Παvικός Στις Φυλακές- Σε Κατάσταση Σ0Κ η Πισπιρίγκου! Eπιβεβαιώθηκε ο Χειρότερος Φόβος Της

0
2271

Παvικός Στις Φυλακές- Σε Κατάσταση Σ0Κ η Πισπιρίγκου! Eπιβεβαιώθηκε ο Χειρότερος Φόβος Της

Δεν το απέφυγε η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η τακτική που θα ακολουθήσει η Ρούλα Πισπιρίγκου, είναι η άρνηση και ότι δεν έχει οποιαδήποτε σχέση με τους θανάτους των παιδιών της. Η ίδια θα αμφισβητήσει το πόρισμα των Καρακούκη-Καλόγρια…

Δεν το απέφυγε η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ζήτησε προθεσμία για να καταθέσει η 33χρονη.

Η τακτική που θα ακολουθήσει η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι η άρνηση και ότι δεν έχει οποιαδήποτε σχέση με τους θανάτους των παιδιών της. Η ίδια θα αμφισβητήσει το πόρισμα των Καρακούκη-Καλόγρια διορίζοντας τεχνικό σύμβουλο.

Τρέχουν οι εξελίξεις στην υπόθεση με τα νεκρά παιδιά από την Πάτρα. «Εύχομαι να μην μου φορτώσουν και αυτούς τους θανάτους» είχε πει η Ρούλα Πισπιρίγκου…

Στο κελί της στον Κορυδαλλό το Ανθρωποκτονιών

Ζήτησε προθεσμία για να καταθέσει η 33χρονη

Στο κελί της Ρούλας Πισπιρίγκου στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, βρέθηκαν το πρωί της Πέμπτης δυο αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών, οι οποίοι της παρέδωσαν την κλήτευση για ανωμοτί κατάθεση.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου με τη σειρά της ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί με υπόμνημα ως η μοναδική ύποπτη για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της, της 3,5 ετών Μαλένας και της 6 μηνών Ίριδας.

Η μητέρα των νεκρών παιδιών στην Πάτρα, που είναι προφυλακισμένη για τον θάνατο

της 9χρονης Τζωρτζίνας, είναι αυτή τη στιγμή η μοναδική ύποπτη και για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας λόγω του ιατροδικαστικού πορίσματος, που έδειξε ότι οι απώλειες και των άλλων δύο παιδιών οφείλονται σε εξωγενείς παράγοντες και όχι σε παθολογικά αίτια.

Η τακτική που θα ακολουθήσει η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι η άρνηση και ότι δεν έχει οποιαδήποτε σχέση με τους θανάτους των παιδιών της. Η ίδια θα αμφισβητήσει το πόρισμα των Καρακούκη – Καλόγρια διορίζοντας τεχνικό σύμβουλο.

Θυμίζουμε ότι την Τετάρτη οι εισαγγελείς που εποπτεύουν την προκαταρκτική έρευνα, αφού αποτίμησαν το υλικό της δικογραφίας που σχηματίστηκε, ζήτησαν από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας να λάβουν ανωμοτί εξηγήσεις από την Ρούλα Πισπιρίγκου με την ιδιότητα της ύποπτης τέλεσης αξιοποίνων πράξεων.

Νωρίτερα το πρωί της Πέμπτης, ο συνήγορος υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου, Οθωνας Παπαδόπουλος, είπε ότι «σήμερα θα γίνει η λήψη αντιγράφων του φακέλου για να έχουμε ιδία αντίληψη για το τι ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα από όσα ακούγονται τον τελευταίο καιρό. Θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις, αφού μελετήσουμε τι αποδεικτικό υλικό έχει συγκεντρωθεί για την υπόθεση. Σαφέστατα θα ζητήσουμε προθεσμία. Θα ετοιμάσουμε υπόμνημα που θα καταθέσουμε και θα είμαστε στην διάθεση των Αρχών για διευκρινίσεις και απαντήσεις, εάν χρειαστεί»… πηγη

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.