Βάσω Λασκαpάκη: Η Πρώτη της «Δημoσια» Δήλωση Για Τηv Δεύτερη Eγκυμoσύvη της

0
1579

Βάσω Λασκαpάκη: Η Πρώτη της «Δημoσια» Δήλωση Για Τηv Δεύτερη Eγκυμoσύvη της

Η Βάσω Λασκαράκη το δήλωσε δημοσίως.

Στο πλατό γνωστής εκπομπής, υποδέχτηκαν την Βάσω Λασκαράκη, η οποία μίλησε για την νέα δραματική σειρά του ALPHA «Έpwτας μετά…», τον μυστικό της γάμο με τον Λευτέρη Σουλτάτο, ενώ απάντησε στο ενδεχόμενο να γίνει…

Η ηθοποιός έκανε μια δημόσια αποκάλυψη λέγοντας

πως θα ήθελε ένα παιδί με τον σύζυγό της Λευτέρη Σουλτάτο!

Η Ναταλία Γερμανού και ο Κώστας Τσουρός υποδέχτηκαν στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» την Βάσω Λασκαράκη.

Εκεί, μίλησε για την νέα δραματική σειρά του ALPHA «Έpwτας μετά…», τον μυστικό της γάμο με τον Λευτέρη Σουλτάτο, ενώ απάντησε στο ενδεχόμενο να γίνει για δεύτερη φορά μαμά!

Απαντά στο ενδεχόμενο να γίνει για δεύτερη φορά μαμά

Συγκεκριμένα, από την αρχή της εκπομπής, η Ναταλία Γερμανού ζήτησε από τους τηλεθεατές να γράψουν στο Twitter ό,τι θέλουν να ρωτήσουν την προσκεκλημένη τους και εκείνη να απαντήσει.

Όπως και έγινε. Μία ερώτηση, λοιπόν, ήταν αν μαζί με τον σύζυγο της Λευτέρη Σουλτάτο έχουν σκεφτεί να κάνουν παιδί και πώς θα το εξηγήσουν στην 6χρονη κόρη της, Εύα.

«Δεν είναι κάτι που δεν το σκέφτομαι. Φυσικά και το σκέφτομαι. Ήθελα να κάνω ένα ακόμα παιδί και είναι κάτι που το συζητάμε ήδη. Και η Εύα θα ήθελε ένα αδερφάκι και με τον Λευτέρη το συζητάμε.

Φυσικά, δεν μπορώ να το προσεγγίσω μόνη μου, αλλά θα το προσεγγίσω με το παιδί και με τον Λευτέρη. Είμαστε μια οικογένεια και πρέπει να τα συζητάμε όλα» εξομολογήθηκε η 39χρονη ηθοποιός…

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...