Λέvε «Αvτίο» Στην Μοvαξιά ΠPIN Bγει Ο Νοέμβριoς: Aυτά Τα Ζώδια Θα Έχoυν Επαvασύνδεση Mέσα Στο Μήvα

0
26596

Λέvε «Αvτίο» Στην Μοvαξιά ΠPIN Bγει Ο Νοέμβριoς: Aυτά Τα Ζώδια Θα Έχoυν Επαvασύνδεση Mέσα Στο Μήvα

Ποια ζώδια τελικά θα έχουν επισκέψεις από το παρελθόν;

Ότι και να συμβαίνει αυτήν τη περίοδο στην ερωτική σας ζωή, θα αλλάξει προς το πολύ καλύτερο μέσα στην νέα εποχή του Νοεμβρίου. Είναι ο μήνας που θα δώσει από το ξεκίνημα του, πολλές και σημαντικές…

Ότι και να συμβαίνει αυτήν τη περίοδο στην ερωτική σας ζωή, θα αλλάξει

προς το πολύ καλύτερο μέσα στην νέα εποχή του Νοεμβρίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ερwτικές Προβλέψεις Σαββατοκύριακου: Ξαφvική Επαvασύνδεση «Ζωvτανεύει» ΠAΘH Για 5 Ζώδια

Είναι ο μήνας που θα δώσει από το ξεκίνημα του, πολλές και σημαντικές αστρολογικές όψεις στον τομέα της αγάπης. Σίγουρα τα δύσκολα είναι ακόμη εδώ, αλλά οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν σε όλα τα ζώδια θα ισορροπήσουν σχέσεις – συναισθήματα – οικογένειες.

Τα ζώδια που θα έχουν επανασύνδεση τον Νοέμβριο 2021:

Κριός:

Μονολογείτε κάποιες φορές, όταν είστε μόνοι σας, τι είναι αυτό που έχετε κάνει λάθος και στο τώρα σας έχει βάλει σε μια ερωτική απομόνωση. Μόνο εσείς… είναι η σωστή απάντηση, αλλά ακόμη δεν θέλετε να το παραδεχτείτε. Τουλάχιστον πια έχετε μάθει από τα λάθη σας και τώρα αν σας παρουσιαστεί ευκαιρία, σίγουρα θα την εκμεταλλευτείτε. Από την δεύτερη εβδομάδα του νέου μήνα, καλέσματα – ακούσματα θα έχετε από τον πρώην αγαπημένο σας

Αστρολογική εύνοια : ++/+

Ταύρος:

Θέλετε εδώ και τώρα να επανασυνδεθείτε με τον άνθρωπο που αγαπάτε, αλλά οι καταστάσεις δεν σας το επιτρέπουν. Αυτό μόνο και πάλι στον ίδιο δρόμο του χωρισμού, αργά ή γρήγορα θα σας οδηγήσει. Ξέρετε ότι υπάρχουν αυτήν την εποχή ανυπέρβλητα προβλήματα, που σίγουρα και από την δική σας την μεριά θα πρέπει να λύσετε. Τα υπόλοιπα θα τα αναλάβει η άλλη πλευρά, που ακόμη για αυτήν την κατάσταση δεν έχει πει την τελευταία της λέξη.

Αστρολογική εύνοια : +/++

Δίδυμοι:

Δεν θα ασχοληθείτε με καταστάσεις προβληματικές ή μην ελέγξιμες από εσάς, μόνο και μόνο για να επανασυνδεθείτε με τον πρώην. Σίγουρα δεν είστε και στα καλύτερα σας, αλλά από τα μέσα του νέου μήνα και μετά, θα έχετε σίγουρα ευκαιρίες διαλόγου. Εσείς που θέλετε και κάτι καινούργιο να χτυπήσει την πόρτα της καρδιάς σας, θα το έχετε και πιθανόν κάτω από τις ευνοϊκές όψεις του κυβερνήτη σας, κάτι όμορφο να ξεκινήσει.

Αστρολογική εύνοια : +++

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Aυτά Eίvαι Τα «Τυχερά» Ζώδια Που Μέχpι Tα Χριστούγεvvα Θα Έχoυν Bρει Tον Mεγάλο Έρwτα

Καρκίνος:

Η εποχή, σύμφωνα με τις προβλέψεις για τα ζώδια θα έχουν επανασύνδεση τον Νοέμβριο, σας βρίσκει σε μια ασταμάτητη διαπραγμάτευση με το πρόσωπο που αγαπάτε, για να βρεθούν το συντομότερο δυνατόν, οι λύσεις που θα σας ενώσουν. Μέχρι αυτό να συμβεί, εσείς θα πρέπει να δώσετε και παραπάνω χρόνο σε άλλα πεδία της ζωής σας, που πρέπει να εξελίξετε με κορυφαίο την εργασία σας, που είναι και αυτή …που έχει απομείνει πραγματικά να σας στηρίζει. Μερικοί από το ζώδιο σας, ίσως και να τολμήσουν να διαγράψουν όλα τα παλιά, και να αφεθούν σε νέα φλερτ / περιπέτειες, και μέχρι να εντοπίσουν κάτι που να τους ταιριάζει.

Αστρολογική εύνοια : ++/+

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Το Εξάγωvο Κρόvου-Χείρωvα MAΣ Φέρvει Αvατροπές: Γυpίζει Επιτέλoυς Ο «Tροχός» Σε Έpwτα-Xρήμα 5 Ζώδια

Λέων:

Έχετε δώσει ότι καλύτερο μπορούσατε σε αυτή την σχέση, που τείνει όμως προς τον χωρισμό. Δεν έχετε πραγματικά για κάτι να φοβάστε, καθώς και το έτερο σας ήμισυ, έχει κάνει μια σειρά από σκέψεις που μέσα στον νέο μήνα, θα φέρουν σε ισορροπία αυτά, που θέλετε εσείς αλλά και αυτά που επιθυμεί η άλλη πλευρά. Σίγουρα αυτήν την φορά και σε ότι αποφασιστεί, εσείς κρατήστε τον χαρακτήρα σας χωρίς εκπτώσεις.

Αστρολογική εύνοια : +/++

Παρθένος:

Ότι και να συμβαίνει αυτήν τη περίοδο στην ερωτική σας ζωή, θα αλλάξει προς το πολύ καλύτερο μέσα στην νέα εποχή του Νοεμβρίου. Ο Κυβερνήτης σας, από την θέση του μέσα στον πύρινο Τοξότη, θα ανεβάσει πολύ και μόνιμα πλέον την αυτοπεποίθηση σας, και σε βαθμό που εσείς θα είστε τελικά που θα φέρετε τις λύσεις στην σχέση σας. Μερικοί που τώρα έχουν ξεκινήσει μια νέα αισθηματική υπόθεση σας, είναι πιο μαζεμένοι σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις!

Αστρολογική εύνοια : +++

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Πες Μου Το Ζώδιο Toυ Να Σου Πω, AN Θα Έχετε «ΣΥΝTOMA» Επανασύvδεση

Ζυγός:

Μπορείτε εσείς αυτήν την εποχή, να είστε λίγο μελαγχολικοί για τα ζητήματα της προσωπική σας ζωής, αλλά η μεγάλη αλλαγή, θα έρθει στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα. Σχέσεις εξ αποστάσεως, μπερδέματα με τρίτες δεσμεύσεις και αδιέξοδες υποσχέσεις, απλά θα τερματιστούν και δεν θα ξαναέρθουν στην επιφάνεια. Εσείς που θέλετε να είστε με κάποιον που πραγματικά το αξίζει, δώστε τώρα μια ακόμη ευκαιρία που τελικά θα σας δικαιώσει.

Αστρολογική εύνοια : +++

Σκορπιός:

Εσείς δεν θα πρέπει να κάνετε στο σύμπαν, κανένα παράπονο, καθώς όλα περιστρέφονται γύρω από το ζώδιο σας. Μην ψάξετε για νέο εραστή, όσα δέλεαρ και να σας διεκδικούν. Αυτός που κάποτε, σας γέμισε την καρδιά και το μυαλό, και ποτέ τελικά δεν σας ξεπέρασε, επιστρέφει τις πρώτες ημέρες του Νοεμβρίου και σας στρώνει προτάσεις και λύσεις. για να είστε και πάλι μαζί σαν ζευγάρι. Ακούστε, και μόνο όταν πεισθείτε… δώστε την ’σκορπίσια΄ απάντηση σας.

Αστρολογική εύνοια : +++

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Έρχοvται Σκληρά «Γεγοvότα» MEΣΑ Στο Nοέμβριο! Αυτά Τα Ζώδια Θα Χωpίσουν ΠPIN Bγει Ο Μήvας

Τοξότης:

Είστε μονίμως μπερδεμένοι και πικραμένοι, από ερωτικές καταστάσεις που δεν σας αρμόζουν, παρόλα αυτά επιθυμείτε να τις υπηρετείτε. Η ανασφάλεια αυτή θα λήξει μόλις ο Ήλιος θα περάσει στον ζωδιακό σας οίκο. Εκεί θα δείτε αλήθειες και πρόσωπα σε αντιπαραβολή. Θα υπάρξουν και αρκετές επανασυνδέσεις, που όμως αυτήν την φορά θα λειτουργήσουν κάτω από συνθήκες και κανόνες, που εξυπηρετούν και τις δύο πλευρές.

Αστρολογική εύνοια : +/++

Αιγόκερως:

Δεν ξεχνάτε ποτέ. Έχουν συμβεί πολλά και δύσκολα. αυτόν τον καιρό μέσα στην ερωτική σας ζωή και μάλλον το ταίρι σας, σας έχει πάλι απογοητεύσει. Είναι μόνο στην δική σας την κρίση και ευχέρεια για το τι και ποιον τελικά αξίζει ή δεν αξίζει… να υπάρχει δίπλα σας. Εσείς που είστε μόνοι σας, να μην έχετε καμία αγωνία, καθώς από τις πρώτες ημέρες του μήνα, θα έχετε πλησιάσματα που θα σας εντυπωσιάσουν από νέο κόσμο.

Αστρολογική εύνοια : +++

Υδροχόος:

Σε ότι και να ποντάρετε, θα είστε οι νικητές. Είστε κάτω από τις καλύτερες όψεις του Ερμή και της Αφροδίτης, που μέσα στον Νοέμβριο θα σας δώσουν τελικές λύσεις σε υποθέσεις σχέσεων και συντρόφων. Διάλογοι και πολλές συναντήσεις θα φέρει και η πανσέληνος του μήνα, σε τσακωμένους συντρόφους, που θα καταφέρουν μέσα από μικρές αλλά ουσιαστικές αλληλο – υποχωρήσεις, να είναι μαζί μόνιμα.

Αστρολογική εύνοια : ++/+

Ιχθύς:

Εσείς το μόνο, που έχετε αυτήν την εποχή μέσα στο μυαλό και την καρδιά σας, είναι να βρείτε τον έναν και μοναδικό τρόπο, που θα φέρει στην ζωή σας και μέσα στην καθημερινότητα σας, αυτόν που ακόμη τόσο πολύ αγαπάτε. Είναι κάτι, που οι φίλοι σας ήδη το ξέρουν και θα στήσουν γέφυρες επικοινωνιών, για να σας διευκολύνουν και να μην σας βλέπουν άλλο μαραζωμένους. Αρπάξτε τις ευκαιρίες, και δείξτε αυτήν την φορά, τον άλλο καλό σας εαυτό. Τον βελτιωμένο … σε κάθε πτυχή του.

Αστρολογική εύνοια : +++ …πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...