως Πανσέληνος του Λύκου, και ταυτόχρονα Σεληνιακή Έκλειψη παρασκιάς για το 2020, αλλά και τη δεκαετία, γίνεται την Παρασκευή 10/1, στις 21:21 ώρα Ελλάδας, στις 20° του Καρκίνου, θα είναι ορατή από τη χώρα μας, κι επηρεάζει αρκετούς τύπους του ζωδιακού κύκλου.

Πρόκειται για μια Σεληνιακή Έκλειψη η οποία μας δείχνει ότι η μεγάλη ώρα είναι τώρα καλώντας μας να κλείσουμε οριστικά κύκλους καταστάσεων που μπορεί να επηρεάζουν την οικογενειακή, την προσωπική και την επαγγελματική μας ζωή, και πλέον δεν μας εξυπηρετούν, κάτι που όμως δεν θα γίνει εύκολα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Aρχισαν Βροχές Στην Πυρoπληκτη Αυστραλiα

Θεϊκή Παpέμβαση: Η Eυτυχία «Αποτυπωμέvη» σε Εικόvες

Κι αυτό επειδή πολλές φορές συνηθίζουμε να αφηνόμαστε στο γνώριμο και σε αυτό

που ξέρουμε και μας βολεύει, που όμως συχνά δεν είναι αυτό που μας οδηγεί στο να προοδεύσουμε σαν προσωπικότητες.

Έτσι ή αλλιώς η συμμετοχή του Πλούτωνα και του Κρόνου είναι ισχυρή, κάποιες ενέργειες ή αποφάσεις αποτελούν μονόδρομο, ενώ δεν θα λείψουν δυσάρεστα γεγονότα που θα σφραγίσουν ζωές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Τα Εiπε ‘Xύμα’ η Καινούργιου Στην Mέγκι Ντρiο: «Δεν Είvαι Σωστή. Έτσι Δεν θα Πάει Πουθεvά»

Ας δούμε την επιρροή στα ζώδια

Ιδιαίτερη θα είναι η επιρροή για τα τέσσερα ζώδια του Παρορμητικού σταυρού,

και ειδικά τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους, που ανήκουν στο τέλος του β’ και αρχές του γ’ δεκαημέρου, οι οποίοι θα θέσουν επί τάπητος οικογενειακά ζητήματα αλλά και συνεργασίες κλείνοντας κύκλους, που φαίνεται πως ολοκληρώθηκαν κι αφήνοντας πίσω τους ότι τους κρατάει εγκλωβισμένους στο παρελθόν, ώστε να προχωρήσουν προς τα μπροστά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Θα «Kάψει» Kαρδιές η Αφροδiτη Στoυς Iχθύς: Kαρμικές Συvαντήσεις & Nέοι Έpwτες Για 5 Ζώδια

Οικονομικά και εpwτικά ζητήματα θα ταλαιπωρήσουν Ιχθύες, Παρθένους, Διδύμους και Τοξότες που έχουν γεννηθεί πάνω κάτω στις 20 μοίρες του ζωδίου τους.

Επίσης, ισχυρή θα είναι η επίδραση σε όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στις συγκεκριμένες μοίρες και στον άξονα Αιγόκερου-Καρκίνου.

Αξιοποιήστε τις ευνοϊκές σημερινές όψεις

Βοηθητικά στις εξελίξεις της Παρασκευής λειτουργεί σήμερα η Σελήνη που βρίσκεται στους Διδύμους καθώς και η θετική όψη που σχηματίζει ο Ερμής στον Αιγόκερo με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, ευνοώντας κυρίως τα ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς και ωθώντας μας να επικοινωνήσουμε με κοντινά μας άτομα ώστε να επιλύσουμε τυχόν προβληματικές καταστάσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Πήρε Την Eκδiκησή της: Η Aπiστευτη Μεταμόρφωση της Ελευθερiας Πoυ Έκoψαν 2 Φoρές στο GΝΤΜ

Αιγόκεροι και Ιχθύες έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε ένα όνειρό σας. Πιστέψτε το ακολουθήστε το ένστικτό σας και δεν θα χάσετε!

Κριοί, Δίδυμοι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Ζυγοί και Τοξότες, μόνο με ευχές, δε θα λυθούν

προβλήματα στο σπίτι ή τη δουλειά σας, απαιτούνται αποφάσεις που αν τις λάβετε, ακόμη κι αν κακοκαρδίσετε κάποιον δικό σας, θα σας αποζημιώσουν μεσοπρόθεσμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Έγκυος η Αλεξάvδρα Oύστα: Πoζάρει Πρώτη Φoρά με Φουσκωμέvη Kοιλiτσα

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι μπορεί να μην πιστεύετε στα… θαύματα, αλλά κάποιες φορές ειδικά αν έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας κι επιμείνετε στις προσπάθειές σας, όλα γίνονται…πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...