«Πάγωσαv Τα Xαμόγελα»: Η Εκτiμηση Τσιόδρα Για Το Tέλος Της Παvδημίας Που Αvατρέπει ΟΛA Όσα Περιμέvαμε

0
2958

«Πάγωσαv Τα Xαμόγελα»: Η Εκτiμηση Τσιόδρα Για Το Tέλος Της Παvδημίας Που Αvατρέπει ΟΛA Όσα Περιμέvαμε

Τόσο καιρό διαβάσαμε ένα σωρό ψέματα.

Τα είπε όλα η νέα μελέτη Τσιόδρα. Η νέα μελέτη και τα νούμερα που δύσκολα θα επιτευχθούν. Mία νέα επιδημιολογική μελέτη βάσει αιματολογικών εξετάσεων για όσους είχαν νοσήσει – είτε είχαν…

Τόσο καιρό διαβάσαμε ένα σωρό ψέματα.

Η νέα μελέτη και τα νούμερα που δύσκολα θα επιτευχθούν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ερwτικές Προβλέψεις Νέας Εβδομάδας: Ξαφvική Eπαvασύνδεση «ΣΠAEI» Kανόvες Σε 5 Ζώδια

Mία νέα επιδημιολογική μελέτη βάσει αιματολογικών εξετάσεων για όσους είχαν νοσήσει – είτε είχαν διαγνωστεί είτε όχι, που είχε ξεκινήσει αμέσως μετά το τέλος του πρώτου κύματος της πανδημίας συνυπογράφει ο καθηγητής Παθολογίας και σύμβουλος του υπουργείου Υγείας Σωτήρης Τσιόδρας.

Η μελέτη συνυπογράφεται από τον καθηγητή Ανοσολογίας της Ιατρικής Θεσσαλίας Ματθαίο Σπελέτα, με πρώτο υπογράφοντα τον μηχανικό περιβάλλοντος, μεταδιδακτορικό ερευνητή της Ιατρικής Θεσσαλίας Μιχάλη Κουρέα, τον καθηγητή της Νοσηλευτικής Πελοποννήσου τ. γ.γ. Δημόσιας Υγείας Παναγιώτη Πρεζεράκο και αναμένεται να δημοσιευτεί σύντομα σε διεθνές επιστημονικό περιοδικό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Έφτασε Ο Αvάδρομoς Ερμής & ΜΑΣ Φέρvει Avατροπές: Εpwτικές Eπιστροφές «Ζωντανεύουν» Αvαμνήσεις Για 5 Ζώδια

Σύμφωνα με αυτή τη μελέτη δεν μπορούμε πλέον να συζητούμε για το θέμα

της «ανοσίας αγέλης», αφού δεν υπάρχει στην παγκόσμια αγορά εμβόλιο που να αποτρέπει την προσβολή από τον ιό. Υπάρχουν μόνο εμβόλια που αποτρέπουν τη νοσηλεία, τη βαριά νόσηση και τον θάνατο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Άση Μπήλιου Για «Φλoγερή» Συvάντηση Eρμή-Πλούτωvα: Καpμικές Συναvτήσεις & Nέοι Δυvατοί Έρwτες Για 6 Ζώδια

Μοναδικός πλέον σκοπός είναι να καλυφθεί το ποσοστό του ευάλωτου πληθυσμού με εμβολιασμούς ώστε ακόμα και με πολλές χιλιάδες κρούσματα να έχουμε λίγους θανάτους.

Οι αρχικές εκτιμήσεις ότι ένα ποσοστό 70-80% του πληθυσμού με ανοσία θα αρκούσε για να δημιουργηθεί η «ανοσία της αγέλης» δε φαίνεται ότι αρκούν και οι νέες εκτιμήσεις μιλούν ίσως και για ποσοστά 90%, δείχνοντας ότι κάτι τέτοιο μπορεί να είναι μόνο ένα μακρινό σενάριο για να κοπάσουν τα κύματα της πανδημίας με τις νέες μεταλλάξεις που διαρκώς προκύπτουν…πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...