Kορωvoϊός- Εivαι Πλέov Οριστικό: Πάμε Για «Παpάταση» Τoυ Lockdown Mετά Της 30/11 (Pics)

0
3005

Kορωvoϊός- Εivαι Πλέov Οριστικό: Πάμε Για «Παpάταση» Τoυ Lockdown Mετά Της 30/11 (Pics)

Όλα δείχνουν να μη βγαίνουμε από την καραντίνα.

Είναι Πλέον Οριστικό- Το τρομακτικό 19% φτάνει σε ορισμένες περιοχές το ποσοστό των νοσούντων ενώ σύμφωνα με τον ΠΟΥ ένα ασφαλές ποσοστό είναι το 4%. Για την τεράστια πίεση που ασκείται από το δεύτερο κύμα…

Όλα δείχνουν να μη βγαίνουμε από την καραντίνα.

Τα πράγματα δεν είναι καθόλου εύκολα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Εpwτικές Προβλέψεις Της Τρίτης: Παλιές Αγάπες «Eισβάλoυν» Στο Παpόν Για 4 Ζώδια

Το τρομακτικό 19% φτάνει σε ορισμένες περιοχές το ποσοστό των νοσούντων ενώ σύμφωνα με τον ΠΟΥ ένα ασφαλές ποσοστό είναι το 4%.

Για την τεράστια πίεση που ασκείται από το δεύτερο κύμα της πανδημίας στο σύστημα Υγείας, τα στοιχεία που ανησυχούν τους ειδικούς αλλά και το σοβαρό ενδεχόμενο για κυλιόμενα lockdown μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο γνωστός καθηγητής λοιμωξιολογίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Κivηση-Mατ Aπό Χαρδαλιά: Το NEO «Δpαστικό» Mέτρo Πoυ Mηδεviζει Τις Άσκoπες Mετακιvήσεις

Όπως εξήγησε, μπορεί τα κρούσματα να έχουν πέσει κάτω από 3.000 ωστόσο υπάρχουν

πολύ κακά ποιοτικά στοιχεία, όπως είναι ο υπερδιπλασιασμός του δείκτη των θετικών κρουσμάτων στο 10% (από όσους ελέγχονται νοσούν το 10%) τη στιγμή που το όριο ασφαλείας σύμφωνα με τον ΠΟΥ είναι το 4%.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Kώστας Λεφάκης Για Nέα Σελήvη Noεμβρioυ: Eπιτέλoυς «Aλλαγές» Σε Έpwτα-Χpήμα Γι’ Aυτά Τα 5 Ζώδια

Σύμφωνα με τον καθηγητή, σε ορισμένες περιοχές ο δείκτης αυτός φτάνει ακόμη και στο 19%. Επιπλέον ο δείκτης R βρίσκεται σταθερά πάνω από το 1, μεταξύ 1,2 και 1,4.

Ο κ. Νίκος Σύψας, αναφέρθηκε και στη μείωση του μέσου όρου ηλικίας των

διασωληνωμένων ασθενών από τα 75 στα 65, εξηγώντας ότι κάτι τέτοιο συνέβη και στην Ιταλία.

Ο εγκλεισμός είναι το μόνο ισχυρό όπλο το οποίο έχουμε

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Kορωvoϊός- Μόλις Ανακοινώθηκε: Κλεiδωσε Η Hμερομηviα «Λήξης» Τoυ Lockdown! Φωτo

«Βλέπουμε τραγικές εικόνες στα νοσοκομεία, έρχονται 50ρηδες και δεν μπορούν να ανασάνουν. Δεν είναι καθόλου αστείο αυτό, ο ιός δείχνει τα δόντια του και έχει πολύ άσχημο πρόσωπο», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Ο εγκλεισμός είναι το μόνο ισχυρό όπλο το οποίο έχουμε»

“Το lockdown είναι ο μόνος τρόπος να ελέγξεις την πανδημία, τα δοκιμάσαμε όλα και απέτυχαν. Έναν τρόπο έχουμε και μας έχει δείξει ο Μάρτιος ότι ο εγκλεισμός είναι αυτός που ρίχνει απότομα την πανδημία, είναι το ισχυρό όπλο που έχουμε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Εpwτικές Πρoβλέψεις Νέας Εβδομάδας: Ξαφvική Eπανασύνδεση Φέρvει «Απρόoπτες» Eξελiξεις Σε 5 Ζώδια 

Αυτό το όπλο θα χρησιμοποιήσουμε όσο χρειαστεί για να μπει η πανδημία σε έλεγχο. Είναι αβέβαιο τι θα γίνει, εγώ προσωπικά δεν πιστεύω ότι στις 30 Νοέμβρη θα έχουμε τόσο καλά στοιχεία για να σταματήσουμε το lockdown, είναι αβέβαιο τι θα συμβεί για ολόκληρο τον Δεκέμβριο για να είμαστε σαφείς.

Μας περιμένει ένας δύσκολος χειμώνας μέχρι την Άνοιξη. Πρέπει με αυτά τα μέσα αποστάσεις, μάσκες και Lockdown για να καταφέρουμε να φτάσουμε μέχρι την Άνοιξη” σημείωσε.

“Δεν μπορώ να σας απαντήσω ούτε τι θα γίνει την επόμενη εβδομάδα” πρόσθεσε. “Αν ανοίξουμε, κάποια στιγμή θα γίνει, θα αναγκαστούμε να ξανακλείσουμε μετά. Σίγουρα μέχρι την Άνοιξη έτσι θα πάμε” ανέφερε χαρακτηριστικά…

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...