Εivαι Πλέoν Opιστικό: Η Άρση Του Lockdown και Η «Mεγάλη» Aλλαγή Που ΔΕΝ Περiμεvε Καvείς

0
3975

Εivαι Πλέoν Opιστικό: Η Άρση Του Lockdown και Η «Mεγάλη» Aλλαγή Που ΔΕΝ Περiμεvε Καvείς

Ένα καλό και ένα κακό νέο.

Ποια αλλαγή εξετάζεται- Το σχέδιο της κυβέρνησης για την άρση του lockdown. Είναι κοινό μυστικό ότι η παράταση του lockdown ως τις 7/12 δεν πρόκειται να είναι η τελευταία. Έως και τις 13 Δεκεμβρίου η χώρα θα…

Ένα καλό και ένα κακό νέο.

Το σχέδιο της κυβέρνησης για την άρση του lockdown.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Εpwτικές Προβλέψεις Tου Σαββάτου: Συvάντηση Mε Παλιά Aγάπη «Σπάει» Kανόνες Σε 4 Ζώδια

Είναι κοινό μυστικό ότι η παράταση του lockdown ως τις 7/12 δεν πρόκειται να είναι η τελευταία. Έως και τις 13 Δεκεμβρίου η χώρα θα μείνει σε γενικό lockdown.

Τότε, ανάλογα με τα επιδημιολογικά στοιχεία ο πρωθυπουργός θα κληθεί να πάρει την κρίσιμη απόφαση. Αν το άνοιγμα της χώρας θα γίνει στις 14/12 όπως ζητούν οι άνθρωποι της αγοράς ή στις 21 όπως ζητούν οι λοιμωξιολόγοι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Eκτός The Bachelor: Εντελώς «Αγvώριστη» Η Nικόλ Στη NEA Φωτo Που Moλις Kυκλoφόpησε (Pic)

Εκείνο που δείχνει να κλειδώνει σε κάθε περίπτωση

είναι το άνοιγμα των σχολείων στις 14/12.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Avτα Λεούση Πρoειδοπoιεί Για Δεκέμβριo: Εpwτικές Επιστpoφές «Σημαδεύoυν» Τη Zωή Σε 5 Ζώδια

Παρά τις διαφωνίες που υπάρχουν στις τάξεις των επιδημιολόγων η επικρατούσα άποψη θέλει τα σχολεία να ανοίγουν πρώτα και μάλιστα με μια σημαντική αλλαγή.

Για να διευκολυνθούν οι μαθητές το υπουργείο Παιδείας θα προχωρήσει σε μείωση της εξεταστέας ύλης για τα παιδιά που θα διαγωνιστούν στις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Η μείωση θα είναι της τάξης του 30%. Μελετά επίσης και την αναπροσαρμογή της διδακτέας ύλης για τους μαθητές του γυμνασίου, αλλά και των δύο πρώτων τάξεων των Λυκείων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Το 3ο Lockdown Πoυ Θα Στεvαχωpήσει Πoλλούς: Η Ημερομηviα Πoυ Θα «Κλεiσει» Ξαvά Η Χώρα Mετά Τις Γιoρτές

Στο τραπέζι έχει πέσει και το ενδεχόμενο εναλλάξ παρουσίας των μαθητών, αυτή τη στιγμή όμως το συγκεκριμένο σενάριο δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Το άνοιγμα των σχολείων στις 14/12 θα είναι το πρώτο βήμα προς την επιστροφή σε μια μερική κανονικότητα. Θα ακολουθήσει το άνοιγμα του λιανεμπορίου με την εστίαση να παραμένει το μεγάλο ερωτηματικό, καθώς θεωρείται από τους υπερμεταδότες του ιού…πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...