Απiστευτη «Αvατροπή» Με Την Συvτριβή του Boeing 737! Κι Όμως, ΔΕΝ Eπεσε Aπό Mηχανική Bλάβη

0
1104

Απiστευτη «Αvατροπή» Με Την Συvτριβή του Boeing 737! Κι Όμως, ΔΕΝ Eπεσε Aπό Mηχανική Bλάβη

Ποιοι το έριξαν; Δείτε βίντεο.

Μεγάλη ανατροπή με την συντριβή του Boeing 737 στο Ιράν αφού οι τελευταίες εξελίξεις δείχνουν πως δεν έπεσε από μηχανική βλάβη – Κάποιοι βιάστηκαν να πουν ότι το Boeing 737 – 800 των Ουκρανικών αερογραμμών που συνετρίβη…

Μεγάλη ανατροπή με την συντριβή του Boeing 737 στο Ιράν αφού

οι τελευταίες εξελίξεις δείχνουν πως δεν έπεσε από μηχανική βλάβη

Συγκεκριμένα βρέθηκαν τα δυο μαύρα κουτιά αλλά οι Ιρανοί αρνούνται να τα δώσουν στους Αμερικανούς. Καινούριο το αεροπλάνο! Είχε αγοραστεί από την Boeing το 2016! Θρήνος για τους 176 νεκρούς! Οι περισσότεροι ήταν Ιρανοί και Καναδοί!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Θλίψη Στο ‘Pυθμό 98,8’ – Νεκpός ο Aγγελος Κωνσταvτινίδης

Κάποιοι βιάστηκαν να πουν ότι το Boeing 737 – 800 των Ουκρανικών αερογραμμών που συνετρίβη στο Ιράν είχε μηχανική βλάβη. Αυτό δείχνουν οι αντιδράσεις τόσο από την Ουκρανία, όσο και από την ίδια την εταιρεία.

Παρά το γεγονός ότι η ουκρανική πρεσβεία είχε σπεύσει να τουιτάρει ότι υπήρχε πρόβλημα στον κινητήρα, αυτό αποσύρθηκε και τώρα αναφέρουν ότι δεν ξέρουν τα αίτια και πως τα αρχικά σχόλια ήταν ανεπίσημα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Hβη Αδάμου! Σαρώvει η Θαυματoυρyή Δiαιτά της: «Eτσι Aπεκτησα Πάλι ‘Κoιλιά Πλάκα’ Aμέσως Mετά τη Γέvνα»

Δείτε το βίντεο:

Aπό τους 176 συνολικά επιβαίνοντες– 167 επιβάτες και 9μελές πλήρωμα–82 ήταν Ιρανοί, 63 Καναδοί, 11 Ουκρανοί (οι 9 ήταν μέλη του πληρώματος), 10 Σουηδοί, 4 Αφγανοί, 3 Γερμανοί και 3 Βρετανοί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Zώδια Σήμερα!! Τι Λέvε τα Ζώδια για Σήμερα Τετάρτη 8/1/2020

Δείτε το βίντεο:

Βρήκαμε τα δυο μαύρα κουτιά αλλά δεν σας τα δίνουμε

Τα δύο μαύρα κουτιά του ουκρανικού αεροπλάνου που συνετρίβη σήμερα έξω από την πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, βρέθηκαν, όπως μετέδωσε η ιρανική κρατική τηλεόραση. Ένας Ιρανός αξιωματούχος δήλωσε ότι τα μαύρα κουτιά είναι κατεστραμμένα, αλλά θεωρείται ότι τα δεδομένα τους θα μπορούν μολαταύτα να ανακτηθούν, ενώ η Τεχεράνη ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να τα παραδώσει στους Αμερικανούς.

Το Boeing 737 της αεροπορικής εταιρείας Ukraine International Airlines (UIA) συνετρίβη σήμερα τα ξημερώματα σκοτώνοντας και τους 176 επιβαίνοντες λίγο μετά την απογείωσή του από το διεθνές αεροδρόμιο της Τεχεράνης Ιμάμης Χομεϊνί. Και πολλοί ανησυχούν για το τι ακριβώς συνέβη, καθώς η συντριβή έγινε ελάχιστες ώρες μετά την επίθεση ιρανικών πυραύλων εναντίον των αμερικανικών δυνάμεων στο Ιράκ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Aρχισαν Βροχές Στην Πυρoπληκτη Αυστραλiα

Θεϊκή Παpέμβαση: Η Eυτυχία «Αποτυπωμέvη» σε Εικόvες

Ο πρωθυπουργός της Ουκρανίας Αλέξι Χόντσαρουκ, ερωτηθείς αν το αεροσκάφος ενδέχεται να καταρρίφθηκε από πύραυλο, ζήτησε να μην γίνονται εικασίες αν δεν διακριβωθούν επισήμως τα αίτια του δυστυχήματος. Ανάλογη δήλωση έκανε νωρίτερα και ο πρόεδρος Ζελένσκι.

Ο πρωθυπουργός πρόσθεσε ακόμη ότι η Ουκρανία απαγόρευσε τις πτήσεις αεροπορικών εταιρειών της από τον εναέριο χώρο του Ιράν από τις 9 Ιανουαρίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Έγκυoς & η Έλενα Παπαρiζoυ!! Δεν Μπoρεi Πλέoν Nα «Kρύψει» Tην Φoυσκωμέvη Kοιλiτσα

Ο ουκρανός ΥΠΕΞ Βαντίμ Πριστάικο δήλωσε ότι επικοινώνησε με τον ιρανό ομόλογό του Μοχάμαντ Τζαβάντ Ζαρίφ: “Συμφωνήσαμε να συνεργαστούμε στενά σε περαιτέρω ενέργειες των ερευνητικών μας ομάδων για να διακριβώσουμε την αιτία του φρικτού αυτού αεροπορικού δυστυχήματος”, έγραψε στο Twitter….πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...