Θα Δυσαpεστήσουν Πολλούς: Aυτά Είvαι Τα NΕΑ Mέτpα Για Αθήvα, Θεσσαλοviκη

0
3866

Θα Δυσαpεστήσουν Πολλούς: Aυτά Είvαι Τα NΕΑ Mέτpα Για Αθήvα, Θεσσαλοviκη

Δεν θα αρέσουν σε πολλούς.

Μάσκα παντού και απαγόρευση κυκλοφορίας στις πορτοκαλί περιοχές θα ανακοινώσει σε λίγη ώρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Σύμφωνα με πληροφορίες, στις περιοχές που βρίσκονται στο επίπεδο 3, ανάμεσά…

Μάσκα παντού και απαγόρευση κυκλοφορίας στις πορτοκαλί περιοχές

θα ανακοινώσει σε λίγη ώρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Εpwτικές Πρoβλέψεις Tης Πέμπτης: Παλιές Aγάπες «Ζωvτανεύoυν» Nέες Kαταστάσεις Σε 4 Ζώδια

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις περιοχές που βρίσκονται στο επίπεδο 3, ανάμεσά τους η Αττική και η Θεσσαλονίκη, τίθενται σε ισχύ απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 00:30 μέχρι τις 05:00 το πρωί.

Το εν λόγω μέτρο θα ισχύει από τα ξημερώματα της Κυριακής, ενώ η γενικευμένη χρήση της μάσκας από το Σάββατο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Big Brother: Έvτρομοι Όλoι Mετά Την Ανακοίvωση! Οι Παiκτες Zητούν Να Μιλήσoυν Στις Οικογέvειες τoυς (Pics)

Προς το παρόν, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν εξετάζεται το κλείσιμο των καταστημάτων

υγειονομικού ενδιαφέροντος πριν από τις 12 τα μεσάνυχτα, που ισχύει σήμερα. Εξ ου και οι λίγες ώρες απαγόρευσης της κυκλοφορίας που έχουν ως κύριο στόχο την αποφυγή συνωστισμού σε πλατείες και πάρκα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Τpώει Καvονική… «Πόpτα» Η Σία: Aυτές Τις 2 Διάλεξε o Bασιλάκος Για Τον Tελικό Τoυ The Bachelor (Pics)

Οι περιοχές σε επίπεδο 3 -Τι ισχύει

Υπενθυμίζεται ότι Αττική, Θεσσαλονίκη, Γιάννενα, Λάρισα, Βοιωτία και Σέρρες βρίσκονται στο επίπεδο 3, σε «πορτοκαλί» συναγερμό, όπως ανακοίνωσε ο υφ. Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, σε έκτακτη ενημέρωση, την Τετάρτη.

Χρήση μάσκας είναι υποχρεωτικής σε εσωτερικούς χώρους εργασίας και εξωτερικούς χώρους με συγχρωτισμό σε όλα τα επίπεδα συναγερμού για όλη τη χώρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Αvατροπή Από Αγγελική Nικoλούλη Για 19Χροvη Άpτεμις: «Οι Έρευvες Της Αστυvομiας…»

Περιορίζεται το ωράριο λειτουργίας της εστίασης και των κέντρων ψυχαγωγίας σε όλα τα επίπεδα συναγερμού, δηλαδή σε όλη τη χώρα σε όλη την επικράτεια. Πιο συγκεκριμένα:

Οι παραπάνω επιχειρήσεις δεν θα λειτουργούν από τη 1 μετά τα μεσάνυχτα έως τις 5 το πρωί, στις περιοχές που βρίσκονται στο επίπεδο 1. Από τις 00:30 το βράδυ έως τις 5 το πρωί στις περιοχές που βρίσκονται στο επίπεδο 2 και από τις 12 τα μεσάνυχτα έως τις 5 στις περιοχές που βρίσκονται στο επίπεδο 3.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Kι Όμως, η Χριστίνα ΠΡIN Το Big Brother Hταν Eπαγγελματiας! Διέppευσαν Οι Φωτo Πoυ ΠΑNTΑ Φoβόvταν! Pics

Στις συναθροίσεις σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους ορίζεται ανώτατο όριο χωρίς εξαιρέσεις τα 100 άτομα για τις περιοχές στο επίπεδο 1, τα 50 άτομα για τις περιοχές στο επίπεδο 2 και τα 9 άτομα στις περιοχές που βρίσκονται στο επίπεδο 3.

Τίθενται αναλογικοί κανόνες τετραγωνικών και πληρότητας σε συνέδρια, χώρους λατρείας και μουσεία.

Τίθενται αυστηρά όρια πληρότητας σε θέατρο, σινεμά και συναυλίες, που είναι τα εξής: 65% στο επίπεδο 1, 50% στο επίπεδο 2 , 30% στο επίπεδο 3.

Τα όρια πληρότητας στην εστίαση καθορίζονται σε 80% για το επίπεδο 1, 65% για το επίπεδο 2 και 50% για το επίπεδο 3.

Προβλέπεται χρήση μάσκας στα γυμναστήρια για το προσωπικό αλλά και τους αθλούμενους αναλόγως του επιπέδου συναγερμού….πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...