Άpχισαν Τα Όργανα- Λέει «OXI» Ο Τσιόδpας! Eξέλιξη-Avατροπή Για Το Lockdown

0
1050

Άpχισαν Τα Όργανα- Λέει «OXI» Ο Τσιόδpας! Eξέλιξη-Avατροπή Για Το Lockdown

Απέναντι από την κυβέρνηση ο Τσιόδρας.

Άρχισαν Τα Όργανα- Η διαφωνία του σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα ήταν ηχηρή. Δεν αποκλείεται μάλιστα να υπάρξει ξαφνική ανατροπή με τις ανακοινώσεις που θα γίνουν από τους αρμόδιους υπουργούς…..

Απέναντι από την κυβέρνηση ο Τσιόδρας.

Ηχηρό «όχι» Τσιόδρα στην πρόταση της κυβέρνησης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Εpwτικές Προβλέψεις Tης Πέμπτης: Συvάvτηση Με Παλιά Aγάπη «Aλλάζει» To Παρόν Σε 4 Ζώδια

Ο επικεφαλής της επιτροπής ήταν αρνητικός στην πρόταση της κυβέρνησης. Η διαφωνία του μάλιστα, σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα ήταν ηχηρή.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να υπάρξει ξαφνική ανατροπή με τις ανακοινώσεις που θα γίνουν από τους αρμόδιους υπουργούς Βασίλη Κικίλια και Νίκη Κεραμέως το απόγευμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ελεύθερες Mετακιvήσεις Στις Γιοpτές: Aυτοί Θα Μποpούν Να Πάvε Στο Χωpιό Τους Το Πάσχα

Σύμφωνα με της απόφαση της επιτροπής των λοιμωξιολόγων,

στις 12 Απριλίου θα ανοίξουν τα λύκεια όλης της χώρας.

Ηχηρή διαφωνία από τον Σωτήρη Τσιόδρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Survivor- Εικόνες Ντpοπής Στην Xτεσιvή Aποχώρηση: «Έφυγε Mε Mαvούρα, Eριξε K@ντήλια, Eσπασε Σκαμπo» (Vid)

Ο επικεφαλής της επιτροπής ήταν αρνητικός στο άνοιγμα των σχολείων. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ieidiseis.gr η πρόταση του Τσιόδρα ήταν να μην ανοίξουν τα σχολεία στις περιοχές στο βαθύ κόκκινο, δηλαδή στη μισή Ελλάδα.

Μάλιστα ο ίδιος έχει εκφράσει προβληματισμούς για το εργαλείο των self tests και αν αυτό θα χρησιμοποιηθεί σωστά μέχρι την Κυριακή για να ανοίξουν τα σχολεία τη Δευτέρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ξεχάστε Την Aρση Lockdown: Τεράστια Avατροπή Με Mετακινήσεις Πάσχα, Σχoλεiα & Eστiαση

Η διαφωνία του σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα ήταν ηχηρή.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να υπάρξει ξαφνική ανατροπή με τις ανακοινώσεις που θα γίνουν από τους αρμόδιους υπουργούς Βασίλη Κικίλια και Νίκη Κεραμέως το απόγευμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> O Kώστας Λεφάκης ΜΑΣ Πρoειδοποιεi: Σαpωτικές «Aλλαγές» Σε Έpwτα-Xpήμα Γι’ Aυτά Τα 5 Ζώδια

Μάλιστα, αρκετοί ειδικοί εξέφρασαν τις αντιρρήσεις τους για το άνοιγμα όλων των τάξεων σε όλη τη χώρα με δικά τους επιχειρήματα. Νωρίτερα η υπουργός Παιδείας Νίκης Κεραμέως, στην διάρκεια της τοποθέτησης της εισηγήθηκε να ανοίξουν και οι τρεις βαθμίδες του Λυκείου και όχι μόνο η Γ’, όπως είχε αρχικά εξεταστεί σε όλη την Ελλάδα. Και αυτό γιατί οι καθηγητές δεν μπορούν να κάνουν τηλεκπαίδευση σε συνδυασμό με τη διαζώσης εκπαίδευση.

Η ηχηρή άρνηση Τσιόδρα πιθανό να φέρει σημαντικές εξελίξεις ως προς την επιτροπή. Δεν είναι λίγοι μάλιστα εκείνοι που σημειώνουν ότι η επιτροπή των ειδικών που δίνει προτάσεις για τα υφιστάμενα μέτρα έχει χάσει την αξιοπιστία της…πηγή 

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...