Απoκάλυψη «Φωτιά» Για Big Brother: Aυτός Είvαι ο Πρώην Σύvτροφος Της Χριστivας! (Pics)

0
3611

Απoκάλυψη «Φωτιά» Για Big Brother: Aυτός Είvαι ο Πρώην Σύvτροφος Της Χριστivας! (Pics)

Ποιος είναι τελικά ο πρώην σύντροφός της;

Η Χριστίνα μίλησε χθες για το προσωπικό βίντεο που έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου και φυσικά προκάλεσε σοκ στην παίκτρια πόκερ. Και φυσικά το βίντεο δεν είναι καινούργιο αλλά παλιό. Και στη συμπρωτεύουσα…

Ποιος είναι τελικά ο πρώην σύντροφός της;

Είναι ακριβώς, όπως τα περιέγραψε χθες βράδυ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Εpwτικές Πρoβλέψεις Toυ Σαββάτου: Συvάvτηση Με Παλιά Aγάπη «Aλλάζει» Δεδoμέvα Σε 4 Ζώδια

Η Χριστίνα μίλησε χθες για το προσωπικό βίντεο που έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου και φυσικά προκάλεσε σοκ στην παίκτρια πόκερ. (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ)

Και φυσικά το βίντεο δεν είναι καινούργιο αλλά παλιό, αφού στην συμπρωτεύουσα κυκλοφορούσε πολύ πριν η κοπέλα μπει στο ριάλιτι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Θέλει Να Κάvει Mαζi Τoυ 6 Παιδιά: Aυτός Είvαι Ο 50άpης Σύvτρoφος Της 28χροvης Αγpότισσας Τoυ Big Brother! (Pics)

Είναι ακριβώς όπως τα περιέγραψε η συμμετέχουσα του «Big Brother» στο χθεσινό live.

Με τον «φουσκωτό» τύπο, έζησε μια σχέση πάθους που απ’ ότι λένε κάποιες πηγές, κάποιες φορές κατέληξε και σε στιγμές βίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Nέα Σελήvη Σεπτεμβpiου Aύριο ΜΑΣ Φέpνει Ανατρoπές: Γυρiζει Ο «Tρoχός» Σε Εpwτα-Xpήμα Γι’ Aυτά Τα 3 Ζώδια

Μάλιστα, η ίδια είχε ήδη εξομολογηθεί, ότι στο παρελθόν υπήρξε σε μία τοξική σχέση και είχε δεχθεί ψυχολογική και σωματική βία. Έχοντας βιώσει δυσάρεστες καταστάσεις, συμβούλευε τα κορίτσια να μη δέχονται καμία μορφή κακοποίησης.

Σύμφωνα με το nassosblog, ο συγκεκριμένος τύπος είναι αναγνωρίσιμος στη Θεσσαλονίκη.

Είναι γυμναστής ενώ παλαιότερα έκανε και στp ιπτίζ σε νυχτερινό μαγαζί της Θεσσαλονίκης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Αφροδiτη Στον Λέovτα ΜΑΣ Φέρvει Aλλαγές: Το Παpελθόν «Αvατρέπει» Δυvαμικά Το Παpών Σε 5 Ζώδια

Επίσης οι φήμες τον θέλουν να έχει διασυνδέσεις στον κόσμο της νύχτας. Αυτό εννοούσε η Χριστίνα όταν είπε για δουλειές του συντρόφου της με τις οποίες δεν συμφωνούσε.

Το ζευγάρι έχει χωρίσει εδώ και δύο χρόνια τουλάχιστον και έχει διακόψει κάθε επαφή. Άλλωστε εκείνος κοιτά την καριέρα του μόνο στο χώρο του αθλητισμού, έχει ηρεμήσει πολύ, σύμφωνα με πληροφορίες και έχει σχέση με άλλη κοπέλα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Kώστας Λεφάκης Για Mετά Τον Άpη Στoν Kριό: Mεγάλο Το «Ξεκαθάpισμα» Σε Έpwτα-Χpήμα Για 5 Ζώδια

Τώρα πως διέρρευσε το συγκεκριμένο βίντεο στο διαδίκτυο τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή; Αυτό μπορεί να το απαντήσει με βεβαιότητα μόνο η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος…πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...