Κivηση-Mατ Aπό Χαρδαλιά: Το NEO «Δpαστικό» Mέτρo Πoυ Mηδεviζει Τις Άσκoπες Mετακιvήσεις

0
138086

Κivηση-Mατ Aπό Χαρδαλιά: Το NEO «Δpαστικό» Mέτρo Πoυ Mηδεviζει Τις Άσκoπες Mετακιvήσεις

Το πήρε πάνω του.

Κίνηση-Ματ Aπό Χαρδαλιά. Το παίρνει όλο πάνω του ο Νίκος Χαρδαλιάς. Ο κόμπος έφτασε στο χτένι, τελείωσε η υπομονή, εξαντλήθηκαν όλες οι εναλλακτικές και ακόμα δε βρέθηκε λύση να σταματήσει η εξάπλωση του κορωνοϊού…

Το παίρνει όλο πάνω του ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Το νέο «δραστικό» μέτρo του Νίκου Χαρδαλιά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Εpwτικές Προβλέψεις Σαββατoκύριακου: Ξαφvική Επανασύvδεση Φέρvει Aλλαγές «Φωτιά» Σε 5 Ζώδια

Ο κόμπος έφτασε στο χτένι, τελείωσε η υπομονή, εξαντλήθηκαν όλες οι εναλλακτικές και ακόμα δε βρέθηκε λύση να σταματήσει η εξάπλωση του κορωνοϊού στην Ελλάδα. Γράφει ο Βαγγέλης Χαντζής

Τα κρούσματα καθημερινά φτάνουν τις μερικές χιλιάδες, η χώρα βρίσκεται ήδη σε καθολικό lockdown και κάθε μέρα σχεδόν βλέπουμε να ανακοινώνονται αλλαγές στα μέτρα που έχουν ληφθεί με αυστηροποιήσεις και μετατροπές στο τι επιτρέπεται και τι όχι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> The Bachelor: Ο Βασιλάκος Τις Aφησε Όλες Στα «Kρύα» Τoυ Λoυτpού! Διέppευσαν Φωτo Aγκαλιά Με Τη Nικήτpια (Pics)

Ήδη υπήρξαν ανακοινώσεις στις οποίες αυτά που όλοι γνωρίζαμε, ότι η αποστολή sms

στο 13033 με κωδικό 6 γίνεται για δήλωση ατομικής άθλησης και βόλτα κατοικίδιου, περιορίζονται μόνο στη βόλτα κατοικιδίου μετά τις 21.00.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Kpατήστε Την Ημερομηνία: Aυτή Τη Mέpα Τoυ Δεκέμβpη «Tελειώvει» Το Lockdown

Πρακτικά μαζί με την απαγόρευση στο takeaway από τις 21.00-05.00 θα υπάρχει απαγόρευση μετακινήσεων και έξω θα κυκλοφορούν μόνο ιδιοκτήτες με τα ζώα τους και ντελιβεράδες.

Και αυτό όμως δεν είναι αρκετό. Πάλι κάποιοι θα βρίσκουν τρόπους να κυκλοφορούν και να μην αφήνουν την κυβέρνηση να βάλει σε εφαρμογή απρόσκοπτα το έργο της. Αυτή την κρίσιμη ώρα είναι που ξεχωρίζουν οι ήρωες από τους απλούς ανθρώπους. Και ο ήρωας που χρειαζόμαστε είναι ο Νίκος Χαρδαλιάς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Aυτά Tα Σημάδια Δείχvoυv, Ότι Tην Eχει «Πατήσει» Άγpια Mαζί Σoυ

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας το παίρνει πάνω του.

Ούτε η μάσκα, ούτε τα στενά σακάκια με το λογότυπο του υπουργείου θα τον σταματήσουν. Παίρνει στις πλάτες του όλη την υπηρεσία των SMS στο 13033 και αναλαμβάνει να την τρέξει μόνος του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Λέvε «Αvτίο» Στηv Mοvαξιά ΠΡΙΝ Βγει Το 2020: Τα 4 Tυχερά Ζώδια Πoυ Θα Έχουν Φέτoς Επαvασύνδεση

Όλα τα SMS θα περνούν από το άγρυπνο μάτι του Νίκ Χαρντ και θα απαντάει σε όλα προσωπικά. Τέλος οι απρόσωπες τυποποιημένες απαντήσεις που απλά επιβεβαιώνουν το αρχικό μήνυμα του αποστολέα.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς θα σας ψάχνει, θα βρίσκει κάθε έναν που επιχειρεί να κοροϊδέψει την κυβέρνηση και θα τον επαναφέρει στην τάξη. Όσο ψηλά και αν βρίσκεται, όσο επιτελική θέση και να κατέχει. Κανένας δε θα γλιτώσει από το γερακίσιο βλέμμα του υπουργού. Ήρθε το τέλος σας ψευτοαθλητές του κωδικού 6.

Το Menshouse εξασφάλισε ακόμα μία φορά αποκλειστικά τις πρώτες σκληρές απαντήσεις του Νίκου Χαρδαλιά μέσα από την υπηρεσία SMS του 13033 την οποία έβαλε κάτω από τις φτερούγες του…πηγή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Τέλος Τα Ψέματα: Έpχεται Από Δευτέpα! Το ΝEΟ Σκληpό «Mέτρο» Mετά Το Lockdown Αν ΔEN Πέσoυν Τα Kρoύσματα

Δείτε τα πρώτα σκληρά sms του πιο σκληρού απ’ όλους:

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...