Απoκάλυψη ‘Φωτιά’: «Στο Σπiτι της Λάσκαρη Yπήρχαν 360.000 Eυρώ. Τα Eφαγε Oλα η…»

0
466

Απoκάλυψη ‘Φωτιά’: «Στο Σπiτι της Λάσκαρη Yπήρχαν 360.000 Eυρώ. Τα Eφαγε Oλα η…»

Ποιες οι αποκαλύψεις για τα οικονομικά της Ζωής Λάσκαρη;

Ποια συνταρακτικά νέα βγαίνουν κάθε μέρα για τη Ζωή Λάσκαρη; Στη μέση και η βίλα στο Πόρτο Ράφτη, που άφησε η Ζωή Λάσκαρη στις κόρες της και που έχει προκαλέσει ενδοοικογενειακή διαμάχη…

«Οι 360.000 που υπήρχαν στο σπίτι πού πήγαν; Τα έφαγε με την υπάρχουσα!

Τα έφαγε με την κυρία τάδε που βγαίνει μαζί της, φιλενάδα του τι είναι; Τα λεφτά αυτά ποιος τα πήρε»;

Από τη μία πλευρά ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και από την άλλη η Μάρθα Κουτουμάνου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Tρομάζει η Eικόνα της Απoστεωμένης Ξαvθούλας! Πoσα Κιλά Zυγiζει Πλέoν το Πρώηv Ρlus-Size Μoντέλο

Στην εκπομπή Ευτυχείτε -όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο- μίλησε για το θέμα ο ξάδερφος της Ζωής Λάσκαρη, Ανδρέας Κουρούκλης. Ο ίδιος χρησιμοποιεί πολύ σκληρές εκφράσεις…

«Η Ζωή Λάσκαρη ήταν ένας αρκετά ευχάριστος άνθρωπος με χιούμορ και με το χαμόγελο στο στόμα. Ήταν άνθρωπος που θα έβγαζε το βρακί για να στο δώσει, τόσο καλός άνθρωπος, γινόταν θυσία για τους πάντες και τα πάντα. Δεν είχε εγωισμούς.

Η Μάρθα Κουτουμάνου είναι σαν τη Ζωή γιατί η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου δεν είναι δοτική αλλά αρπακτική. Η Μάρθα έκλαιγε για τη μάνα της κι η άλλη πήγαινε και έπαιρνε τα πράγματα, μα είναι ντροπή. Εγώ δεν είχα ποτέ διαμάχη με τη Μαρία Ελένη, αλλά είναι μονοφαγάς, τα θέλει όλα δικά της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Εpwτικές Πρoβλέψεις της Παρασκευής!! Μοιραiα Συvάντηση με Παλιo ‘Εpwτα Bάζει «Φωτιές» σε 4 Ζώδια

Τρίχες κατσαρές. Οι 360.000 που υπήρχαν στο σπίτι πού πήγαν; Τα έφαγε με την υπάρχουσα! Τα έφαγε με την κυρία τάδε που βγαίνει μαζί της, φιλενάδα του τι είναι; Τα λεφτά αυτά ποιος τα πήρε; Η Μαρία Ελένη και ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος γιατί η οικονομική του κατάσταση δεν είναι πολύ ανθηρή.

Υπήρχε πιθανότητα να πει η Ζωή Λάσκαρη ότι η Μάρθα Κουτουμάνου και η Ζένια Μπονάτσου θα μείνουν στο σπίτι της και θα έφερνε κάποιος αντίρρηση; Θα του έκοβε τη γλώσσα και τα πόδια. Εκεί σε αυτό το σπίτι υπήρχε μόνο η Ζωή. Ότι έλεγε εκείνη έπρεπε να γίνει.

Η Μάρθα είναι εκείνη που θέλει όσο το δυνατόν συντομότερα να πουληθεί το σπίτι στο Πόρτο Ράφτη για να ξεκαθαριστεί η διαμάχη και τα εξώδικα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Power 0f Lονe-‘Xαμός’: Το ‘Πε & το ΄Καvε ο Σαντρiας! Δημοσiευσε τις Συνoμιλίες του με την…

Η Μάρθα ζει με τη σύνταξη του Βλάσση, δεν έχει άλλους πόρους. Η Μάρθα είναι πρόβατο, ένα κορίτσι χωρίς πονηριά και χωρίς το συναίσθημα της συμφεροντολογίας.» είπε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Κουρούλης…πηγή

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα είπε ο Ανδρέας Κουρούκλης:

Απασφάλισε η Zένια Μπονάτσου για Μαρiα Ελέvη Λυκoυρέζου: «Η θεiα, Όταν Πέ8ανε η Γιαγιά μου…»

Απίστευτο ξέσπασμα από τη Ζένια Μπονάτσου για τη θεία της.

Η κόρη του Βλάσση Μπονάτσου και της Μάρθας Κουτουμάνου ξέσπασε εναντίον της θείας της Μαρίας Ελένης.

Μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου απάντησε για την κόντρα της μητέρας

της Μάρθας Κουτουμάνου με την αδερφή της Μαρία Ελένη και τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, η Ζένια Μπονάτσου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Bαγγέλης Γιακουμάκης: Συγκλoνίζει το Βiντεο-Ντοκουμέvτο που Πρoβλήθηκε στη δiκη

Η κόρη του Βλάσση Μπονάτσου και της Μάρθας Κουτουμάνου ξέσπασε εναντίον της θείας της Μαρίας Ελένης.

«Η θεία την πρώτη εβδομάδα μετά που πέθανε η γιαγιά μου, που ήταν μια πολύ σκληρή εβδομάδα, όχι απλά έμενε στο σπίτι με τον γκόμενό της, έφερνε και τους φίλους της, 15 άτομα και γελάγανε και πίνανε κοκτέιλ. Εκεί μετά να μου πει που φτύνει και που μεγάλωσε.

Και μετά από έναν μήνα περίπου λες και είχε γίνει ξενοδοχείο το σπίτι και κάθε βράδυ πάρτι και δεν ξέρω εγώ τι… μια μέρα λέει ο Λυκουρέζος:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> «Αvαπόφευκτα Eλαττωματικός…»: Το Μήvυμα της Σiσσυς Χρηστίδου που μας Aφησε Άφωνoυς

“Μάρθα θέλω να ανέβεις πάνω στο σαλόνι να μιλήσουμε. Και λέει η μάνα μου:

“Ναι, πολύ ευχαρίστως”. Και η μάνα μου κατάλαβε ότι μάλλον θα μιλάγανε για τα πράγματα και το τι θα γίνει με το σπίτι που και πάλι η μάνα μου θεωρούσε πως είναι πολύ νωρίς για μια τέτοια συζήτηση.

Στη συζήτηση αυτή ανακοίνωσαν στη μάνα μου ότι σε μια εβδομάδα θέλουν να φύγει από το σπίτι για να πουληθεί, ότι θέλουν να πουλήσουν όλα τα πράγματα της Λάσκαρη και κάποια λεφτά που είχε η γιαγιά μου στην άκρη σε κάτι ντουλάπια. Τα πήραν χωρίς να το ξέρει η μάνα μου. Μετά χωρίσανε κάποια λεφτά που υποτίθεται ότι υπήρχαν, αλλά ήταν περισσότερα από όσα έλεγαν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Kαθηλωτικό το Τέλoς του Τατουάζ: Οι Φωτo των Πρωταγωvιστών που «Πρόδωσαν» το Mεγάλο φιvάλε

Είπαν θα πάρει τόσα η κάθε μία. Αλλά πήγαν όλα στο γραφείο του Λυκουρέζου και εξαφανίστηκαν. Η μάνα μου δεν πήρε μία από αυτά τα χρήματα. Τα εξαφάνισε όλα η θεία μου. Ερχόταν με βαλίτσες και φορτηγά και τα φόρτωνε όλα» είπε, μεταξύ άλλων, η Ζένια Μπονάτσου…πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...