Άλλoς Άvθρωπος: Η Σπυριδoύλα του MasterChef, Ποζάρει με Κοvτά Σoρτσάκια και Άλλo Χτέvισμα

0
627
Ποζάρει, https://viralnewsgr.eu/

Άλλoς Άvθρωπος: Η Σπυριδoύλα του MasterChef, Ποζάρει με Κοvτά Σoρτσάκια και Άλλo Χτέvισμα

Οι φωτό που ακολουθούν τα λένε όλα.

Ποζάρει με κοντά σορτσάκια και αισθησιακό βλέμμα μετά το Master Chef η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη! Αποκλειστικές φωτογραφίες στο Youweekly.gr. Η παίκτρια που απασχόλησε όσο κανείς άλλος κυρίως με την…

Η παίκτρια που απασχόλησε όσο κανείς άλλος κυρίως για την συμπεριφορά της το κοινό,

μέσα από το ριάλιτι μαγειρικής του STAR, για πρώτη φορά κάνει την πιο… εντυπωσιακή και αποκαλυπτική φωτογράφισή της και ταυτόχρονα αποκαλύπτει πράγματα για την ζωή της.

Με κοντά σορτσάκια και αισθησιακό βλέμμα μετά το Master Chef:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Aπiστευτη Αποκάλυψη Παvαγίδη Για Χρυσαντίδoυ: «Με την Αθηvά, Xωρίσαμε γιατi…»

-Τι παιδί ήσουν;

“Έπαιζα στις γειτονιές μέχρι αργά, με μάλωναν οι γονείς μου, αλλά επειδή είχα μεγαλύτερα αδέρφια έλεγα ότι είμαι μαζί τους και με άφηναν. Ήμουν χωμένη μέσα στα τσιπουράδικα, γιατί είχαν οι γονείς μου και μoυ άρεσε από μικρή να ανακατεύομαι με αυτά. Ήθελα να ασχοληθώ με τη μαγειρική.”

-Σου είχε τύχει περιστατικό με μεθυσμένο;

“Όχι, γενικά δεν μπλεκόμασταν με αυτά, πάντα ο πατέρας μου έβγαινε μπροστά και κανόνιζε με αυτούς τους ανθρώπους.”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Τα Πάνω-Κάτω Σήμερα!! Hμερήσιες Προβλέψεις για Σήμερα Τρίτη 18/6

-Ήσουν «ερωτευμένη» με τον πατέρα σου;

“Ήμουν ερωτευμένη με τον αδερφό μου επειδή είναι κούκλος και είναι ακόμα το είδωλό μου. Με προστάτευε πάντα, όταν του έλεγα ότι μου αρέσει ένα παιδί θα έλεγχε ποιος, πού, πότε. Όταν άρχισα να μεγαλώνω κάναμε παρέα.”

-Με την αδερφή σου αντίστοιχα τι σχέση είχες;

“Μαλώναμε για τα ρούχα, για το φαγητό, για το μπάνιο, για τις πετσέτες… Παίζαμε ξύλο για τα πάντα, αλλά τώρα είμαστε αχώριστες. Δεν θα μπορούσα να ζήσω χωρίς τα αδέρφια μου.”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Έγκυoς η Μαντώ Γαστεράτoυ!! Tα Πλάvα που «Πρόδωσαν» το Eυτυχές Γεγοvός

-Πότε αρχίσατε να τα βρίσκετε;

“Γύρω στα 15, δουλεύαμε μαζί, γιατί όταν χώρισαν οι γονείς μου άνοιξαν ξεχωριστά μαγαζιά, στο ένα δουλεύαμε εγώ με την αδερφή μου και τη μητέρα μου, ενώ ο αδερφός μου δούλευε με τον πατέρα μου στο άλλο. Εκεί δεθήκαμε πολύ και γίναμε πολύ καλές φίλες. Επίσης, βάφτισα την μπέμπα της, νομίζω δεν θα μπορούσε να κάνει καλύτερη νονά (γέλια).”

-Όταν χώρισαν οι γονείς σας χωριστήκατε και τα παιδιά;

“Εγώ έμεινα με τον μπαμπά μου και τα αδέρφια μου με τη μαμά, ήμουν η μικρότερη οπότε δεν είχα επιλογή. Οι γονείς μου δεν είχαν καθόλου καλό χωρισμό, θυμάμαι τσακωμούς και φασαρίες, άσχημα σκηνικά. Ήταν ένας χωρισμός που μας άφησε και οικονομικά βάρη γιατί υπήρχαν μαγαζιά στη μέση, και εσωτερικές πληγές τις οποίες έχω αποβάλει εδώ και δύο χρόνια.”

-Το συζήτησες με τους δικούς σου;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Πάvος Ζάρλας: Πρoσπαθούν να Πoυλήσουν τις…Άφωvη η Οικoγέvειά του

“Πολλές φορές. Απλά δεν τα έβρισκαν, μαλώνανε, υπήρχαν πολλά πράγματα στη μέση και δεν υπήρχε περίπτωση να τα ξαναβρούν. Ο πατέρας μου έχει ξαναφτιάξει τη ζωή του, όπως και η μαμά μου, οπότε δεν υπήρχε λόγος να ασχοληθώ.”

-Πήρες από μικρή τη ζωή στα χέρια σου;

“Ναι, απ’ όταν χώρισαν οι γονείς μου ξεκίνησα να βοηθάω τη μαμά μου στο τσιπουράδικο και μετά δούλευα ταυτόχρονα σε ένα ξενοδοχείο του Βόλου για να πληρώνω τη σχολή μου..”…..πηγή

Aλλος Άνθρωπoς: Η Aλκηστις του MasterChef Πoζάρει Μακιγιαρισμέvη & με Άλλo Mαλλί

Εντελώς αγνώριστη – Δείτε φωτό που ακολουθούν…

Η Άλκηστις Αλεξάκη εξελίχθηκε σε απόλυτη περσόνα του φετινού MasterChef, με την ίδια να εξακολουθεί να απασχολεί το κοινό ακόμα…

Συζητήθηκε πολύ και βρήκε το δικό της φανατικό

κοινό παρά το εκρηκτικό του χαρακτήρα της.

Η Άλκηστις Αλεξάκη, εξελίχθηκε σε απόλυτη περσόνα του φετινού MasterChef, με την ίδια να εξακολουθεί να απασχολεί το κοινό ακόμα και μετά την αποχώρησή της από τον διαγωνισμό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Power 0f Loνe! Άφωvοι Όλoι με την Aποκάλυψη: «Αυτoί, Hταν Ζευγάρι 5 Mήνες ΠΡΙΝ από το Παιχνiδι»

Πρόσφατα μάλιστα, σας αποκαλύψαμε με άρθρο μας, πως η δημοφιλής πρώην παίκτρια του MasterChef, έχει σχέση εδώ και τρία χρόνια. (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Εμείς, μέσα από το ριάλιτι μαγειρικής τη γνωρίσαμε μελαχρινή.

Η ίδια, όμως, λίγους μήνες πριν μπει στο παιχνίδι είχε τολμήσει και το ξανθό, ενώ στα social media της έχουν αναρτηθεί και λήψεις στις οποίες ποζάρει μακιγιαρισμένη

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Μπαλατσιvού-Κικiλιας!! Άφωνoι Όλoι στο Πρωινό: «Nομίζω, Oτι Ξεπερvά το Όριo»

Θα μπορούσατε ποτέ να τη φανταστείτε τόσο διαφορετική;

πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...