Αισθηματικές Πρoβλέψεις Τoυ Σαββάτου: Συνάvτηση Με Παλιο Έpwτα «Σπάει» Το Πάγο Σε 4 Ζώδια

0
14941

Αισθηματικές Πρoβλέψεις Τoυ Σαββάτου: Συνάvτηση Με Παλιο Έpwτα «Σπάει» Το Πάγο Σε 4 Ζώδια

Δείτε εδώ τι λέει για το ζώδιο σας…Τι λένε οι αισθηματικές προβλέψεις τoυ Σαββάτου;

Σήμερα μια πλανεύτρα νέα Σελήνη στο ζώδιο τoυ Σκορπιού, δημιουργεί μια κατεδαφιστική επίδραση. Ότι ήταν αδύνατο ή λάθος ή ανθυγιεινό θα ισοπεδωθεί. Έρχονται έντονες και μοιραίες εpwτικές καταστάσεις….

Η σημερινή μέρα διακρίνεται από μεγάλο αυθορμητισμό. Είναι ιδανική ημέρα για

να αντιμετωπίσουμε τα όποια ζητήματα έχουμε, με αισιοδοξία αλλά και μεγάλη αποτελεσματικότητα. Τα ζώδια που επηρεάζουν οι νέες πλανητικές όψεις είναι  Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες, Υδροχόοι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Kορωνoϊός: Επιβεβαιώθηκε ο Χειpότερος Φόβoς! Οι 2 Πόλεις Πoυ Έpχεται Lockdown Mετά Την Kοζάvη

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά του Σαββάτου 17/10/2020

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, αρμονικό θα είναι το κλίμα στην καρδιά σας με συγκρατημένες αντιδράσεις και δοτική συμπεριφορά. Θα μιλήσετε χωρίς αναστολές, τώρα θα βάλετε σε τάξη τη συναισθηματική σας κατάσταση αλλά και τη σχέση σας.

Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο από καιρό έχει για εσάς θερμές βλέψεις, θα βρει πρόσφορο έδαφος και θα εκδηλωθεί. Για τους ελεύθερους εμφανίζεται προοπτική μόνιμης σχέσης!

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, θα νιώσετε πολύ έντονα το αίσθημα της ένωσης, θα προχωρήσετε σε πράξης συνειδητής αγάπης. Τα γεγονότα θα σας δημιουργήσουν συνθήκες ικανές να σας δώσουν την κατάληξη που επιθυμείτε.

Ευχάριστη εξέλιξη θα έχει η συνομιλία σας με πρόσωπο που επιδιώκετε καιρό αποκατάσταση σχέσης. Θα προκύψει επανασύνδεση για τους χωρισμένους, νέα γνωριμία μελλοντικών προδιαγραφών για τους ελεύθερους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Κι Όμως, Eπεσαν Όλoι Έξω: Aυτές Οι 2 Παίκτριες «Eφτασαν» Στoν Tελικό Τoυ Bachelor! (Pics)

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, ζεστή και συγκαταβατική θα είναι η καρδιά σας, θα κινηθείτε μέσα σε σταθερό συναισθηματικό πλαίσιο. Η ξαφνική εμφάνιση ενός συγκεκριμένου προσώπου θα σας αλλάξει διαθέσεις, τώρα θα τονωθεί η αισιοδοξία σας.

Απρόσμενο και ευχάριστο γεγονός, θα φέρει προοπτική επανασύνδεσης με πρώην ταίρι σας. Για εσάς που είστε καιρό ελεύθεροι και μόνοι καταφθάνει προοπτική νέας γνωριμίας που ίσως να πιάσει στον ύπνο την καρδιά σας!

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας κάνει συναισθηματικούς και ψυχικά ευαίσθητους. Τα λόγια, οι διαθέσεις και οι πράξεις σας θα στοχεύουν στην ισορροπία και στην ασφάλεια.

Από μόνοι σας θα δώσετε τέλος σε πεισματικές κόντρες, αρμονία θα επιδιώκετε στις επαφές σας. Κάποιο πρόσωπο θα προσπαθήσει να ανοίξει συναισθηματική δίοδο ανάμεσα σας, θα τολμήσει να περάσει σε εξομολογήσεις, αν κρατήσετε ανάλογη στάση τότε πολύ γρήγορα οι επαφές σας θα καταλήξουν σε σταθερό δεσμό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Λέvε «Αvτiο» Στηv Μοvαξiα Aυτά Τα 5 Ζώδια: O Αvάδρομoς Eρμής Οκτωβρίου Φέρvει Εpwτικές Eπιστρoφές

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, σήμερα θα μείνετε μακριά από προβληματισμούς, θα θελήσετε να κρατήσετε σκέψη και καρδιά σε ηρεμία, με το ταίρι σας περνάτε σε στάδιο συναισθηματικής ισορροπίας.

Κανένα γεγονός δεν θα απειλήσει την ισορροπία που θέλετε να διατηρήσετε, η θερμή σας στάση θα φέρει στιγμές έντονης έλξης. Για εσάς τους ελεύθερους ετοιμαστείτε έρχονται ευνοϊκές εξελίξεις. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα ξεδιαλύνει το μεταξύ σας τοπίο, δεν αποκλείεται να ξεκινήσετε νέα σχέση!

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας δώσει την ώθηση να ανοίξετε την καρδιά σας και να φανερώσετε σκέψεις και συναισθήματα.

Με δική σας πρωτοβουλία θα προκύψουν εξομολογήσεις, εξηγήσεις, αλλά και υποσχέσεις, που τελικά θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε τη σχέση σας ένα βήμα πιο μπροστά. Για όσους από εσάς είστε ελεύθεροι, προετοιμαστείτε γιατί θα είστε πολύ κοντά στο ενδεχόμενο νέα γνωριμίας με πορεία μακροχρόνιας και δεσμευτικής κατάληξης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Την Έpιξε Στο Κρεβάτι: Kυκλοφόpησαν Τα «Απαγορευμέvα» Πλάvα Δαvέζη-Kεχαγιά Τoυ Big Brother (Vid)

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, θα νιώσετε την ανάγκη να ασφαλίσετε τα αισθήματα σας. Αξία θα δώσετε στο αίσθημα της αγάπης και της εμπιστοσύνης, θα επιτύχετε ασφάλεια και σταθερή διάρκεια.

Αυτή τη φορά θα αναζητήσετε άμεσο αποτέλεσμα στις ανοιχτές συναισθηματικές σας υποθέσεις, με δική σας πρωτοβουλία θα ανοιχτούν συζητήσεις για άμεσα ξεκαθαρίσματα. Εκφράστε επιθυμίες και προτάσεις, θα βρείτε θερμή ανταπόκριση, θα ακούσετε λόγια αγάπης που θα ισορροπήσουν την ψυχολογία σας!

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να ισορροπήσετε συναισθηματικά, παράλληλα θα ενισχύσει τη διορατικότητα και τη διαίσθηση σας. Ευθύτητα και ειλικρίνεια θα υπάρξουν στα λόγια και στις κινήσεις σας.

Θα φανερώσετε τα αισθήματα σας με τρόπο ιδιαιτέρως εκδηλωτικό, θερμή ανταπόκριση θα λάβετε. Η μέρα σας θα κλείσει με ευχάριστο ραντεβού που θα δώσει άνοιγμα για σταθερή σχέση, για τους χωρισμένους καταφθάνει επανένωση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Yπoκλίθηκε Mέχρι & η Φαiη: Οι Νέες Φωτo Της Συvτρόφoυ Τoυ Λιάγκα Δεiχvουν Πόσo «Εvτυπωσιακή» Eivαι! (Pics)

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, οι πράξεις σας θα στοχεύουν στη αρμονική συνύπαρξη και στις ισορροπημένες επαφές.

Σήμερα οδηγός των ενεργειών σας θα είναι η αισιοδοξία, θα σας δώσω τη συμβουλή να μην αναβάλετε τις πράξεις αγάπης που έχετε σκοπό να κάνετε. Οι ήρεμες αντιδράσεις σας και η έντονη θερμότητα στις κινήσεις σας, θα σας βοηθήσουν να προσκολλήσετε επάνω σας το πρόσωπο που αγαπάτε!

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από εσωτερικές ψυχικές ανασφάλειες. Ήρεμη και ισορροπημένη θα είναι η συμπεριφορά σας, χωρίς εξάρσεις και υπερβολές, θα νιώσετε έντονη την ανάγκη για τάξη και ασφάλεια.

Καταδεχτική και πρόσχαρη θα είναι η καρδιά σας με βασική επιθυμία να εδραιώσετε σχέσεις και πρόσωπα. Με ευχάριστες προτάσεις θα κλείσει η μέρα σας, ξεδιπλώστε άφοβα τη θερμή πλευρά του χαρακτήρα σας.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, ήπιες θα είναι οι αντιδράσεις σας, στη σχέση σας θα αναζητήσετε ισορροπία και εμπιστοσύνη, τώρα θα εστιάσετε στην αξία των αληθινών αισθημάτων.

Πρόσωπο από το παρελθόν σας θα καταφέρει να μετατρέψει την απογοήτευση σας σε ελπίδα για μια σχέση με μελλοντική πορεία. Με διάθεση επανασύνδεσης θα σας πλησιάσει, θα σας αποδείξει με πράξεις αγάπης πως μπορεί να επανορθώσει για τα παλιά του λάθη!

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, η στάση σας θα είναι ζεστή και αποκαλυπτική, η διάθεση σας επικοινωνιακή, θα θελήσετε να εισπράξετε και να προσφέρετε αγάπη υποστήριξη και συναισθηματική ασφάλεια.

Για εσάς τους μοναχικούς η θερμή προσέγγιση από πρόσωπο που θα κερδίσετε την συμπάθεια του θα έχει ευχάριστες εξελίξεις. Η απόφαση σας να δεχτείτε την πρόταση για προσωπικό ραντεβού θα ανοίξει καινούργιο ορίζοντα στην προσωπική σας ζωή. Τώρα θα έχετε την δυνατότητα να σταθμεύσετε σε μόνιμο ταίρι….

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...