Απέραvτη Θλίψη: Νεκpός ο Νίκoς Kόρμπος

0
425

Απέραvτη Θλίψη: Νεκpός ο Νίκoς Kόρμπος

Τραγικό παιχνίδι της της μοίρας στον άτυχο Νίκο.

Θλίψη έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Αμαλιάδας και στην ευρύτερη περιοχή ο αιφνιδιαστικός 8άνατος του 51χρονου Νίκου Κόρμπου, του ανθρώπου που καθημερινά, επί σωρεία ετών, είχε εξυπηρετήσει χιλιάδες…

Θλίψη έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Αμαλιάδας και στην ευρύτερη περιοχή

ο αιφνιδιαστικός 8άνατος του 51χρονου Νίκου Κόρμπου, του ανθρώπου που καθημερινά, επί σωρεία ετών, είχε εξυπηρετήσει χιλιάδες συνανθρώπους μας από το πόστο του, στο γκισέ του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Mόλις Έγιvε Διπλός Σεισμός στην Αθήvα

Χθες το πρωί η είδηση του 8ανάτου του συγκλόνισε την Αμαλιάδα. Ο Νίκος Κόρμπος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός, όχι μόνο μεταξύ των συναδέλφων του στην Εθνική Τράπεζα, αλλά και γενικότερα στην τοπική κοινωνία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αντιμετώπιζε καρδιολογικό πρόβλημα και μέσα στο επόμενο δεκαήμερο αναμένονταν να κάνει κάποια επέμβαση. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, από ανακοπή έχει χάσει και τον πατέρα του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Απiστευτη Αποκάλυψη Παvαγίδη Για Χρυσαvτίδoυ: «Με την Aθηvά, Xωρiσαμε Ξαvά γιατi…»

Ο 51χρονος αισθάνθηκε αδιαθεσία και πήγε στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας για να ζητήσει

βοήθεια. Κατά την διάρκεια ωστόσο της εξέτασης έχασε τις αισθήσεις του και «έφυγε», σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις από ανακοπή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Λιάγκας: «Οφεiλω Εγώ, Να τη Δω Aυτήν στην Παραλiα?»! Σχόλια ‘Φωτιά’ Του Δημoσιογράφου Για Plus Size μοvτέλο

Οι γιατροί του Νοσοκομείου προσπάθησαν να τον επαναφέρουν αλλά δυστυχώς, χωρίς αποτέλεσμα.

Η Κηδεία του έγινε σήμερα Τετάρτη 2 Οκτωβρίου και ώρα 11:00 το πρωί, στον Ιερό Ναό του Αγ.Γεωργίου στην Αμαλιάδα….πηγή

Αvείπωτη Tραγωδία: Σκoτώθηκε σε Τροχαiο ο Γιώργος Tρίγκας

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως “χάθηκε” ο Γιώργος.

Τραγικό καρτέρι της μοίρας – Στο πένθος έχει βυθιστεί το χωριό του Δαμακινίου Δ.Ε. Ερινεού, με τον απροσδόκητο χαμό του πρώην προέδρου της Κοινότητας Γιώργου Σ. Τρίγκα, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα το….

Νεκρός στο φρικτό τροχαίο στην Ε.Ο Πατρών-Κορίνθου

Στο πένθος έχει βυθιστεί το χωριό του Δαμακινίου Δ.Ε. Ερινεού, με τον απροσδόκητο χαμό του πρώην προέδρου της Κοινότητας Γιώργου Σ. Τρίγκα, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα το απόγευμα της Δευτέρας στο ύψος του Ζευγολατιού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Παλιoί Έpwτες Φουvτώνουν Πάλι Για 6 Ζώδια!! Ο Eρμής Στoν Σκoρπιό Aπόψε Θα «Kάψει» Kαρδιές

Εξαιτίας του τροχαίου προκλήθηκε κυκλοφοριακό χάος στην εθνική οδό, με τους άντρες της τροχαίας να προσπαθούν να διευκολύνουν την κυκλοφορία.

Ο άτυχος Γιώργος Τρίγκας, είναι ο άνδρας που έχασε τη ζωή του με τραγικό τρόπο στην άσφαλτο το απόγευμα της Δευτέρας, στην Πατρών-Κορίνθου.

Ο Γιώργος Τρίγκας καταγόταν από το Δαμακίνι Ερινεού, ήταν 53 ετών, υπάλληλος του Δασαρχείου Πατρών και είχε διατελέσει επί σειρά ετών πρόεδρος του χωριού του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Αρvαούτογλου: Aλλάζει Kάθετα ο Kαιρός! Σφoδρή Κακoκαιρία τις Επόμεvες Ώρες στις Παρακάτω περιοχές

Το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο σκοτώθηκε ο άτυχος Γιώργος Τρίγκας, σημειώθηκε

το μεσημέρι της Δευτέρας, στο 92χλμ Κορίνθου- Πατρών, όταν δυο Ι.Χ συγκρούστηκαν σφοδρά, με αποτέλεσμα το ένα από τα δύο αυτοκίνητα να τυλιχτεί στις φλόγες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Κατερίvα Πεφτiτση: Συγκλοvίζει το Πρώτo της Μήvυμα Mετά την Aποχώρησή της από το GNTM 2

Η κηδεία του ολοκληρώθηκε πρίν απο λίγο στο Ιερό Ναό Γεννεσίου της Θεοτόκου στο Δαμακίνι Αχαΐας….πηγή

 

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...